AGROMAN Paskelbta Kovo 27, 2025 Pranešti Paskelbta Kovo 27, 2025 kad kryptis kazin ar keičiasi, pasidalink įspūdžiais
manttys Paskelbta Kovo 27, 2025 Pranešti Paskelbta Kovo 27, 2025 prieš 10 minutes , AGROMAN pranešimas: kad kryptis kazin ar keičiasi, pasidalink įspūdžiais As buvau nupirkes barstytuva, pradejau tresti, nesamones jis ten trese, niekaip trasu nesumesdavo. viena karta islipes kazka dariau, ziuriu trasos skrenda kazkaip is priekio. ir ka tu manai, buvo keistas reduktorius ir ji antraip idejo. na dar protelis buvo mazas, kol supratau kas darosi, trakotriaus sikna nemazai nukentejo ir barstytuvo remas. su limiteriu turi matyti labai aiskiai kaip trasos skrenda iki paribio ir dar dulkiu kamuolys, nes labai nemazai ju limiteryje apsitrina. bet vizualiai labai gerai matosi granules, nes koncentruotai lekia siauresni atstuma. AGROMAN 1
AGROMAN Paskelbta Kovo 28, 2025 Pranešti Paskelbta Kovo 28, 2025 On 2025-03-27 at 15:25, manttys pranešimas: As buvau nupirkes barstytuva, pradejau tresti, nesamones jis ten trese, niekaip trasu nesumesdavo. viena karta islipes kazka dariau, ziuriu trasos skrenda kazkaip is priekio. ir ka tu manai, buvo keistas reduktorius ir ji antraip idejo. na dar protelis buvo mazas, kol supratau kas darosi, trakotriaus sikna nemazai nukentejo ir barstytuvo remas. su limiteriu turi matyti labai aiskiai kaip trasos skrenda iki paribio ir dar dulkiu kamuolys, nes labai nemazai ju limiteryje apsitrina. bet vizualiai labai gerai matosi granules, nes koncentruotai lekia siauresni atstuma. Sukasi kaip priklauso. Trimflow nusileidžia iki mentelių apačios. Pastebėjau, kad nuleidus stipriau pribarsto ant vėžių. Nepasakyčiau, kad tolygiai numeta iki kraštinės. Įpyliau 1000 kg, trąšų, apsukus kelis ratus ant svarstyklių rodo likutį 400 kg., prie svarsčių simbolio 653 kg. Kodėl toks nesutapimas, kur dingo 53 kg?
prancius Paskelbta Balandžio 2, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 2, 2025 Sveiki, gal kas neseniai pirko barstytuvą, pasidalintumėte kokį pasirinkote ir kodėl, kas nulėmė? Kaina kokybė, kažkokia valdymo funkcija ir pan. Bandau dairytis su svarstyklėm, bet valdymų negaliu palyginti, neišjausi patogumo per nuotrauką Didelis dekui
Witalikas Paskelbta Balandžio 6, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 6, 2025 On 2025-04-02 at 13:05, prancius pranešimas: Sveiki, gal kas neseniai pirko barstytuvą, pasidalintumėte kokį pasirinkote ir kodėl, kas nulėmė? Kaina kokybė, kažkokia valdymo funkcija ir pan. Bandau dairytis su svarstyklėm, bet valdymų negaliu palyginti, neišjausi patogumo per nuotrauką Didelis dekui Cia apie nauja ar deveta kalbi?
L&M Paskelbta Balandžio 11, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 11, 2025 Sveiki, Žiurinėju nauja Rauch barstyklę. Su EMC. Vadyba teigia, kad svarstyklės nereikalingos jei yra EMC. Tiesa ar ne?
Tomas01 Paskelbta Balandžio 11, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 11, 2025 prieš 21 minutes , L&M pranešimas: Sveiki, Žiurinėju nauja Rauch barstyklę. Su EMC. Vadyba teigia, kad svarstyklės nereikalingos jei yra EMC. Tiesa ar ne? Aš rinkausi su svarstyklėm. Barstymui įtakos jos neturi, nes normą reguliuoja emc. Bet likutis visada aiškus su svarstyklėm. Prieš tai turėjau kito gamintojo su svarstyklėm, tai per daug negalvojau.
L&M Paskelbta Balandžio 11, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 11, 2025 Prieš 1 valandų, Tomas01 pranešimas: Aš rinkausi su svarstyklėm. Barstymui įtakos jos neturi, nes normą reguliuoja emc. Bet likutis visada aiškus su svarstyklėm. Prieš tai turėjau kito gamintojo su svarstyklėm, tai per daug negalvojau. Kaip šiaip? Viskas gerai su ja. Su hydro pavara turi?
Tomas01 Paskelbta Balandžio 11, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 11, 2025 prieš 14 minutes , L&M pranešimas: Kaip šiaip? Viskas gerai su ja. Su hydro pavara turi? Tik antras sezonas šiemet, kol kas viskas ok. Hydro.
JCB Paskelbta Balandžio 11, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 11, 2025 Dirbu su rauch, anksčiau neveikė svarstyklės, šiemet veikia, darbas gerokai smagesnis, kai žinai likutį. Talpa 4t, tai žinai kiek laukų dar gali aplėkt, o taip iš akies, tai žiūrėk pritrūksta 100-500kg. L&M 1
prancius Paskelbta Balandžio 14, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 14, 2025 On 2025-04-06 at 10:48, Witalikas pranešimas: Cia apie nauja ar deveta kalbi? Nauja
AGROMAN Paskelbta Balandžio 14, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 14, 2025 Gal kas susidūrę su Reference sensor problema?
manttys Paskelbta Balandžio 14, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 14, 2025 prieš 28 minutes , AGROMAN pranešimas: Gal kas susidūrę su Reference sensor problema? speju tas per viduri. gal prasosi keitimo? man tai prikolas buvo. isigijau kardana nauja pagal katalogo koda, o jis per ilgas. tai visa laime, kad uzteko vietos tiesiog uzstumti iki galo traktoriaus veleno. kitu atveju butu buve liudniau
UK. POVILAS Paskelbta Balandžio 14, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 14, 2025 prieš valandą, manttys pranešimas: speju tas per viduri. gal prasosi keitimo? man tai prikolas buvo. isigijau kardana nauja pagal katalogo koda, o jis per ilgas. tai visa laime, kad uzteko vietos tiesiog uzstumti iki galo traktoriaus veleno. kitu atveju butu buve liudniau Ilgas ne trumpas, galima nupjauti
AGROMAN Paskelbta Balandžio 14, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 14, 2025 Prieš 1 valandų, manttys pranešimas: speju tas per viduri. gal prasosi keitimo? man tai prikolas buvo. isigijau kardana nauja pagal katalogo koda, o jis per ilgas. tai visa laime, kad uzteko vietos tiesiog uzstumti iki galo traktoriaus veleno. kitu atveju butu buve liudniau taip tas, atrodo po žiemos veikė, bet dabar grybauja, gal žinai už ka jis ten atsakingas?
manttys Paskelbta Balandžio 14, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 14, 2025 Prieš 1 valandų, AGROMAN pranešimas: taip tas, atrodo po žiemos veikė, bet dabar grybauja, gal žinai už ka jis ten atsakingas? uz posvyri, kad kalnuosesvarai neppjautu grybo
manttys Paskelbta Balandžio 14, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 14, 2025 Prieš 2 valandas, UK. POVILAS pranešimas: Ilgas ne trumpas, galima nupjauti ne tmae esme. stebejausi kaip reduktoriai isplesti barstukam. Dabar aisku kodel..
AGROMAN Paskelbta Balandžio 14, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 14, 2025 prieš 23 minutes , manttys pranešimas: uz posvyri, kad kalnuosesvarai neppjautu grybo Aha, žiūriu trūkęs kampas. Ar tai turi kažkokios reikšmės?
manttys Paskelbta Balandžio 14, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 14, 2025 prieš 30 minutes , AGROMAN pranešimas: Aha, žiūriu trūkęs kampas. Ar tai turi kažkokios reikšmės? sunku ka atsakyti, pasikeisi ir bus good. bet jauc nepigus
AGROMAN Paskelbta Balandžio 14, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 14, 2025 prieš 34 minutes , manttys pranešimas: sunku ka atsakyti, pasikeisi ir bus good. bet jauc nepigus 900 eur. Radau laidą patrintą, jaučiu bėda jame
manttys Paskelbta Balandžio 14, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 14, 2025 prieš 1 minutę , AGROMAN pranešimas: 900 eur. Radau laidą patrintą, jaučiu bėda jame na ir susitvarkysi pigiia, gal ir darbai nesusigaisino
AGROMAN Paskelbta Balandžio 14, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 14, 2025 Prieš 5 valandas, manttys pranešimas: na ir susitvarkysi pigiia, gal ir darbai nesusigaisino taip, sutvarkiau, visai kiti skaičiai kompe rodomi...Būsiu pritrešęs dabar
manttys Paskelbta Balandžio 15, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 15, 2025 Prieš 9 valandas, AGROMAN pranešimas: taip, sutvarkiau, visai kiti skaičiai kompe rodomi...Būsiu pritrešęs dabar buna buna. mano nauja bartykle buvo su blogai suudetomis sklendemis, tai isvis lempas trese. gerai, akd turejau kalibracijai kilimelius. atsipirko per pirma diena AGROMAN 1
AGROMAN Paskelbta Balandžio 16, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 16, 2025 On 2025-04-15 at 08:38, manttys pranešimas: buna buna. mano nauja bartykle buvo su blogai suudetomis sklendemis, tai isvis lempas trese. gerai, akd turejau kalibracijai kilimelius. atsipirko per pirma diena Man su sklendėm nėra aišku, nes vienoj pusėje namažai lieka, kokie 200 kg. Gal pasidalinsi savo istorija
manttys Paskelbta Balandžio 16, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 16, 2025 Ką tik, AGROMAN pranešimas: Man su sklendėm nėra aišku, nes vienoj pusėje namažai lieka, kokie 200 kg. Gal pasidalinsi savo istorija O tu su limiteriu varai? jei su juo, gali but nustaymai, kad daugiau bertu. tokiu atveju limiterio puse turetu greiciau mazeti
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti