Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Apie kombainus jau tikrai daug temu yra,bet sakau gal kas turit toki žveri

Labai idomu butu visokios nuomones

Bėda tik viena perku toki,tik nežinau nei pliusų nei minusų :lol:

• Atsakymai 50
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbta
:D betygala kaip ir teisus šiuo atveju, vienas toks galimas minusiukas jei su merso varikliu labiau vibruoja, gali plata nulūžt. na dar pravažumu claasai neblizga :icon-wink:

Kas del pravazumo tai leisk paklaust kodel neblizga? Kuris pagal tamsta blizga :icon-question: Taip nemaniciau. Bet kuriam kombainui uzdek 650 plocio padangas tikrai neblizges nei vienas o uzdejus zymiai platesnes lips kaip paseles. Svarbu ka pirkdamas pasirenki. Gali placias 1050 pasirinkti, gali viksrine vaziuokle, gali dublius uzdet galu gale galini tilta vedama pasirinkt

Paskelbta
:D betygala kaip ir teisus šiuo atveju, vienas toks galimas minusiukas jei su merso varikliu labiau vibruoja, gali plata nulūžt. na dar pravažumu claasai neblizga :icon-wink:

Kas del pravazumo tai leisk paklaust kodel neblizga? Kuris pagal tamsta blizga :icon-question: Taip nemaniciau. Bet kuriam kombainui uzdek 650 plocio padangas tikrai neblizges nei vienas o uzdejus zymiai platesnes lips kaip paseles. Svarbu ka pirkdamas pasirenki. Gali placias 1050 pasirinkti, gali viksrine vaziuokle, gali dublius uzdet galu gale galini tilta vedama pasirinkt

:lol: Zmogus paklause ko tiketis, kadangi tai 460 nebegaminamas modelis tai perka tai kas yra. O del blizgejimo mano nuomone tu paciu metu su tokiais pat ratais NH geriau ropotu det ne apie tai tema sitas kombainas tikrai geras

Paskelbta

Toks tikrai nebegaminamas

dėl pravazumo manau daug priklauso nuo tarpinės

beje maniškės na to perkamo lexiono

Continental 800/65 R32

Trelleborg 600/65 R26,5

Man šiemet kombainioras taip dona ikišo kat su pusantriniu, nh 8560 ir bielkius vos išlupo :lol: Aišku ventiliatoriu sulakstė ir pusdieni prasiknisom

O prieš išvažiuodamas iš lauko dar ir liepiau ,kad ta bala aplink apvažiotu,o jis vienakart apvažiavo paskui tiesiai :icon-exclaim:

• po 2 metų...
Paskelbta
kad naujos temos nekurti, ar lexion 450 irgi patikimas kombainas, kokios bedos su ta plata ir kiek gali jos taisymas kainuoti?

paaiskinkit nesusiprateliui (man) kas ta "plata"? Gal kozhukas?

Paskelbta
kad naujos temos nekurti, ar lexion 450 irgi patikimas kombainas, kokios bedos su ta plata ir kiek gali jos taisymas kainuoti?

paaiskinkit nesusiprateliui (man) kas ta "plata"? Gal kozhukas?

Elektros plokste :)

Paskelbta

mm tai prie ko čia merso variklio vibracijos ir plokštės lužimai? :D ar nebus čia dar tik viena legenda.....

ne aš apie tas platas kalba užvedžiau, todėl negaliu komentuoti... :icon-rolleyes: čia nemažai kas forume turi Lexion, gal kam lūžę yra?

Paskelbta

mm tai prie ko čia merso variklio vibracijos ir plokštės lužimai? :D ar nebus čia dar tik viena legenda.....

ne aš apie tas platas kalba užvedžiau, todėl negaliu komentuoti... :icon-rolleyes: čia nemažai kas forume turi Lexion, gal kam lūžę yra?

hmm šeip tai visas kaimynų istorijas žinai o šitos negirdėjai? :eusa-think:

Paskelbta

Kaip tik siandien keskuose buvau ir 3 furos pakrautu kombainu (deveti) i ukraina isvaziuoja tame tarpe ir lexion 460. Kazkaip mintis snibzda jog i rytus atsirado paklausa devetai technikai.

Paskelbta
Kaip tik siandien keskuose buvau ir 3 furos pakrautu kombainu (deveti) i ukraina isvaziuoja tame tarpe ir lexion 460. Kazkaip mintis snibzda jog i rytus atsirado paklausa devetai technikai.

praita savaite buvom dojuj irgi stovejo fura su ukrainietiskais numeriais tai sake vadybininkas, kad padeda deveta technika isigyti. Ukrajinoj pradejo labai vystitis zemesukis

Paskelbta

hmm šeip tai visas kaimynų istorijas žinai o šitos negirdėjai? :eusa-think:

nu iš kaimynų niekas nesakė, kad būtų lūžę platos...o aplink ir lexion 3 tik zinau, neskaitant savu... :icon-rolleyes:

• po 1 mėnesio...
  • po 4 mėnesių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...