Jump to content

TomasLF

Nariai
  • Pranešimai

    15
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Kaunas

TomasLF pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. http://tractors.wikia.com/wiki/Massey_Ferguson_40_combine ir viskas aišku ks po šiuo pavadinimu slepiasi
  2. TomasLF

    CLAAS LEXION 460

    Ar dar kas tokiu naudojatės? kaip sekasi ir kokie atsiliepimai, nuo kiek moto valandų ima byrėti?
  3. Nesuprantu, kaimynas pas mane drasko maike kad geriausias kombainas yra Acrosas, patys mes susilaikem nuo jo, bet jei rimtai kodel paprasciausio ir patikimiausio varianto neisbandot? Sako Akrosas beveik visas iš Claas dalių padarytas...
  4. TomasLF

    CLAAS LEXION 460

    kažko ta nuoroda nenori veikti, bet esmę supratau, dėkui tamsta Pasvalieti!
  5. O Lexion nedomina? Nuo 460, 460 Evolution ar 500 serijos?
  6. TomasLF

    1-PTS9 perdarymas

    Vyrai baikit ten tas diskusijas 2PTS4 tema, pirma užbaigiam šią
  7. TomasLF

    CLAAS LEXION 460

    Na aš girdėjau kad kažkoks segmentas gali skaldyti miežius būtent, manau pasvalietis sako pasvalietis žino.
  8. TomasLF

    CLAAS LEXION 460

    Aisku, lengvai jis išsiima? Įdomu kad apie jo išėmimą nieko kataloge neužsiminta, o pvz įjungus akuotų laužytuvą tai išvis trupina miežius..
  9. TomasLF

    1-PTS9 perdarymas

    Aš Pauliau Radvila iš visos informacijos kuria gavau per šį forumą ir asmeniškai kam rašiau, tai traukes būtinai reikia palikti, su gera priežiūra jos laikosi ilgai ir apsaugo padangas nuo supjovimo staigesniuose posūkiuose. Tačiau pavyzdžiui pas mane yra toks modelis kad jeigu išimtum traukes ašis daugiau neturėtų už kur laikytis ir viskas, iškristų, nes lingės nėra pritvirtintos prie ašies, tik ant jos padėtos kad armortizuotų. Žadu papildomai ieškoti būdo kaip padaryti kad lingės taip pat ašį laikytų, kad jeigu traukė išeitų tai būtų kas visą aši dar laikytų. Noriu padaryti taip kaip yra šioje nuotraukoje iš modelio 2PTS9, tik čia žmogus išsigando traukių ir yra jas išėmęs. Radau skelbiu.lt savo priekabos važiuoklės atitikmenį, sakykit ar kas bandėt tokiam modeliui padaryt kad lingės papildomai būtų prisuktos prie ašių?
  10. TomasLF

    1-PTS9 perdarymas

    aišku, supratau, o pas mane modelis yra pirmas ir lingės tik pasideda ant ašies bet nera pritvirtinos taip kaip antram modely, tai dabar ir galvojam ar tas linges perdaryt taip kaip yra 2PTS9 ar palikt ir užteks gerai tept tas traukes ir gal nebus bėdų. Dar vis renku info. Beje seni, dėkui už vertingus atsakymus man.
  11. TomasLF

    1-PTS9 perdarymas

    O priekabai prie traukių linges kazkaip papildomai modifikavot, ta prasme linges nedarėt taip kaip yra priekabai 2PTS9, tvirtinimas prie ašių ar gamyklinis variantas irgi geras?
  12. TomasLF

    1-PTS9 perdarymas

    Na kalba tie kas parduoda su lingėm kad būna galima pamesti ašį, nėra taip patikima. Tai noris mažiau rizikos iš tokių kalbų. Jei jas reikia remontuoti tai reikia iš kamazo priekabos perdaryti o jei ir randi originalių tai viena traukė sako 800 LT.
  13. TomasLF

    CLAAS LEXION 460

    Ką reikia padaryti, kad Claas Lexion 460 neskaldytų miežių? Atlenkus akuotų laužytuvą ar neatlenkus, mažinant būgno apsukas, pobūgnio tarpelį niekaip neišeina to pakeisti. Kviečius kulia idealiai, ir švarūs ir minimalūs nuostoliai, rapsą irgi be bėdų. Kataloge užsimenama apie kažkokį segmentą prie būgno, bet ar jį ištraukti reikia ar ką ten dar padaryti taip ir neparašyta.
  14. TomasLF

    1-PTS9 perdarymas

    Sveiki, gal kas esat persidaręs priekabos 1PTS9 važiuoklę iš traukių į vien linges? Ateity nesinorės man žaisti su tom traukėm tai iš karto galvoju reikia iki javapjūtės persidaryti. Kur kreiptis ar pirkti reikalingas dalis? Ar lingės tinka tos pačios ar eina platesnės ir pan.? Dėkingas iš anksto už bet kokią info
×
×
  • Create New...