Jump to content

krepsinis


Doncas

Recommended Posts

  • Atsakymai 329
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbtos nuotraukos

Velnias zino kame cia problema. Prisiminkim 99m zalgirio biudzeta ir rezultztus. Manyciau, kad cia motyvacijos problemos

tuo metu,kai zalgiris laimejo eurolyga,nebuvo stipriu komandu,nuo tu metu tik ir prasidejo europos krepsinio klubinis atgimimas...o dabar jau desninga,kas turi didziausia biudzeta,tas favoritas...o kiti tik gali tai komandai ikirsti viena antra karta

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

na bet žaidimas, vaizdas aikštelėje, mano akimis, irgi skyrėsi. Bendras lygis pakilo be abejo, bet to... kaip čia pasakius... užsidegimo, entuzijazmo, man rods, daugiau buvo. Nors šeip tai nėr ko nervuotis, vistiek bent vienas lietuvis Eurolygą laimės :icon-wink:

atejo tie laikai,kad krepsininkams labiau pinigai galvoje,nei pats zaidimas,aisku yra ir tokiu dar nesugadintu kol kas kaip kad Maciulis :D kovoja iki galo vyras :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Keikiam peikiam maisom su zememis mes ta sao Zalgiri bet kaip tas tevas sunui palaidunui atleidzia visus griekus Gal jau eile metu Zalgiris ne ant bangos bet mes laukiam vis laukiam... ir turbut lauksim. Pamenu tuos laikus kai duodavo CASK i kaulus per sovietu cempionatus ,praejus kazkiek metu KINDERI nokautaves euroliga laimejo... :icon-rolleyes: siemet eurolygos finale Ryta nugalejo... ach :icon-exclaim::D:D:D .Pasvajoti galima :icon-wink:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

na kompetencijos cia nereikia kai matai jog paskutinemis sekundemis izbege krepsininkai aiskiai neturi is anksto tokiai situacijai ruosto derinio ir bando laimet rungtynes. "cia ne studentu lyga" kaip kad issireiske viena krepsinio legendu su kuria tenka daznai pabendraut.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...