Doncas Paskelbta Kovo 3, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 3, 2008 nezinau kaip jums bet man dag nervu kainuoja... sakau gal zalgiriui pagaliau reikia parduot zukauska, shalenga + paskola is banko pasiemus nusipirkt pagaliau normalu treneri? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
shaulinis Paskelbta Kovo 3, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 3, 2008 ale liuja Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Doncas Paskelbta Kovo 3, 2008 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 3, 2008 ale liuja cia kas prisikele Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
shaulinis Paskelbta Kovo 3, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 3, 2008 Gal reiketu sakyti amen nes tiksliau nei parasei parasyt nebegalima. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
dumoju Paskelbta Kovo 3, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 3, 2008 laikas zalgiriui surinkti 10 mln europietisku biudzeta,tada gal ir pakovotume su visais Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
shaulinis Paskelbta Kovo 3, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 3, 2008 Velnias zino kame cia problema. Prisiminkim 99m zalgirio biudzeta ir rezultztus. Manyciau, kad cia motyvacijos problemos Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Vitalijus Paskelbta Kovo 3, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 3, 2008 Manau tikrai cia yra trenerio problema, o ne biudzeto ar dar ko nors... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
dumoju Paskelbta Kovo 4, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 4, 2008 Velnias zino kame cia problema. Prisiminkim 99m zalgirio biudzeta ir rezultztus. Manyciau, kad cia motyvacijos problemos tuo metu,kai zalgiris laimejo eurolyga,nebuvo stipriu komandu,nuo tu metu tik ir prasidejo europos krepsinio klubinis atgimimas...o dabar jau desninga,kas turi didziausia biudzeta,tas favoritas...o kiti tik gali tai komandai ikirsti viena antra karta Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
shaulinis Paskelbta Kovo 4, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 4, 2008 na bet žaidimas, vaizdas aikštelėje, mano akimis, irgi skyrėsi. Bendras lygis pakilo be abejo, bet to... kaip čia pasakius... užsidegimo, entuzijazmo, man rods, daugiau buvo. Nors šeip tai nėr ko nervuotis, vistiek bent vienas lietuvis Eurolygą laimės Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
dumoju Paskelbta Kovo 4, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 4, 2008 na bet žaidimas, vaizdas aikštelėje, mano akimis, irgi skyrėsi. Bendras lygis pakilo be abejo, bet to... kaip čia pasakius... užsidegimo, entuzijazmo, man rods, daugiau buvo. Nors šeip tai nėr ko nervuotis, vistiek bent vienas lietuvis Eurolygą laimės atejo tie laikai,kad krepsininkams labiau pinigai galvoje,nei pats zaidimas,aisku yra ir tokiu dar nesugadintu kol kas kaip kad Maciulis kovoja iki galo vyras Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Algis... Paskelbta Kovo 4, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 4, 2008 Gal reiketu sakyti amen nes tiksliau nei parasei parasyt nebegalima. Na amen isvertus is lotynu reiskia tebunie Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Algis... Paskelbta Kovo 4, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 4, 2008 Tik apie Zalgiri o kur Lietuvos rytas? turbut Zalgiris ir yra visa lietuva o Rytas jau Vilnius. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Vitalijus Paskelbta Kovo 4, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 4, 2008 Taip iseina. Galėtų kas nors surengti apklausą. ar uz Zalgirį ar uz L.rytą. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
shaulinis Paskelbta Kovo 4, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 4, 2008 Buvau dar mazas, mazas pyplys, kai sirgau uz satayba (dar Gyrskis zaide) kada persilauziau ant zalgirio neatsimenu bet dar tikrai ikimokyklinam amziuje Nuo tada tik Zalgiris Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Algis... Paskelbta Kovo 4, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 4, 2008 Keikiam peikiam maisom su zememis mes ta sao Zalgiri bet kaip tas tevas sunui palaidunui atleidzia visus griekus Gal jau eile metu Zalgiris ne ant bangos bet mes laukiam vis laukiam... ir turbut lauksim. Pamenu tuos laikus kai duodavo CASK i kaulus per sovietu cempionatus ,praejus kazkiek metu KINDERI nokautaves euroliga laimejo... siemet eurolygos finale Ryta nugalejo... ach .Pasvajoti galima Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Bulvinykas Paskelbta Kovo 5, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 5, 2008 Ale žiūriu čia pas mus yra ir neįvertintų krepšinio vadybininkų . Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Algis... Paskelbta Kovo 6, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 6, 2008 Jeigu visi vadibininkai taip pasvajotu gal ir visai nieko butu eurolygos reziume . Jeigu cia man tokie komplimentai malonu uz ivertinima bet manau reziume butu pats blogiausias Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Donatas Paskelbta Kovo 6, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 6, 2008 asmeniskai as nuo seno irgi uz zalgiri. Bet paskutiniais dviem metais l.rytas jau man asmeniskai kazkaip pradeda graziau ziuretis nei zalgiris. Tik apmaudu kad vakar taip kvailai gavom. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
shaulinis Paskelbta Kovo 6, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 6, 2008 Ale žiūriu čia pas mus yra ir neįvertintų krepšinio vadybininkų . Ar ne visi lietuviai tokie??? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Doncas Paskelbta Kovo 6, 2008 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 6, 2008 rytas tikrai tvarkingiau ir drausmingiau zaidzia, jei ir pralosia negali pykt. zalgiris turi puikius zaidejus su kuriais tikrai gali laimet, taciau be gero stratego nieko nebus. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Bulvinykas Paskelbta Kovo 6, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 6, 2008 Trenerių darbą aš nekompetetingas analizuot, o dėl puikaus LR žaidimo pasakysiu tiek - jis kažkur dingsta, kai jiems reikia žaist su Ž Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Doncas Paskelbta Kovo 6, 2008 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 6, 2008 na kompetencijos cia nereikia kai matai jog paskutinemis sekundemis izbege krepsininkai aiskiai neturi is anksto tokiai situacijai ruosto derinio ir bando laimet rungtynes. "cia ne studentu lyga" kaip kad issireiske viena krepsinio legendu su kuria tenka daznai pabendraut. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Doncas Paskelbta Kovo 7, 2008 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 7, 2008 na vakar rungtynes tik dar karta irodo kad didelioj shiknoj sedim. kas buvo haleje turbut girdejo ka skandavo Grigui. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Donatas Paskelbta Kovo 7, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 7, 2008 taip tikrai didelej subineje sedim. Varzovai zaide normaliai, o vat musiskiai visai shuda atsiprasant dare. Kiek klaidu, prarastu kamuoliu, kiek neatkovotu. Ginybos galima sakyti nulis. Tik treciam kelinyje zaide siek tiek normaliau. O ka skandavo Grigui?? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Doncas Paskelbta Kovo 7, 2008 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 7, 2008 o cia jau man grygo pagailo. paziurekite spaudos konferi. http://www.krepsinis.net/news.php?news_id=77197 Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti