Jump to content

Dirvožemio struktūra


mechanikas

Recommended Posts

Manau, tik melioratoriai gali atsakyti į šį klausimą

Gal užtektų tik praplaut drenažą. Bet kažin ar Lietuvoj kas tuo užsiima. Ateis dar laikas ir mum kišenes pakrapštyt gerokai.

Pakol 85% finansuoja valstybe reiktu susitvarkyt, nes paskuj bus kosmosas, nors ta melioracija irgi ne visagale, kai surinkimo kanalai liejasi per krastus tai ir melioracija nepades (taip jau buvo praeita vasara ir pries pora savaiciu). Siaip tai dojus pernai pardavinejo visai nebrangiai 150 Ag reikalaujanti kurmintoja, dabar tik flatlineris 3,5m

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

tam puslapy apacioj desiniam kampe panasios strukturos padargas, giluminis +skutiks http://www.kretagro.lt/nauja-zemes-ukio ... rentuvai-/

Tokiam kombinuotam aparatui reikia labai daug jėgos, nes kad dirbtų lėkštės, jį reikia traukt mažiausiai 10 km/h greičiu. Tokiu greičiu traukt giluminį purentuvą reikia didelio galingumo.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Kas del agrisem giluminio tai kalbejau su zmonem kurie ji turi tai sake lauku balu problemos jie nebeturi.Sake, kad tampe 3m. su 170ag. Toki ir as suderejau tik dar neturiu ir jo dar nesu isbandes ir nieko pasakyt negaliu nors rudeni zadejo duot pabandyt bet... tik zdejo.

kokia kaina 3 metru jei nepaslaptis? gali i PM jei ka...

Nepaslaptis. 3m. spiruokline apsauga, 40cm gylis, viena eile disku, kaina 75tk. ir pvm

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...