Jump to content

vaderstad sejamosios


Recommended Posts

Assvajunai tava sejamoji matyt truputi naujesne nei manai nes su nauju kompu pradejo eiti nuo 2002 metu o kas del tech veziu rites tai jos veikimas vienas dalykas o koki signala ji duoda tai kitas dalykas taip kad gali buti kad meluoja tik daviklis esantis riteje na bet jeinenori prisidaryti bereikalingu veziu tai keisk rite beje naujosios rites netiks pajungimas tad pirk su kabeliuku kad galetum be vargo pajungti i senaja fiske sekmes !

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...

Na guoliai aseles aisku na bet nepamirski dar ir traukiu kurios jungia sejimo disku kojas su ratais ten taip pat nepigus gaunasi remontas na dar ir kompas juodas bus nes nuo 2002 pradejo eiti raudoni kompai dazniausia buna kad parsiveztu sejamuju is uzu sienos turi problemu su kompais na o dalys senu sejamuju kainuoja brangiau nei naujesniu na bent jau Vaderstade na jei turi foto sios sejamosios tai imesk zvilgtelsiu kokia ten ji

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Kaip tik tvarkom savo 1995m. Ratu guolius, sakiu ivores, traukes ir ju tvirtinimo vietas. Traukias apvirinam ir palyginam, remontas labai pigus, o kaip jus tvarkot kad sakot brangu?

as vasara tvarkiau turputi sejamosios tai tas išplaktas traukes norėjau priaugint su svarkė tai man nepatarė meistrai sako gali tada trukti, sako geriau susirask metalo ir mes prilankstysim ju, o ta ašele kur susikabina abi traukes tai užvirinom ir padarėm naujas skyles ir naujas kapronines įvores nebepamenu bet sukainavo po 20-25 lt vienetas

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Na nuomone tokia kad si naujoji sejamoji bus brangesne eksplotuoti ir tures daugiau reikalavimu traktoriui brangesne tuom , kad joje jau bus hidro variklis ir radaras , kadangi sekla ir trasas varys nebe ratukas o hidro variklis na vienu zodziu is geros senos paprastos mechanines sejamosios pamazu panaseja i 6 metru pneumatine , na o kas del reikalavimu traktoriui tai aktualiausia tai , kad tures buti pastovus tepalo srautas nuo kurio ir priklausys seklos ir trasu normos issejimas. Na dar neramina tie netepami guoliai atsimenant skutika careri kuris turejo ir turi netepamus guolius tai nesinoretu tokius ir cia tureti ir keisti netik guoli su guoliaviete , bet dar ir asele pasirauses gal atkasiu foto kuriose bus aiskiai matyti kas daresi .

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Yra kaimynas taip tvarkes nei viena neluzo:)

Na tikrai nebijok virinti dauguma taip daro ir problemu nera na o vaderstado meistrai jei taip pataria ,kad virinti negalima , tai tik del to , kad pirktum naujas . Jei luzta , tai luzta ir naujos ypac vaziavimo kryptimi desines puses krastine trauke .Atrades laiko idesiu ir foto

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, Norėčiau kad jus pasidalintumėte savo nuomone apie sėjamają VADERSTAD RAPID 400C? Kokie jos pliusai ir minusai? 

 

Pliusai: kompleksinių/startinių trąšų nereikia barstyti (kai kam gal ir ne pliusas), jei yra dirbimas, tai sėjant kartu paruošiama sėklos guoliavietė, išsėjimo aparatas paprastas.

Minusai: sėjimo diskai nekopijuoja dirvos paviršiaus, daugiau arklių reikia jai traukti, drėgnesnėje per daug užspaudžiama sėkla, besisukinėjant suminama galulaukė.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...