Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
Prieš 1 valandų, ceck pranešimas:

laukiam kol pabrangs

Supratau  sarkazma :D šiaip  idomu  ką kiti.  Aš  dalį  nupirkau  liko  dar  dasipirkti  30N ..... 

Paskelbta
prieš 16 minutes , varla pranešimas:

Supratau  sarkazma :D šiaip  idomu  ką kiti.  Aš  dalį  nupirkau  liko  dar  dasipirkti  30N ..... 

Neperkam, jei toks santykis isliks tarp trasu ir grudu, tai bent musu kraste pasiekt kazkoky pelninguma yra eko ukis. Nemtau logikos supilt trasu uz 2t grudu , kad gautum prieda 3tonu prisiimdamas gamtos isdaigu rizikas.

Paskelbta
prieš 19 minutes , dariius 30 pranešimas:

Neperkam, jei toks santykis isliks tarp trasu ir grudu, tai bent musu kraste pasiekt kazkoky pelninguma yra eko ukis. Nemtau logikos supilt trasu uz 2t grudu , kad gautum prieda 3tonu prisiimdamas gamtos isdaigu rizikas.

tai  ne  santyki  manau reikia  žiūrėti .  O  sudeti  visas  išlaidas  ir  skaičiuotis  kiek  kainuoja  1t.  Pakolkas  man  asmeniškai  dar  skaičiuojasi  prie  KVŽ 5,5t  RAŽ 2t .  

Paskelbta
Prieš 2 valandas, varla pranešimas:

tai  ne  santyki  manau reikia  žiūrėti .  O  sudeti  visas  išlaidas  ir  skaičiuotis  kiek  kainuoja  1t.  Pakolkas  man  asmeniškai  dar  skaičiuojasi  prie  KVŽ 5,5t  RAŽ 2t .  

Visko nesipirkę, bet 80-90% guli sandėlį, faktas kad brangs, pamenu kai siūlė po 440 nepirkau, tai po 820 nupirkau, bet visvien gavosi matematika, o dabar jei 360 o bus 460 tai nebaisus kilimas 🤣

Screenshot_20250326-165459_Facebook.jpg

Paskelbta
On 2025-11-12 at 10:00, dariius 30 pranešimas:

manau jeigu už dvi tonas antros klasės kviečių nuperki toną salietros tai viskas gerai  nelabai pamenu kada buvo kitaip

Paskelbta
prieš valandą, Frsh pranešimas:

Jei kam aktualu šiai dienai tokias kainas siūlo firmos: sulfatas 255-260, Kas32 365-380, salietra 350/370. Kainos į kitus metus.

koks sulfatas? granmax, latviskas, lenkiskas, belgiskas? salietra lietuviska, lenkiska, uzbekiska?

Paskelbta
prieš 25 minutes , Zilvis55 pranešimas:

koks sulfatas? granmax, latviskas, lenkiskas, belgiskas? salietra lietuviska, lenkiska, uzbekiska?

Sulfatas latviškas/kiniškas. Salietra uzbekiška/lietuviška 

Paskelbta
Prieš 5 valandas, prancius pranešimas:

Kas gali mokėti siūlo daugiau, neturėtu Jums galvos skaudėti ne dėl Jūsų žemės :)

Ir tegul nedejuoja kad mažos išmokos, nušalo derlius, nukapojo kruša, didelės džiovinomo kainos.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...