Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Taip taip toks juodas kad kai tikrins papasakok vmi inspektoriui kad toks humoras yra.Manau bus sužavėtas gali net apibiletuoti už toki humora.

įdomus žmones pvm yra valstybės dalis bet kai kas tai užmirsta bet buna kad primena ta valstybė kieno tai pinigai ir priverstiniu budu visa mokėtina pardavimu įmonės pvm liepia pirma pravesti ji į VMI o paskui susidariusia deklaruota permoka gražina mėnesiu veluodama.Ypač verslo partneriai būna sužavėti tokio bendravimo.

Paskelbta
prieš 1 minutę , grazbek pranešimas:

Taip taip toks juodas kad kai tikrins papasakok vmi inspektoriui kad toks humoras yra.Manau bus sužavėtas gali net apibiletuoti už toki humora.

įdomus žmones pvm yra valstybės dalis bet kai kas tai užmirsta bet buna kad primena ta valstybė kieno tai pinigai ir tada pvm tenka prašyti su poros mėnesiu vėlavimu kad susidariusia permoka valstybe gražintu.

Pas mane pvm visad kaupiamas, per 8 metus sukaupes 3000 euru, ir neprasau grazinti, nors tai mano pinigai.

Paskelbta
prieš 9 minutes , ukininkas690420 pranešimas:

jeigu tik perki o parduodi be saskaitų taip gali būti

Ilgai taip nebus.. žiūrėk paskambins, sakys ar turėsi pardavimų, jei ne išregistruojam iš pvm mokėtojų :D

Paskelbta
prieš 2 minutes , ukininkas690420 pranešimas:

nebūtinai parduodi su saskaitom tik tokei sumai kiek esi pirkes taip ir pelno mokesčio nereik mokėti o vmi aiškini gyvenu iš išmokų

O kas dar perka grudus be saskaitu? Kaimynas siemet ieskojo kam taip parduot tai nerado,Nors kitais metais man gal but bus irgi grazinamas pvm,zadu didziaja dali derliaus latviams parduot

Paskelbta

Tiesiog i uki investuoji ne tik is pajamu gautu uz parduota produkcija, todel taip gaunasi. Paskola, atlyginimas ir taip toliau. Nejau man uzdraus pirkti traktoriu uz paskola ar sutaupius is atlyginimo?

Paskelbta
prieš valandą, Remse pranešimas:

Tiesiog i uki investuoji ne tik is pajamu gautu uz parduota produkcija, todel taip gaunasi. Paskola, atlyginimas ir taip toliau. Nejau man uzdraus pirkti traktoriu uz paskola ar sutaupius is atlyginimo?

Idomi situacija turi pvm permoka kiekvienais metais bet pinigus skoliniesi arba investuoji is santaupu tikras verslininkas.

Paskelbta
prieš 1 minutę , tomorrow pranešimas:

Su atidejimu:

Sulfatas 188 (gal jau imt? ) 

Salietra (gruzija) 250 (gal dar laukiu)

N-16-16-16 275

Čia scandagra?

Už grynus:

Nes dabar salietra 230 tiek gruziška tiek lietuviška. 

Sulfatas lietuviškas : 180 

Paskelbta
prieš 7 minutes , yogop pranešimas:

Čia scandagra?

Už grynus:

žvalguva tokias kainas šiandien susakė.

Scandagroj  - jau sutaupai... 

Paskelbta
Prieš 6 valandų, Remse pranešimas:

Pas mane pvm visad kaupiamas, per 8 metus sukaupes 3000 euru, ir neprasau grazinti, nors tai mano pinigai.

Tai čia tavo ahuiena apivarta jei per 8m tik 3k tesukaupiai, čia dvi furos grūdų ir yra tokia suma

Paskelbta
Prieš 8 valandų, ukdavidas pranešimas:

Tai čia tavo ahuiena apivarta jei per 8m tik 3k tesukaupiai, čia dvi furos grūdų ir yra tokia suma

Gali but milijonas pirkimu ir 986 000  perdavimu ir skirtumas bus 3 grazintino:), pvm valstybei galetu niekados nemoketi eko ukiai kurie investuoja i technika ar kitas dirvos gerinancias trasas, arba cheminis is banko besiskolinantis pletrai, nors po keliu metu sulig kreditu grazinimu atsiras ir pvm moketinas padidejimas.

Paskelbta
Prieš 11 valandų, yogop pranešimas:

Čia scandagra?

Už grynus:

Baltic agro uzsisakiau salietra lietuviska 239 su atidejimu ir pristatymu

Paskelbta
prieš 48 minutes , WYCKA/ pranešimas:

Baltic agro uzsisakiau salietra lietuviska 239 su atidejimu ir pristatymu

as pries dvi savaites klausiau tai 251 liktais buvo,tai atpigo gal nemaza kieki jami

Paskelbta

prieš 25 minutes , zetor1 pranešimas:

as pries dvi savaites klausiau tai 251 liktais buvo,tai atpigo gal nemaza kieki jami

Naivuoliai... Rinkoj korekcija. - 6% lyginant su prieš tai buvusiu. 

15130682115611460408508.jpg

Paskelbta
Prieš 19 valandų, dvidas pranešimas:

O kas dar perka grudus be saskaitu? Kaimynas siemet ieskojo kam taip parduot tai nerado,Nors kitais metais man gal but bus irgi grazinamas pvm,zadu didziaja dali derliaus latviams parduot

perka latvei lenkai ir šeip pilna skelbimų perkam grūdus atsiskaito grynais iškarto

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...