dumoju Paskelbta Gruodžio 19, 2007 Pranešti Paskelbta Gruodžio 19, 2007 nutariau sukurt tema apie linksmiausias zinutes forume kam kokia zinute padare didziausia "ispudi"? man tai topu topas Overumo pasisakymas: "jis gali nevaziuoti nes variklis dirba be jegos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Gunia Paskelbta Gruodžio 19, 2007 Pranešti Paskelbta Gruodžio 19, 2007 nutariau sukurt tema apie linksmiausias zinutes forume kam kokia zinute padare didziausia "ispudi"? man tai topu topas Overumo pasisakymas: "jis gali nevaziuoti nes variklis dirba be jegos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" Tipo variklis atostogų išėjo
Donatas Paskelbta Gruodžio 19, 2007 Pranešti Paskelbta Gruodžio 19, 2007 Overumai nepyk nieko asmeniskai tik vat bajeris geras rutuliojasi
Gunia Paskelbta Gruodžio 20, 2007 Pranešti Paskelbta Gruodžio 20, 2007 Overumai nepyk nieko asmeniskai tik vat bajeris geras rutuliojasi Geras lipdukas gautusi ant mašinos
Overumas Paskelbta Gruodžio 20, 2007 Pranešti Paskelbta Gruodžio 20, 2007 Overumai nepyk nieko asmeniskai tik vat bajeris geras rutuliojasi bent jau prie jungiklio geresnio reikejo fotkinti
arunis Paskelbta Gruodžio 20, 2007 Pranešti Paskelbta Gruodžio 20, 2007 na nesityciokit is zmogaus niekas gi negime mokedamas prisipazinkim gi kiekvienas esame pasakes kazka panasaus arba dar didesne nesamone, o tik po to suprates kad nusikalbejo teko karta parodoj girdeti kaip "nusimanantis" vaikinas keliom panom aiskino kam reikalingi vartomi plugai. Vienu zodziu vartomi plugai yra reikalingi tam kad: tarkim ari ir atsitrenki i akmeni, numusi noraga tai kad negaisti laiko apverti plugus ir ari toliau
Aloyzas Paskelbta Gruodžio 20, 2007 Pranešti Paskelbta Gruodžio 20, 2007 jo sustrai tai gal ir vartomu kultivatoriu jo manymu ira, kad laiko negaist
arunis Paskelbta Gruodžio 23, 2007 Pranešti Paskelbta Gruodžio 23, 2007 o kaip jum sitas "cia mano dalykas norejau pirkt x5 bet pinigu neuzteko tai toky nupirkau"
goga Paskelbta Gruodžio 23, 2007 Pranešti Paskelbta Gruodžio 23, 2007 o kaip jum sitas "cia mano dalykas norejau pirkt x5 bet pinigu neuzteko tai toky nupirkau"aruni cia gi vilniaus brigados nario zinute ,nebijai kad surades pakis po velena
Raimisx Paskelbta Gruodžio 23, 2007 Pranešti Paskelbta Gruodžio 23, 2007 ne tokiu matem ir laikai nebe tie
arunis Paskelbta Gruodžio 23, 2007 Pranešti Paskelbta Gruodžio 23, 2007 vakar su kauno daktarais gerem tai sake jei ka tai isiaiskins
goga Paskelbta Gruodžio 23, 2007 Pranešti Paskelbta Gruodžio 23, 2007 vakar su kauno daktarais gerem tai sake jei ka tai isiaiskins tau gerai o va man retai bet tenka tik su vietiniais, kaimo muzikais
Haris_vairuoja_brun_deere Paskelbta Gruodžio 23, 2007 Pranešti Paskelbta Gruodžio 23, 2007 vakar su kauno daktarais gerem tai sake jei ka tai isiaiskins Vilnius ir Kaunas? kartu? amzini priesai
arunis Paskelbta Gruodžio 24, 2007 Pranešti Paskelbta Gruodžio 24, 2007 man rodos, kad priesiskuma sukelia tie kurie dar truputi nesubrende(nieko nenorejau izeisti) cia liecia tuos kurie kieti kurie pazysta kiekviena rimta mafijoza ir panasiai. su hebra gali pajuokauti tokiom temom, bet tuo didziuotis ir pustis nera ko. situo klausimu as turiu savo nuomone jei tu normaliai elgiesi su zmogumi tai ir jis su tavimi normaliai elgsis. ANE
Haris_vairuoja_brun_deere Paskelbta Kovo 8, 2008 Pranešti Paskelbta Kovo 8, 2008 juk visi zinom,kad lietuvoje yra keli dideli miestai ir dar Kaunas,O Vilniaus sudetis,zmones is Kauno ir is kaimo
kotiss Paskelbta Kovo 12, 2008 Pranešti Paskelbta Kovo 12, 2008 aš balsuoju už girto_traktoristo zinte sią :"a jus lohai pota bizzzkį trucekit az jūūūmz i snųkyyy raiDuot k atwwwazėvus " man sis patiko
kotiss Paskelbta Kovo 13, 2008 Pranešti Paskelbta Kovo 13, 2008 kam dar patiko si zinute? Donatai padaryk ir jam apdovanojimą
gringo Paskelbta Balandžio 18, 2008 Pranešti Paskelbta Balandžio 18, 2008 čia iš svetimo forumo žinutė, bet prajuokino iki ašarų Kam su anglų kalba sunkiau paaiškinsiu situaciją. Vienas ūkininkas psipiktino, kad vietiniame grūdų elevatoriuje, kabo tik žalių kombainų nuotraukos ir paprašė kolegų atsiųsti Raudonų, tai jam ir atsiuntė http://combineforums.proboards42.com/in ... hread=6166
M&M Paskelbta Birželio 12, 2008 Pranešti Paskelbta Birželio 12, 2008 čia iš svetimo forumo žinutė, bet prajuokino iki ašarų Kam su anglų kalba sunkiau paaiškinsiu situaciją. Vienas ūkininkas psipiktino, kad vietiniame grūdų elevatoriuje, kabo tik žalių kombainų nuotraukos ir paprašė kolegų atsiųsti Raudonų, tai jam ir atsiuntė http://combineforums.proboards42.com/in ... hread=6166 jo cia tai chebryte su humoro jausmu... nothing burns like a deere... nothing sinks like a deer...
sigis Paskelbta Rugpjūčio 25, 2008 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 25, 2008 kaip pabego kur pabego kodel pabego gal salidolu neseriai Jei su visam pabego tai vazuok i auridana jis bus pabeges ten Nepyk, vrimvydas, tačiau ši žinutė tikrai pralinksmino.
arunis Paskelbta Gruodžio 4, 2008 Pranešti Paskelbta Gruodžio 4, 2008 neiskenciau kombjnistas 2008-12-04 17:52:07 tj ir turbina bsk saldo kai pr sparnus pereina
shaulinis Paskelbta Sausio 19, 2009 Pranešti Paskelbta Sausio 19, 2009 viena įtin juokinga frazė: supraskit kolegos vokieciai kitoks narodas nei mes jie labiau perka savo gamintoju gaminius, jie daugiau tautiskesni o lietuviams ner ka savo nupirkt uz tat pas mus ir visai kitoki rezultatai tokios apklausos ir tyrimu butu.nera tie vokieciai taip toli pas mus zmones raso moksl. darbus ir gauna panasius rezultatus t.y. galutini varianta eur/mth kurie nelabai skiriasi nuo europoj gaunamu rezultatu. viena ka galiu pasakyti tai kad tokia informacija dalijasi nevisi tecnikos platintojai(lietuvoje)del profi rezultatu tai yra labai subjektyvu nes tai nera duomenys gauti is pardaveju ar gamintoju. ypac kai jus diskutuojat apie case ir ypac kai tame paciame katile verda ir nh gal autorius ne tai turėjo omenį, bet parašė tai ką parašė
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti