Jump to content

Recommended Posts

• Atsakymai 236
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbtos nuotraukos

Paskelbta

husquarna = Jonsered, kaina tik skiresi uz husquarna varda api 200lt permoka.

turiu jonsered turbo smagus, prof, is mazesniu, bet jau 8m, jokiu gedsimu tik turbut kazkas su karburatorium siemet sunku salta uzvest ir pastovejus ilgiau sunkiai kuresi

Paskelbta

jonsered 2050 kai man tik ant kiemo pazaist reikia tai pilnai uztenka.Turiu 4metai nieko nebuvo nutike,tik pirkau trumpesne sina ,nes buvo ilga tai nelabai patogu.dabar kai reikia galiu kaitaliot :icon-wink:

Paskelbta
1998 metais nusipirkom husqvarna 254xp, iki sios dienos nei vieno menkiausio gedimo, tfu tfu tfu :D tinka ir sakom genet ir medziam "leist", trb tokio modelio negamina jau bet gal kam bus aiksiau del kokybes renkantis :D
Turiu toki pat daikta :) tai galiu pasakyt trumpai drūtai geras daiktas špyga taukuota :D beja pirktas dar anksčiau :icon-wink:
Paskelbta

254 jau profesionalus, galingas pjuklas, a pas mane 51 varna :) universalus ir irgi pagal kruvi pilnai uztenka. Shtilis sunkokas, o jonsered nepatinka. Kitokiu pjuklu kaip ir nea, visokiu solo ar partner net pjuklais nepavadinciau.

Paskelbta

Niekas nebande naudot kietmetalio grandiniu? Verta jas pirkt?

Kiek suprantu, tai ju pats jau nepagalasi, tik staklem. Beje turiu paprastoj grandinej viena toki dantuka, jis veik neatsimpa kai kiti salia esantys dantukai matomai nudile, nors jo ir dilde neima, slysta kaip per sviestuota :)

• po 4 savaičių...
Paskelbta

Husqvarna 55.

Pjaunu stabiliai apie 40m3 malkų nuo stačio medžio iki kaladžių kasmet jau turbūt irgi 10 metų. Gedimų jokių nebuvo, pakeistas tik sankabos būgnelis, kurio kaina ~40Lt. Artimiausiu metu jau reikės keisti gumas, nes vibracija darosi nepakeliama.

• po 2 savaičių...
Paskelbta

Po soda ir savo reikmėm malkų pasigaminti pilnai užtenka SHTIL** (vienas iš mažiausių), lengvas, smagus, žodžiu limpa prie rankos. Aišku rimtiems miško darbams jau per mažas.

Uošvis turi amerikietišką Machulock na žinai su tokiu jau Baubabus gali pjaut tik nežinia kiek ilgai(sunkus velniškai)

Paskelbta

O mes naudojam Stihl 039 ir Johnsered 2150 atrodo ar 2152 nu krc visai neblogi stiliui 10metu bet dar ejna, o jonseris jaunesnis bet ir neblogai sukas dar... :D

• po 2 mėnesių...
Paskelbta

Na kadangi su miško darbais esu susėjas, tai galiu pasakyti. Visi įrankiai yra profiosanaliam darbui arba mėgėjiški.Kažkada geriausi pjuklai buvo husqvarna 254, kol jų nepradėjo gaminti berods lenkai. Žinoma sodo genėjimui neriaike galingo, bet jai gyveni kaime ir dar malkauji, ar reikia viena kita kuba rastu pasigaminti, o dar turi nuosava miška tai geriau profesonaliam darbui skirti pjuklai.

Paskelbta
Na kadangi su miško darbais esu susėjas, tai galiu pasakyti. Visi įrankiai yra profiosanaliam darbui arba mėgėjiški.Kažkada geriausi pjuklai buvo husqvarna 254, kol jų nepradėjo gaminti berods lenkai. Žinoma sodo genėjimui neriaike galingo, bet jai gyveni kaime ir dar malkauji, ar reikia viena kita kuba rastu pasigaminti, o dar turi nuosava miška tai geriau profesonaliam darbui skirti pjuklai.

sutinku. bet jeigu miške "vaideniesi" tik kartais, tai paskui sode gana kvaila tampyti kilogramu sunkesnį monstrą ;)

Nors iš esmės tamsta viestiek teisus ;)

Paskelbta

Na as tai pirkau sthili nepamenu markes tik zinau kad 2,3 kw, pagalvojau kad geriau truputi galingesnis, bet kad padet nereiktu pats pjautu, nors ir nedaug pjaunu, o kilogramas ten ar sian bent jau man tai nesijaucia :lol:

• po 4 mėnesių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...