Jump to content

Jaunuju ukininku isikurimas 2008-03-03 - 2008-03-31


Donatas

Recommended Posts

  • Atsakymai 195
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

hmmz nu nezinau cia jau nuo taves priklausys ir nuo kitu zmoniu supratingumo. As irgi dabar del kursu tvarkysiuos popierius, man tas gerai kad turiu aukstaji todel gaves pazyma is seniunijos galesiu iskart varyti ekspromtu laikyti.

Beje kaip supratau jauniesiems vel mokes tik po 1000EUR/ha kurie ses arba gyvulius laikys. Ar neteisingai supratau nes kalba buvo apie 1500EUR/ha.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

na siaip paemus tai gaila. Butu buve maziau zemes uzteke, o dabar reiks pasiieskoti daugiau ha :) bet siaip is esmes geriau po maziau bet daugeliui, negu po daug bet tik keliems. Juk cia visdelto isikurimui pagelbeti.

Beje gal kas jau is cia esanciu esate rase verslo plana jaunuju ukininku ??? Pienininkystei??? Buciau dekingas jei nepagailetu ir atsiustu kopija ar kaip nors simboliskai susitartume?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

na mano pasiulymas butu paciam nekeverzot to verslo plano, o ir ne kekvienas konsultavimo tarnyboje tau gales padet. kaip sakant skupas moka du kartus. manau jog geriau samdyt normalia kontora kuri tuom uzsiima moket piniga ir bent kiek busi ramesnis del projekto sekmes.

As teikiau symet ir kaip suprantu jau prasidejo administracinis vertinmas, nes skambalioja is nma del patikslinimu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

As teikiau symet ir kaip suprantu jau prasidejo administracinis vertinmas, nes skambalioja is nma del patikslinimu.

kokioj sferoi teikei gal pienininkystej???

Gal turi verslo plano kopija???

tokius dalykus nelabai kas viesina man atrodo, ir veltui niekas nenoretu dalint :) gi verslo planas ne centus kainuoja...bet iskart galiu pasakyt, jog paciam labai daug nervu kainuos rasant,ne viena naktis bus bemiege,ir ka jei netiksliai padarysi,pareis laiskai su pataisymais,uzsiknisi vienu zodziu...is patirties tau sakau nuosirdziai,tam verslo planui isleisti tukstanciai sutaupys ir laiko ir nervu

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

rasiau augalininkystei, tiksliau man rase ;) o be to jau nervu kainuoja, kol surenki visas reikiamas pazymas is tu biurokratiniu valstybiniu instituciju. net nezinau kaip reiktu miegot jei dar paciam imtis projekta rasyt. oi kolegos nesvaikit nera taip paprtasta kaip atrodo. vien jau uzsiknistum kol susigaudytum metodikoje, cia tas pats kas magistrini univere parasyt, tik vertinimo komisija 100kartu priekabesne, nes raso ne 10 balu, o sprendzia ar atiduoti tau 40000eu. taigi, nuo sirdies ir is patirties galiu patart patiems nerasyt. be to as kitu veiklu turiu tad laikas bei papildomos nervacijos tikrai nenorejau. o projektas 10 tuskastanciu nekainavo bet ir ne 5. tad Donatai negalvok kad taip lengvai ir pigiai is kur nors gausi kopija ;)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Doncai, per kiek laiko sutvarkei popieryzma visa? :icon-confused:

na visu pirma svarbu kad tavo zemes dokumentai butu tvarkoj, tuomet tas kas raso jau gali imtis darbo. tuo tarpu reikia visokiu pazymu tai teko pasikrust kol gavau ypac is aplinkos apsaugos depo. pasirodo su NMA jie nebuvo pasirase kazkokios sutarties ir neprivalejo isduot tu pazymu. man jau projekto pridavimo terminas ant nosies o pazymos dar ner. skambianau n kartu, kol nutariau nuvaziuot. spekit ka radau !!!!! iselinau kaip katinas i reikiama koridoriu ir pasibeldes isiverziau i triuksmingiausia kabineta. atsiprasant suchos baliavoja brendi laka, o susiktos dvieju eiluciu pazymos negali parasyt. :icon-evil: o siaip koki pora saviciu labai intencyviai tuom buvau uzsiemes. :icon-wink:

negana to kazyte sugalvojo kazka pakesit ir pratest projektu pridavimo termina. zmones vertesi per galva dare, o cia pyst vel kazka reikejo perdaryt.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Na jus ir paguodziat :) , net visos mintys baigia issilakstyti. Bet betkokiu atveju ant kovo reiks kvotas susipirkineti ir gyvuliu. Tai ziuresiu jei pradiniai popieriai bus tvarkoj, su kvotom ir gyvuliais reikalai geri tai tada 100% bandysiu dalyvauti, jei kazkas strigs tada jau tiekto, gal kazkada ateityje kitoj paramoj. Visdelto parama gerai, bet ir kilpa ant kaklo gera :).

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...