Jump to content

Koledzas

Nariai
  • Pranešimai

    939
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    6

Reputation Activity

  1. Patinka
    Koledzas got a reaction from Kowboy in kverneland tarup sienapjoves   
    siaip turi vienas nusipirkes jau du metus, dirba normaliai, kazko isskirtinio zmogus nepastebejo, sako pjauna visos claas, kuhn, krone ar samasz panasiai, sake nesijaucia skirtumo uz sumoketus pinigus.
  2. Patinka
    Koledzas got a reaction from kostela in Skutikas traktoriui MTZ 892   
    galima i ta pati imesti ukrainietiska, turiu geras daiktas tiesa siaurokas 2,5 metro, maciau pardavinejo kazkas nebrangiai pries kuri laika. Ant 820 kiek per sunkiai traukia, case lupa lengvai, ant kokio 100ag pats tas, siaip lenkisku bomet ir kitu neziureciau nebent staltech rimtai pasirode kaip lenko pagaminti
  3. Patinka
    Koledzas got a reaction from Remse in mtz elektra   
    man tai buvo neseniai visai laidas atsijunges kur nuo pavaru padeties tik uzkursi, tai uztrumpinau dabar ir nei stayti pavaros uzkurimui nereikia nei nusimaus daugiau kada tas laidas o ieskojau gedimo 3h.
  4. Patinka
    Koledzas got a reaction from Audrius90 in SZ-3,6   
    kalbama apie kaiscius kur visa diska su pavadeliu laikoma? tai jei taip tai nupjauni prieki, naujas vamzdukas, ant stangeles apvalios ir vel priveziamas prie remo, visas remontas.
  5. Patinka
    Koledzas got a reaction from chefas in Pavasario darbai   
    Ko cia pykstates kaip mazi vaikai, darbu maza jums.... na pasake zmogus nuomone, ar butina visiems priimti tai asmeniskai, tai forumas jame apie viska diskutuotina, bus salcio gal nusals gal ne, ka tu pakeisi, kaip raso kazkuris agro plevele papigiai parduoda tai kas nerimauja tegu perka, pats pasejau viska, tiesa niekas neislinde ir savaite dar kokia neislys, esu sejes ir yra nusale kvieciai, reziume, zinoma abydna bet kapanojiesi toliau, nereikia visad tiketis geriausio, bet ir blogiausio nereikia tiketis. Kaip bus taip, kas pasejo anksti ir jaudinasi del javu tai siulau simta gramu pries tas salnas paimt ir eit miegot ramiai, kam pyktis verda del kaikuriu komentaru tam siulau valerijono lasu kad atpalaiduotu nervus, zmoniu zaloti negalima stuburu lauzyt taip pat ne mokyklinukai pacanai esam, elkimes etiskai kolegos
     
    P.S.  gal kas pardavineja zirnius nebrangiai?
  6. Patinka
    Koledzas got a reaction from gediminaske in Gyvulininkystės įranga   
    as neturiu tokiu bet imciau polikarbona, del papildomos sviesos.
  7. Patinka
    Koledzas reacted to dariius 30 in Zymeto Kuro Kaina   
    i kritimus nelabai reguoja jie, bet kai pakyla tai labai greit sureguoja
  8. Patinka
    Koledzas got a reaction from chefas in Pavasario darbai   
    nieko nejudu su seja nes laukiam eskavatoriaus reikia tvarkyti laukus ,nes didelis kiekis krumu iskirsta plius griovius valysiu uzslinko durpingoj zemej, kita savaite tik kibsiu, sia savaite TA technikos tai apie ja smirinesiu plius sekla paskutine paruost.
  9. Patinka
    Koledzas got a reaction from Gunia in Pavasario darbai   
    nieko nejudu su seja nes laukiam eskavatoriaus reikia tvarkyti laukus ,nes didelis kiekis krumu iskirsta plius griovius valysiu uzslinko durpingoj zemej, kita savaite tik kibsiu, sia savaite TA technikos tai apie ja smirinesiu plius sekla paskutine paruost.
  10. Patinka
    Koledzas got a reaction from Remse in Pavasario darbai   
    nieko nejudu su seja nes laukiam eskavatoriaus reikia tvarkyti laukus ,nes didelis kiekis krumu iskirsta plius griovius valysiu uzslinko durpingoj zemej, kita savaite tik kibsiu, sia savaite TA technikos tai apie ja smirinesiu plius sekla paskutine paruost.
  11. Patinka
    Koledzas got a reaction from Amber in Zirniai   
    tam naudoju gps garmina, kazkaip appsais nepasitikiu as dar
  12. Patinka
    Koledzas got a reaction from anddam in Zirniai   
    tam naudoju gps garmina, kazkaip appsais nepasitikiu as dar
  13. Patinka
    Koledzas got a reaction from Vilius in Zirniai   
    tam naudoju gps garmina, kazkaip appsais nepasitikiu as dar
  14. Patinka
    Koledzas got a reaction from urbonas10 in Ukio kūrimas   
    linkme tokia, jei zemes geros nelysk i mesla verskis augalinkyste, jei zemes slapios prastos kaip antai pas mane yra, kalnas pakalne torpyne tik galvijai. Zole auga gerai javai tik del saves ir senom dirvom atnaujint. Darbo yra ypac galviju atzvilgiu gal daugia usakycia uesi priristas, su melziamom karvem dar sunkiau bet pelnas yra geriau subalansuotas. Nuo 30 ha galima kazka pradeti jei augalinkyste mazoka, bet pradziai visai nieko, galvijams na as panasaus ploto naudmenu islaikau apie 40galvu. ta prasme susinaut paganyt. Jei supratimo yra neprazusi tik reikia apsispresti o nesimetyti noriu nenoriu, tokiu yra daug kurie pradeda meta, o neskaiciuoja kad i duobe pinigai ju paciu ir dar skolinti ar tenais tevu. jei nebus pastovumo ir tu sunkumu iveikimo neverta ir pradet, kitu atveju atsiraitok rankoves ir darbuokis.
  15. Patinka
    Koledzas got a reaction from Mantas2342 in Zirniai   
    tam naudoju gps garmina, kazkaip appsais nepasitikiu as dar
  16. Patinka
    Koledzas got a reaction from ludditas in rulonu plievele   
    jopsikmat... jus teisus, matyt akiniu man reikia jau   tisec izvenenija
  17. Patinka
    Koledzas got a reaction from Amber in Artezinis gręžinys   
    uz 30 be pvm sukinajasi pas mus, nesiskundzia zmones as irgi. Brokuota talpa buvo tai ant poros dienu pakeite atvezus nauja, dejau bent ka siule rimciausia, galima ir pigesnius deti bet abejoju ar verta sitoj vietoj taupyt, o kaina pagrindinai priklauso del konkurencijos ir turimos irangos. beje neisivaizduoju kaip gali uzsalti grezinys, bent otkiu ngirdejas, man islindes apie 20-30 cm virs zemes, dejau betonini vamzduka storesni atpjoves ant jo zmona vazona geliu uzkrove ir akiu nebado ir niekas is kosmoso neuzmato
  18. Patinka
    Koledzas got a reaction from woldass in Apšiltinimas   
    turiu duju generacini VIGAS nera itin jie tokie superiniai kaip apturi juos, malkini kalbu tarkime apie METALBET katilus kur saulesbroliai.lt firma prekiauja ir ale katiliniu komplektus siulo, kadangi schemos duodamos viesai galima per lenkus viska gauti pigiau ir savo katiline isirengt. Dar siai dienai pora santechniku ketina atvykt pakonsultuoti apie sildyma ir katilus (nemokamai) kur ale malkinis grindininis sildymas (zinoma tokio neimanoma be akumuliacines), cia jau grindininis jau ne del manes o del to kad moterims sala kojos kas turite sikarnas zmonas zino apie ka as
  19. Patinka
    Koledzas got a reaction from ludditas in rulonu plievele   
    Gaminama to paties gamintojo tik Rani wrap yra 25 mikronu , o Agri Wrap 22 mikronu storio. Kainos skirtumas tame ir yra, plius ismatavimai ilgiai kitokie galimi rani wrapo platesne siauresne.
  20. Patinka
    Koledzas got a reaction from Andrew in koki traktoriu rinktis???   
    tai su padagu ir nelus, dek koki sipma herkules 1500 ir meslideje mesla pakrauk ziema tik isgirsi triokst garsus dydis frontalinio daug ka lemia, su inter tech bedu nera man dabar taipogi bet tas sipma gigantas lauze smagiai. Nors gaspadorius saugojo bet kas per daug tas nesveika. kokio dydzio nabagas rulonas lb toli budavo nuo traktoriaus ciut iziuret eidavo foto kaip pvz is neto:

  21. Patinka
    Koledzas got a reaction from Eduardas in Sarnyriniai krautuvai   
    Na va gavau atsakyma apie shipinga, tai 12000 doleriu ir ant kiemo garantija 1metai. Galimi ir Yanmar varikliai, siurbliai galingesni ir t.t. viskas prisideda papildomai cia standartinis su kausu ir kiek platesnem padangom.
  22. Patinka
    Koledzas got a reaction from gediminaske in koki traktoriu rinktis???   
    dejau ant 820 sipma kur didelis velnionikai ir nieko garantinis nesake. Nzn situacijos istikro gal pasikeite kazkas ziurint kokia firma dar....
  23. Patinka
    Koledzas got a reaction from Andrew in šienapjoves   
    nzn apie sias sienapjoves bet as kadangi pjaunu i sezona iki 150ha +- tai samasz man laiko puikiai jau 5 ar 6 sezonas nk nekeiciau apart peiliuku. Db nusipirkau talex 2,8 paziuresiu kas kaip, pas mus daug kas su lenku pjauna vargo nemato. Svogeris gal 10 metu samasz diskine 2,6 regis turi  nk isskyrus salnika cilindro nekeite, dabar tenta tik sake pirks, apart peiliuku irgi jokio gedimo. Talexa turi viejnas kur pjauna lb daug ir chalymais varo tai 3-4 kazkur naudoja ir nesake kad subirtu, o pjauna tikrai virs 100ha su viena. Kita turi uzsenietiska potingeri ar ka ten tokio raudona 3,4 irgi nieko, varo vienodu greiciu, kazko pjovime irgi skirtingo nepamaciau gal po kazkiek laiko ir pasimatys. Bet jei pjauni nedaug ar verta permoketi, nekalbekite apie koperatyvuose surinktas ar garaze kur pacios pigiosios bet kur gamykloj rinktos. Turiu 2,1 samasz mustais irgi 10 virs metu du bliudai pernai i pensija isleidau pardavinesiu sakiau nes nebereikia letai pjaunasi, bet imdavo ir krumus visko mate, pirmus metus svogeris sugebejo viena flansa to lovio nuplest suvirines nieko nekisau daugiau o ir kelmu daug ragavusi ir kazkaip netrukinejo nei ka daugiau, ten tas luzimas buvo didelio greicio ir neziurejimo i gala pasekme, cia butu luzus ir brandine tad pasiskaiciuok ar verta tiek investuoti, viena zinau kuris maste apie lenka pabijojo pasieme krone ale ledine, puse sezono subiro kad remontas atsiejo ciut ne puse lenkiskos, cia su devetom kaip kokia rasi, pardavejas neleis viduriu issardyti kad juos apziuret. O lenkas laikys jei ne miska pjausi ir jei proto bent kiek traktoristas turi, jei ne nelaiko jiems jokios.
  24. Patinka
    Koledzas got a reaction from mtzistas in šienapjoves   
    nzn apie sias sienapjoves bet as kadangi pjaunu i sezona iki 150ha +- tai samasz man laiko puikiai jau 5 ar 6 sezonas nk nekeiciau apart peiliuku. Db nusipirkau talex 2,8 paziuresiu kas kaip, pas mus daug kas su lenku pjauna vargo nemato. Svogeris gal 10 metu samasz diskine 2,6 regis turi  nk isskyrus salnika cilindro nekeite, dabar tenta tik sake pirks, apart peiliuku irgi jokio gedimo. Talexa turi viejnas kur pjauna lb daug ir chalymais varo tai 3-4 kazkur naudoja ir nesake kad subirtu, o pjauna tikrai virs 100ha su viena. Kita turi uzsenietiska potingeri ar ka ten tokio raudona 3,4 irgi nieko, varo vienodu greiciu, kazko pjovime irgi skirtingo nepamaciau gal po kazkiek laiko ir pasimatys. Bet jei pjauni nedaug ar verta permoketi, nekalbekite apie koperatyvuose surinktas ar garaze kur pacios pigiosios bet kur gamykloj rinktos. Turiu 2,1 samasz mustais irgi 10 virs metu du bliudai pernai i pensija isleidau pardavinesiu sakiau nes nebereikia letai pjaunasi, bet imdavo ir krumus visko mate, pirmus metus svogeris sugebejo viena flansa to lovio nuplest suvirines nieko nekisau daugiau o ir kelmu daug ragavusi ir kazkaip netrukinejo nei ka daugiau, ten tas luzimas buvo didelio greicio ir neziurejimo i gala pasekme, cia butu luzus ir brandine tad pasiskaiciuok ar verta tiek investuoti, viena zinau kuris maste apie lenka pabijojo pasieme krone ale ledine, puse sezono subiro kad remontas atsiejo ciut ne puse lenkiskos, cia su devetom kaip kokia rasi, pardavejas neleis viduriu issardyti kad juos apziuret. O lenkas laikys jei ne miska pjausi ir jei proto bent kiek traktoristas turi, jei ne nelaiko jiems jokios.
  25. Patinka
    Koledzas got a reaction from axe in ASFALTAVIMO DARBAI   
    asfaltas daugiau guminis, plius betonas jei nesutankintas tinkamai bus lb trapus.... as jei pinigu tureciau imsciau asfalta o iki tol, zadu betonuotis kiema savo jegom, zvyro yra, cementas ir elektra kainuos, jega neskaiciuosim svogerius idarbinsim
×
×
  • Create New...