Jump to content

nerkas

Nariai
  • Pranešimai

    566
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    3

Reputation Activity

  1. Patinka
    nerkas got a reaction from Gintokas in Biologiniai preparatai   
    gaila iišties, kad laidų apie kaimą neliko, tik kažkas panašaus i Baltojo katino svetainę,
  2. Patinka
    nerkas got a reaction from Valakinis in Kas vyksta Lietuvoje?   
    jei neskaitėte straipsnio apie tą moterį, tai TIE, kam labai reikėjo, jau ne tik žino kas ji tokia yra, bet spėjo ir "paprognozuoti" kas jei atsitiks.
     
    Čia komentarai tų , dėl kurių  Wydas kogero yra ramus ir kurie, jo nuomone, turbūt tikrai nekelia siaubo ir kurių elgesys yra visiškai normalus.
  3. Patinka
    nerkas reacted to Valakinis in Kas vyksta Lietuvoje?   
    Konservatoriai buvo valdantieji tik 8 metus per visą nepriklausomybės laikotarpį, tad, didžioji atsakomybė tenka ne kam kitam kaip socdemams. Aišku, dar buvo žmonės išrinkę partijas, kurios niekada neturėjo būti valdžioje - 1996(regis) buvo išrinkti kažkokie, kurie kaltino visas partijas, kurios buvo prieš juos, 2004 laimėjo darbo partija, kuri kaltino viską ką tik sugebėjo ir žadėjo naują pasaulį, na ir 2008 buvo visiškai išsityčiota iš politikos, nes žmonės išrinko tuos, kurie iš politikos tyčiojosi, tai A. Valinsko koalicija. Taigi, ne politikai yra kalti, o patys rinkėjai, kad patiki nusikaltėliais, populizmu ir nesugeba susivokti politikoje, nesuvokia piliečio atsakomybės, bet renka tą kas patinka, todėl ir turime koalicines vyriausybes, o tai tik stabdo valstybės vystymąsi, nes politikai priversti ieškoti kompromiso su nusikaltėliais, populistais ir kvailiais, tai ar tokioje aplinkoje yra įmanoma priimti nepopuliarius sprendimus,  tačiau būtinus - rasti sprendimą, kad koalicija neiširtų?
    Dabar vėl, užburti populistinių šnekų apie specialistų vyriausybę, apie vertybes, kurių neįmanoma pagrįsti matant jų praeities veiksmus, apie jaunus ir naujus žmones politikoje, kurie neturi patirties, yra nežinomi ir gali padaryti tokių nesąmonių, kad maža nepasirodys ir ne todėl, kad jie nauji, ar jauni, bet todėl, kad jų politinė sąjunga yra netradicinė politinė jėga, neturi ideologijos, vadovaujasi dar neaiškiomis nuostatomis, todėl ir atsakomybės jausmo klausimas pačioje partijoje yra nieko negarantuojamas. Dar reikia nepamiršti, jog jiems taip pasisekė dėl Skvernelio, dėl vieno nepagrįstai populiaraus žmogaus, o aš galvojau, kad tai turėtų būti partija, o ne karaliaus kariauna.
  4. Patinka
    nerkas got a reaction from Valakinis in Kas vyksta Lietuvoje?   
    jei pagrįstumėte savo nuomone kuo geriau turtingas už išmanantį tai išvis gerai būtų.dėl naktinės mokesčių reformos, nenoriu ginti konservatorių, nes ten labai daug yra ka kritikuoti, bet jūs savotiškai provokuojate. tad ką pakeitė 2012-2016 Butkevičiaus vyriausybė naktinėje mokesčių reformoje, kad kaltas tik Kubilius?
  5. Patinka
    nerkas got a reaction from shaulinis in Kas vyksta Lietuvoje?   
    sarasas yra pats protingiausias budas balsuoti su salyga, kad reitinguoji. deja ne visi tai daro, o kai kas isvis elementariai nemoka.
  6. Patinka
    nerkas got a reaction from ceck in Kas vyksta Lietuvoje?   
    šiaip tai jaunimas būtent ir balsavo daugiausia už konservatorius. valstiečiai susirinko darbo partijos ir socdemų balsus, o ten vidutiniokai ir pagyvenę ribkėjai.
  7. Patinka
    nerkas got a reaction from Zvanas in Kas vyksta Lietuvoje?   
    kitaip nei tamsta stengiuosi rašyti taip, kad eitų suprasti. 
     
    į temą:
    Karbauskas šiandien per LR po klausimo ar nežada priimti įstatymo kaip Lenkijoje, kad daugiau nei 300 ha dirbantys ūkiai negauna ES išmokų(nežinau ar taip yra)
    atsakė, kad išmokas suprask nustato ES ir jis to keisti kaip ir nežadą, bet kaip supratau pritartų, kad ES paramą gautų  smulkesni ūkiai, na o didieji gali imti paskolas iš bankų ir taip investuoti.  tą laidos įrašą reikės išsisaugoti.
  8. Patinka
    nerkas got a reaction from jevgenijus in Kas vyksta Lietuvoje?   
    Šūdini laikai - šūdinas ir vagimas
  9. Patinka
    nerkas got a reaction from Juodas in Kas vyksta Lietuvoje?   
    ropė niekur neis, gi Karbauskis kaip apie extrą premjerą šnekėjo apie R. Kuolį. (bent jau kol Skvernelis neišgirdo to)
  10. Patinka
    nerkas got a reaction from Banginiz in Česnaku auginimas   
    mėlyna gali būti ir lenkiška berods "Hornaš", prieš n metų buvo platinta Lietuvoje.
  11. Patinka
    nerkas got a reaction from Kowboy in Pieno kainos   
    "„Pienas LT“ jau svarsto artimiausių penkerių metų planus – juose atsispindi galimybė pastatyti naujus, dar 650 t žaliavinio pieno galinčius perdirbti įrengimus, su kuriais būtų galima gaminti naujus produktus. Reikiamas papildomas plotas jau yra po stogu – esant poreikiui tuščiose patalpose reikėtų tik sumontuoti naujus įrengimus."
    http://vz.lt/sektoriai/agroverslas/maisto-pramone/2016/08/27/pirmas-zvilgsnis-i-nauja-pienas-lt-gamykla-gali-issiplesti-dvigubai
    +650t per diena jau būtų 1300 t per dieną. čia turbūt koks trečdalis lietuviško pieno?
  12. Patinka
    nerkas reacted to zmogusss in Zirniai   
    Palyginau kur Purskiau fenixu ir stom su basagranu. Balandu neisnaikino nei vienas. Nzn ar taip atrodo bet fenix geriau suveike. kitais metais matyt purksiu MCPA. Nes diedas nupurske ir bedu nemato.
  13. Patinka
    nerkas got a reaction from chefas in Pieno kainos   
    Įdomu įdomu, kai žmonės šneka(tik reiktų apsieiti be durnelių ir pan.) apie perspektyvas(robotus ir pan.)  ir žiūri į priekį, tai yra šimtą kartą geriau, nei žvalgymasis per petį į kolchozus arba pokalbiai apie darbo biržas.
  14. Patinka
    nerkas reacted to Pienmėgys in Pieno kainos   
    Vat man kažkaip čia .... matyt, jau senas ir bukas esu... Žmogus pasakė, kad patenkintas savo darbščia šeima ūkiu, ir aplinka ... Ir kolegoms tai žiauriai nepatiko.. Jei būtų verkęs, bliovęs, ir guodęsis, kad aplink visi blogi ir vagys ir jis baigia bankrutuoti ir tuoj emigruos į Vakarų rojų, tada būtų buvę normalu ir visi būtų "laikus" dėję???
  15. Patinka
    nerkas reacted to Karve in Pieno kainos   
    Keletą valandų buvau išvažiavęs,tai dabar įsijungiau forumą ir žiūriu kaip ant manęs visi varo,pvz manttys sako,kad man lengva kalbėti,kad turiu techniką,pinigų pievoms atnaujinti,bet kad jūs žinotumėt,kad tai turiu kokie 5m,o prieš tai 20m buvo juodas darbas.Pradėjau su 5 karvėm,t-25 traktoriu,dalgine šienapjove,dobilas3 grėbliu ir iš purkštuvo važiuoklės padaryta priekaba,savo žemės turėjau tik 6ha.Šienaudavau beveik visą vasarą,nes patys žinot kiek palaido šieno gali per dieną suvežt,rankos nuo šakių būdavo pastoviai pūslėtos.Kai aš pradėjau ūkininkaut beveik visi buvom vienodo lygio,tačiau kai kurie taip ir nepajudėjo į priekį.Jokie aitvarai man nieko nesunešė,viską pasiekiau savo darbu ir es parama,tą patį galėjo padaryti kiekvienas,man išskirtinių sąlygu nebuvo tik reikia turėt galvą ant pečių ir noro.
  16. Patinka
    nerkas reacted to Karve in Pieno kainos   
    Pasakyk kur tu matei,kad Landsbergis griautų kolūkį aš tai nemačiau.Aš tik mačiau kaip kolūkiečiai ardė plytas,plėšė stogus ir tt, nes jiems buvo atiduotas jų turtas ir jie galėjo daryti su juo ką nori.Galėjo jie sukurti tuos tavo kooperatyvus,niekas nedraudė,negi pagal tavo durną galvą Landsbergis turėjo per prievartą suvaryti kolūkiečius į kooperatyvus,ir be to jis nebuvo visagalis.Nesu aš jo gerbėjas,bet man koktu klausytis kaip bukagalviai pastoviai keikia jį dėl kolūkių sugriovimo,nors jie patys ardė tas plytas ir pardavinėjo,aš pats iš vieno alchašo nupirkau jų ir pasistačiau vasarnamį,o tas primyžtakelnis ir dabar keikia Landsbergį.
  17. Patinka
    nerkas got a reaction from Biesas in Užsienio kalbų mokėjimas   
    Seniai jau reikėjo per LT televizijas filmus rodyti tik subtitruojant, kaip yra subtitruojami rusiški filmai ir laidos. Žmonėms truputi prasiplėstų pasaulis anglų kalbą pramokus, bobutės ispaniškai, indiškai pramoktų
  18. Patinka
    nerkas got a reaction from Aukštaitė in Pieno kainos   
    "Žemės ūkio kooperatyvo „Pienas LT“ istoriją geriausiai apibūdina sportinis terminas – bėgimas su kliūtimis. Nepaisant jų ir nuolatinio kojų kaišiojimo, įmonė atsidūrė finišo tiesiojoje − netrukus prasidės pirmieji bandymai."

    Skaitykite daugiau: http://www.delfi.lt/verslas/verslas/gandais-apipinta-gamykla-pasieke-finiso-tiesiaja.d?id=70681044
  19. Patinka
    nerkas got a reaction from Aukštaitė in Pieno kainos   
    93 berods už balsavo, liberalų lyg ir niekas nebalsavo, nes kogero supranta kuo gresia toks įstatymas su visokiomis interpretacijomis, kurias galima sugalvoti, galbūt ir tokias kokias jūs minėjote. šiaip seimas jei jau norėjo tikrai kažko gero tai reikėjo užvesti rimtą tyrimą dėl konkurencijos buvimo ar nebuvimo pieno perdirbimo sektoriuje, o ne tokius vėjus priiminėti.
  20. Patinka
    nerkas got a reaction from Pienmėgys in Pieno kainos   
  21. Patinka
    nerkas got a reaction from Zilvis55 in Grūdų kainos?   
    Tie, kurie sugeba priimti racionalius sprendimus stebėdami rinkas - traktoriais nevažinėja ir žemės neknisa.
  22. Patinka
    nerkas got a reaction from AGROMAN in Grūdų kainos?   
    Tie, kurie sugeba priimti racionalius sprendimus stebėdami rinkas - traktoriais nevažinėja ir žemės neknisa.
  23. Patinka
    nerkas got a reaction from Mindaugass in Grūdų kainos?   
    Tie, kurie sugeba priimti racionalius sprendimus stebėdami rinkas - traktoriais nevažinėja ir žemės neknisa.
  24. Patinka
    nerkas got a reaction from paulius radvila in Grūdų kainos?   
    Tie, kurie sugeba priimti racionalius sprendimus stebėdami rinkas - traktoriais nevažinėja ir žemės neknisa.
  25. Patinka
    nerkas got a reaction from Juodas in Pasaulio įvykiai   
    Šitas keitėsi rublius
     

×
×
  • Create New...