Jump to content

Traktorius Jaunajam ūkininkui


Grikis1

Recommended Posts

Sveiki, norėčiau išgirsti Jūsų nuomonę,kokį traktorių geriausia rinktis už 40tukst.eurų. Ūkis apie 100h,traktorius būtų naudojamas arime,kultivavime. Dėkui :)

Tikriausiai nemanai kad traktorių prisipirksi kaip kokių kojinių kiekvienai dienai po vieną. Visai gali būti kad per gyvenimėlį bus jų vienas kitas. Tai ir pradėti reiktų nuo to kad visus brendus apžiūrėti ir išbandyti. Jei ne visi dileriai kažką duoda pabandyti bent po kiemą, tai galima susirasti kokį kaimyną ar kolegą forume ir išbandyti dėvėtą. O tada jau kurie labiau bus prie dūšios spręsi pirkimo ir finansinius klausimus. O kol kas atrodo viską pradedi atvirkščiai daryti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Nors išsilavinimas neleidžia teigt, bet jei ziurejai nh 105 ir farm u , kas mano žiniom apie 45 k neblogos komplektacijos kainuoja, ar nevertėtų tada atkreipt dėmėsio į http://www.zemtiekimas.lt/akcijos/2934-2  . Kaina išties stebinanti lyginant su kitais gamintojais , na sutinku, kad toki gal reiktų su t4 NH lygint, bet iš esmės manau visai geras pasirinkimas , nes ir komplektacija nebloga, ir kiek skaičiau gyvulininkam visai geras aparatas turėtų būti, na bei prie to paties vardas. Pataisykit jei klystu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Jei 100 ha arti ir kultivuoti... 

JD 6MC neįkibsi, net jei jis be ratų bus. Nebent kokį JD 5 serijos modelį.

Pagal biudžetą tai manau bus tik NH T5, Case Farmall U, Belarusas koks, na ir dar Zetor įtilptų.

Geriausia jau būtų T6 serija iš tų ekonominių vakarietiškų variantų, bet į 40 k.€ biudžetą netilpsi.

Tad lieka tik pravažiuoti per firmas, pavažinėti/pačiupinėti traktorius, kurie įperkami ir išsirinkti, kuris labiausiai patiko. :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...