Jump to content

Privalomoji karo tarnyba

Recommended Posts

Paskelbta
prieš 1 minutę , PArty pranešimas:

Gali būti  ir 200 kg, šiais laikas kario svarbiausių gebėjimų tampa būti geru geimeriu

O tas geimeris tai kas per žvėrukas?Gal galima lietuviškai?

Paskelbta
prieš 5 minutes , agronoms pranešimas:

Va ta ''ribota teritorija'' tai super pasakymas...Pralinksminai vakarą,dėkui🙂

O ka ,jie ..mars brasoka ,, darys ? .Jei begt tai ir sprinteris nenubegs daug:)

Paskelbta
prieš 1 minutę , agronoms pranešimas:

Na jei gyvent norėsi,tai ir bėgsi,ir dar kaip..Bet su 140,tai po 10 min.pats nusišausi...

Daba karas kitoks ,dronai ,raketos ...Neklabant apie minas ,lekiancias kulkas ir t.t 

Paskelbta
prieš 1 minutę , agronoms pranešimas:

Pritariu,bet svarbiausia pasiutęs noras kariaut...

Oj ne ,pas mane jo nera ... Man esme isgyvent ,o apie tai nieks nekalba ir nezino kas tai yra .Pvz kad baige ,praeje tuos kursus ,jie nezino ka darys ,,x,, valanda . 

Paskelbta
prieš 1 minutę , runkuliss pranešimas:

Oj ne ,pas mane jo nera ... Man esme isgyvent ,o apie tai nieks nekalba ir nezino kas tai yra .Pvz kad baige ,praeje tuos kursus ,jie nezino ka darys ,,x,, valanda . 

Nieko,gyvenimas išmokins ką daryt.O kas neišmoks,tam lengva žemelė...Toks gyvenimas deja.Ir to jokie ''ekspertai'' nepakeis.

Paskelbta
prieš 3 minutes , agronoms pranešimas:

Nieko,gyvenimas išmokins ką daryt.O kas neišmoks,tam lengva žemelė...Toks gyvenimas deja.Ir to jokie ''ekspertai'' nepakeis.

Pakeist gali ,tiksliau sumazinti skaiciu . Bet kad ju(ekspertu) nebegirdeti .Bent as tu minciu negirdziu ,o vat tas kariauti  tai  stumiamas i prieki. 

Paskelbta
prieš 1 minutę , runkuliss pranešimas:

Pakeist gali ,tiksliau sumazinti skaiciu . Bet kad ju(ekspertu) nebegirdeti .Bent as tu minciu negirdziu ,o vat tas kariauti  tai  stumiamas i prieki. 

Tai ir kariaukit,aš nieko prieš...O aš eisiu miegoti,ryt miežiam žemelę dirbt,ten darbas kur kas malonesnis...Savo atkariavau,žinau kaip tai atrodo,tikrai daugiau nenoriu...Bet jei pradės tąsyt už paskutinių plaukų,ginsiuos,ir turiu kuo...

Paskelbta
prieš 4 minutes , agronoms pranešimas:

Tai ir kariaukit,aš nieko prieš...O aš eisiu miegoti,ryt miežiam žemelę dirbt,ten darbas kur kas malonesnis...Savo atkariavau,žinau kaip tai atrodo,tikrai daugiau nenoriu...Bet jei pradės tąsyt už paskutinių plaukų,ginsiuos,ir turiu kuo...

Nu va ,tikro patrioto mintys ...    

Paskelbta
On 2025-04-06 at 22:38, agronoms pranešimas:

...Bet jei pradės tąsyt už paskutinių plaukų,ginsiuos,ir turiu kuo...

Su plastikiniu Glock17 , žadi gesint neprietelius  🤩 ?  ... , nu viens dalyks jei nelegalus vamzdis , tai galima apsimest kad nieko neturi . Bet jei registruotas ir paprašys priduot , matyt tektų atsisveikint su juom ... , ba anksčiau a vėliau išsiaiškintu ir krūva nemalonumų garantuota . Ukrainoj , gi kažkaip neteko negirdėt kad civyliai pyškintus su kariškiais 🤣

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...