Dainius48 Paskelbta Sausio 19 Pranešti Paskelbta Sausio 19 Sveiki. Nuo namo per 10 metrų stovi elektros stulpas. Ant stulpo deze su automatu Pl 6 C13/3. Tai gaunasi 13 amperų. Kas kilovatais būtų 6-7 kw. Uztekdavo man jų. Dabar pirksiu aparatą su 7,5kw varikliu. Tai man galios maza bus. Ar brangiai gautusi pasididint galia elektros per kelis kilovatus? Kaip suprantu tik automata pakeist uztektu. Gal kam teke sudidurt su galios didinimu.
urbonas10 Paskelbta Sausio 19 Pranešti Paskelbta Sausio 19 Tavo atveju turbūt, kad taip, jei laidynas išneš. Norima galia nėra didelė. Bet gali būt ir taip, kad toj linijoj nėra tiek galios kiek tau reikia. Pvz aš norėčiau apie 20kw, o elektrikai sakė, kad visoj linijoj tik tiek yra.
gerasukis Paskelbta Sausio 19 Pranešti Paskelbta Sausio 19 Prieš 1 valandų, Dainius48 pranešimas: Sveiki. Nuo namo per 10 metrų stovi elektros stulpas. Ant stulpo deze su automatu Pl 6 C13/3. Tai gaunasi 13 amperų. Kas kilovatais būtų 6-7 kw. Uztekdavo man jų. Dabar pirksiu aparatą su 7,5kw varikliu. Tai man galios maza bus. Ar brangiai gautusi pasididint galia elektros per kelis kilovatus? Kaip suprantu tik automata pakeist uztektu. Gal kam teke sudidurt su galios didinimu. Prietaisas prietaisui nelygus, bei kiek jį žadi naudoti. Jei tai koks variklis ir pan. gali nusipirkt dėvėtą dažnio keitiklį ~300e, susimažinti galią galėsi su juo, be abejonės čia neišeitis, bet kokiu atveju bendrai bus per mažai galios.
Dainius48 Paskelbta Sausio 19 Temos autorius Pranešti Paskelbta Sausio 19 prieš 46 minutes , gerasukis pranešimas: Prietaisas prietaisui nelygus, bei kiek jį žadi naudoti. Jei tai koks variklis ir pan. gali nusipirkt dėvėtą dažnio keitiklį ~300e, susimažinti galią galėsi su juo, be abejonės čia neišeitis, bet kokiu atveju bendrai bus per mažai galios. Geriausia butu padidint galia ir rami galva. Traiskytuva grudu 7,5kw nusipirkau. Galvojau varikli nusipirkt 5,5kw ir perdeti. Ir eksploatuot traiskytuva. Bet ir cia logikos nedaug. Pasiieskojau info, tai 1 kw pakelt apie 24 eurus, jei nereik laidu keist. Tai nera brangu. Reiks eso savitarnoj prisijungus paziuret. Nurodzius vieta, atseit turi rodyt iki kiek kw be tinklo perdarymo galima pasikelt.
JCB Paskelbta Sausio 20 Pranešti Paskelbta Sausio 20 Gali kainuot ir 500, gali ir 10.000€, išsiimi sąlygas ir matai. Jei kosmosas, gali bandyt skųst Vert. Šiaip pagal nutylėjimą, gal užtenka skydinei automatą į galingesnį pakeisti, bet čia reik turėt priėimą. Šiais laikais brangi el galia.
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti