Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
Prieš 2 valandas, udugas pranešimas:

Jei JD alyva 15w40 tai nebūtina ivestuoti mtz į geresnę 

Netgi manau negalima.Kombainas ir traktorius pas mane 11 m.,ir abiejų instrukcijose pagal mūsų temperatūras rašo 15w40.Tai kaži jau mes protingesni už tų gamyklų inžinierius?

Paskelbta
prieš 49 minutes , Bedarbis pranešimas:

Kuro siurblin kiek tepalo pilas ir koky pilti?

20230716_205827.jpg

prieš 47 minutes , Bedarbis pranešimas:

Nufotkinau varikly gal matysi skaičiukai koks čia variklis stovi?

20230716_205921.jpg

sitam siurblui tepalas nesipila motoras D240

Paskelbta
prieš 39 minutes , Auguliss pranešimas:

sitam siurblui tepalas nesipila motoras D240

Aš kai išleidau buvo gal puse stiklinės juodas tai ypyliau naujo tai ka dar išleisti 

Paskelbta
prieš 21 minutes , Bedarbis pranešimas:

Aš kai išleidau buvo gal puse stiklinės juodas tai ypyliau naujo tai ka dar išleisti 

tepasi jis tepalu is karterio kaip ir variklis 

Paskelbta
prieš 1 minutę , Bedarbis pranešimas:

Tai kam tie varštai padaryti ipilti išleisti siurbli 

Varžtai likę nuo senų laikų,nuo D 50 variklio.O dabar žmonės pačiam teisingai sako,pakeiti variklyje ir viskas gerai,daugiau niekur neieškok,viskas ten gerai.Patikrinta per eilę metų,nebijok,neapgaudinėja...

Paskelbta
prieš 23 minutes , agronoms pranešimas:

Varžtai likę nuo senų laikų,nuo D 50 variklio.O dabar žmonės pačiam teisingai sako,pakeiti variklyje ir viskas gerai,daugiau niekur neieškok,viskas ten gerai.Patikrinta per eilę metų,nebijok,neapgaudinėja...

Gerai tada o kodėl siurbli užgesinti atskirai padaryta kita svirtis stovi auksčiau foto matos.

Paskelbta
Ką tik, Bedarbis pranešimas:

Gerai tada o kodėl siurbli užgesinti atskirai padaryta kita svirtis stovi auksčiau foto matos.

Tada pilk tą stiklinę šviežio į siurblį ir viskas bus gerai.Kam galvą kvaršint?Tikrai nepakenks.Tik to pačio kur ir variklin,nesumastyk kokio 80w90...

Paskelbta
prieš 11 minutes , agronoms pranešimas:

Tada pilk tą stiklinę šviežio į siurblį ir viskas bus gerai.Kam galvą kvaršint?Tikrai nepakenks.Tik to pačio kur ir variklin,nesumastyk kokio 80w90...

Tai ypylsi ta stikline tai karterin ir subeks ar ne?

Paskelbta
Prieš 11 valandų, Bedarbis pranešimas:

naujasnes laidos siurblis, atskira svirtis uzgesinimui del patogumo, ir dar jai gaza iki galo numeti jis vistiek neuzgesta 

Paskelbta
prieš valandą, Bedarbis pranešimas:

Nuo ko šotas vamzdis leidže tepala stebejau nu lašai ant jo bet trukimo nėra bet yra koks plona skylute gal per ja

20230718_190604.jpg

Problema pakeisti? Neužvirinsi normaliai. Šansai dideli kad vėl ir vėl..

Paskelbta
prieš valandą, bebrynas pranešimas:

Problema pakeisti? Neužvirinsi normaliai. Šansai dideli kad vėl ir vėl..

Nuo ko jis jungesi prie hidro bakelio ir siurblio kiek matau 

Paskelbta
Prieš 1 valandų, Bedarbis pranešimas:

Ne nauja pirksiu ieškosiu pirkti

Jeigu jis ne aliuminis ir nedidelė skylutė, tai uždėk tašką svarke ir viskas. pas mane visuose traktoriuose jie aliuminiai. Su naujais irgi gali būti įvairių niuansų.

Paskelbta
Prieš 9 valandas, varmas pranešimas:

Jeigu jis ne aliuminis ir nedidelė skylutė, tai uždėk tašką svarke ir viskas. pas mane visuose traktoriuose jie aliuminiai. Su naujais irgi gali būti įvairių niuansų.

Aliuminis matos ir  maža labai skylute tai neužvirisi aliiminio

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...