Logitech999 Paskelbta Vasario 25, 2021 Pranešti Paskelbta Vasario 25, 2021 Sveiki, kas gali buti susukus visą vairą į vieną pusę vairo traukes liečiasi i kardaną?
Robertas08 Paskelbta Vasario 25, 2021 Pranešti Paskelbta Vasario 25, 2021 prieš 2 minutes , Logitech999 pranešimas: Sveiki, kas gali buti susukus visą vairą į vieną pusę vairo traukes liečiasi i kardaną? Mano irgi jei ant šlaito vienas ratas užlipa. Viskas orginalu,laukiam minčių kartu.
agronoms Paskelbta Vasario 25, 2021 Pranešti Paskelbta Vasario 25, 2021 prieš 10 minutes , Robertas08 pranešimas: Mano irgi jei ant šlaito vienas ratas užlipa. Viskas orginalu,laukiam minčių kartu. Čia vairas dar senoviškas,be cilindriuko?
Robertas08 Paskelbta Vasario 25, 2021 Pranešti Paskelbta Vasario 25, 2021 prieš 2 minutes , agronoms pranešimas: Čia vairas dar senoviškas,be cilindriuko? Su cilindriuku. 2010metų mtz
agronoms Paskelbta Vasario 25, 2021 Pranešti Paskelbta Vasario 25, 2021 prieš 15 minutes , Robertas08 pranešimas: Su cilindriuku. 2010metų mtz Neturėtu taip būti.Vairo stiprintuvo jau nėra prieš radiatorių?
Augunstas Paskelbta Vasario 25, 2021 Pranešti Paskelbta Vasario 25, 2021 prieš 53 minutes , Logitech999 pranešimas: Sveiki, kas gali buti susukus visą vairą į vieną pusę vairo traukes liečiasi i kardaną? Kas man gali buti jei as nusipirkau mtz 82 :))))) Logitech999 1
Robertas08 Paskelbta Vasario 25, 2021 Pranešti Paskelbta Vasario 25, 2021 prieš 29 minutes , agronoms pranešimas: Neturėtu taip būti.Vairo stiprintuvo jau nėra prieš radiatorių? Na žinau kad neturėtų būt. Danfosas kabinoj.
Audrius90 Paskelbta Vasario 25, 2021 Pranešti Paskelbta Vasario 25, 2021 prieš 41 minutes , Robertas08 pranešimas: Su cilindriuku. 2010metų mtz Niekas nedaryta, nepakeista ? Po originalu taip darosi ? Šiaip senienom perdarinėjant vairus žmonės nusiperka vientisa trauke ir bando uždėt ant trumpūjų šoninių pavarų soškių. Arba ant senos laidos tilto kur su žemais stakanais bando uždėt ilgasias soškes ant šoninių pavarų kartu su vientisa trauke, ir tada prasideda lankstymai traukiu, kad tik kardano nepielintų
Robertas08 Paskelbta Vasario 25, 2021 Pranešti Paskelbta Vasario 25, 2021 Ką tik, Audrius90 pranešimas: Niekas nedaryta, nepakeista ? Po originalu taip darosi ? Šiaip senienom perdarinėjant vairus žmonės nusiperka vientisa trauke ir bando uždėt ant trumpūjų šoninių pavarų soškių. Arba ant senos laidos tilto kur su žemais stakanais bando uždėt ilgasias soškes ant šoninių pavarų kartu su vientisa trauke, ir tada prasideda lankstymai traukiu, kad tik kardano nepielintų Jooo,kolega, žinau dėl senesnių variantų tas bėdas. Pas mane nieko nedaryta, turiu mintį kad stakanai susėdę nuo krautuvo ir svorių,retai ten siekia,nebent apsisukinėdamas laukuos ratą užleidi ant grabkrančio,net nesigirdi,bet laikas nuo laiko matosi kad traukė buvus pasiekus kardaną.
udugas Paskelbta Vasario 25, 2021 Pranešti Paskelbta Vasario 25, 2021 prieš valandą, Robertas08 pranešimas: Mano irgi jei ant šlaito vienas ratas užlipa. Viskas orginalu,laukiam minčių kartu. Manau nudilo pokrypio ribotuvas ir dabar per daug sukrypsta.
Robertas08 Paskelbta Vasario 25, 2021 Pranešti Paskelbta Vasario 25, 2021 Prieš 1 valandų, udugas pranešimas: Manau nudilo pokrypio ribotuvas ir dabar per daug sukrypsta. Mano nenudilę,anksčiau laiko atsiremia į frontalinio pusrėmį.
Logitech999 Paskelbta Vasario 25, 2021 Temos autorius Pranešti Paskelbta Vasario 25, 2021 Prieš 4 valandas, Augunstas pranešimas: Kas man gali buti jei as nusipirkau mtz 82 :))))) Parduok ir nusipirk toki pat;)
Marijus197 Paskelbta Vasario 26, 2021 Pranešti Paskelbta Vasario 26, 2021 Manau į tema paklausiu. Kas bali būti, mtz 82 su vairo kolonėle, traukės, traukių obuoliai, pirštai neišdevėti, viskas standu, kur po kolonėle susijungia traukės, ten irgi viskas standu. Stovint ir sukinejant vaira viskas ok, ratai paklūsta vairui, gražiai sukinėjasi. Bet, tarkim kultivuojant arimą, per arimo nelygumus važiuojant, nors ir tvirtai laikau vairą, ratai pradeda po savam sukinėtis į šonus. Logiškai jei viskas būtų standžiai, tai pradėjus sukinėtis ratams, turėtų man vairą plėšti iš rankų? Tai sakau gal koks išsidėvėjimas yra vairo kolonėlėje?
lietulka Paskelbta Gegužės 4, 2023 Pranešti Paskelbta Gegužės 4, 2023 sveiki kokia aliva transmisine i greicio deze rekomenduotumete pilti tep 15 tep 17 80w90 mtz 82 traktoriui
Bedarbis Paskelbta Gegužės 5, 2023 Pranešti Paskelbta Gegužės 5, 2023 On 2023-05-04 at 13:52, lietulka pranešimas: sveiki kokia aliva transmisine i greicio deze rekomenduotumete pilti tep 15 tep 17 80w90 mtz 82 traktoriui Ka dokumentai rašo?aš pupsiui dežen pilu tep 15
varmas Paskelbta Birželio 19, 2023 Pranešti Paskelbta Birželio 19, 2023 Sveiki, mtz variklis dirba tik ant viso gazo, užvedus (sunkokai) užsigazuoja iki max, nenumažinus sūkių dirba taip (negęsta). Jeigu bent truputį bandai sumažinti sūkius - užgęsta. Bandyta ieškoti, kur galbūt traukia orą, atjungiant iš sistemos smulkaus valymo filtrą - nieks nepasikeitė, atjungus stambaus valymo filtrą - nieks nepasikeičia iš bakų kuras ateina gerai, bandyta ir iš kanistro paduoti kurą - nepadeda, bandžiau kuro pompelę išimti, lyg ir pristrigęs stūmokliukas buvo, įdėjau kitą pompelę nepadėjo, pramankštinau stūmokliuką buvusiuos kuro pompelės atgal įdėjau, niekas nepasikeitė. Liko variantai, tik prie kuro siurblio esančios trumpos žarnelės, bet nelabai panašu, kad pro jas galėtų prasiurbti orą. Na ir variklis lyg ne taip dirba, kaip traukdamas orą. Linkstu prie pačio siurblio bėdos, gal kažkas esate susidūrę?
kinziulis Paskelbta Birželio 20, 2023 Pranešti Paskelbta Birželio 20, 2023 Pažiurek reiką, panasu kad stringa.
Dainius48 Paskelbta Rugsėjo 26, 2023 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 26, 2023 Ant mtz kuro siurblio sitas varztas uzplombuotas kuro kieki reguliuoja?
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti