Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Bent pas mane pagrindinis nepatogumas iškilo tik su purkštuvu.

Kadangi po kūlimo vėl tik sėja arba dar ražienų šukos, bet tikrai ne visur, tai 30 metrų purkštuvas labai sunkiai susitvarko su dirvos nelygumais, darbinis greitis liko 8 km/h iš buvusių 12 km/h, tai reiktų arba sugalvot, kaip vėžes išlygint be dirbimo arba purkštuvas galintis tai "praryti"

Aš nuėjau kito purkštuvo keliu.

Paskelbta
prieš 6 minutes , voras pranešimas:

Kadangi po kūlimo vėl tik sėja arba dar ražienų šukos, bet tikrai ne visur, tai 30 metrų purkštuvas labai sunkiai susitvarko su dirvos nelygumais, darbinis greitis liko 8 km/h iš buvusių 12 km/h, tai reiktų arba sugalvot, kaip vėžes išlygint be dirbimo arba purkštuvas galintis tai "praryti"

ar cia todėl kad visada sekanti sėja  istrižai buvusiu technologiniu vėžu?

Paskelbta
Ką tik, bmarius pranešimas:

ar cia todėl kad visada sekanti sėja  istrižai buvusiu technologiniu vėžu?

Keičiau ir sėjos kryptį, kažkuek gelbėja, taip, bet kur laukai iki kokių 10 ha tai ta kryptis metų metais ta pati.

Paskelbta
prieš 7 minutes , arimas pranešimas:

aš manau kad ražienų šukos reikalingos tada kai sėjama neįgali, Čia tik mano nuomonė jeigu ką. O aš normaliam purkštuvui dar neužsidirbau

Šukos šliužam, kolega ir kombaininko brokui, be to jos pas mane dar ir tarpinius sėja, taip, kad ramiai :icon-lol:

Paskelbta
prieš 54 minutes , voras pranešimas:

Leebas

Paskelbta
prieš 10 minutes , arimas pranešimas:

sėjamoji itariu sumo

Taip. Pabandėm o jei viskas gerai rriks planuotis tokią į kiema parsivaryt bet laiko turim reiks žiurėti kaip ji dirba ir kaip laiko. Joniškyje turime tokia dar viena i pakruoji išvažiavo tai stebėt 

Paskelbta
prieš 29 minutes , Vilius pranešimas:

Taip. Pabandėm o jei viskas gerai rriks planuotis tokią į kiema parsivaryt bet laiko turim reiks žiurėti kaip ji dirba ir kaip laiko. Joniškyje turime tokia dar viena i pakruoji išvažiavo tai stebėt 

Kažkaip žiūriu į foto kaip pasėta su sumo, tai tarpueiliai gaunasi išpurenti? O kaip gaunas su focusu? Tarpueiliai irgi judinti?

Paskelbta
prieš 27 minutes , lithuanus pranešimas:

Kažkaip žiūriu į foto kaip pasėta su sumo, tai tarpueiliai gaunasi išpurenti? O kaip gaunas su focusu? Tarpueiliai irgi judinti?

Ne tarpueilis nėra išpurentas, tik šiektiek žemių užmeta ir atrodo, kad laukas dirbtas

Paskelbta

čia tik teoriškai, tie diskai stovi už metro nuo nago, tai žemės srautų nepagauna o bando paligint kauburius. visai kitaip gaunasi kai diskai srautus sureguliuoja ore. Tas pats horčas pažiūrėk ką amerikonam daro. 

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...