Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Antras yra silpnas 90 AG, nebent darzininkui,o antras pagal modeli yra brangokas. Uz nepilnus 17 tukst,jau New Hollland ar Classas iseina daug geresniu metu, tuo paciu,grazesnis,patogesnis,dizainas neatsibodes,nei John Deeras. Zodziu ko kam reikia.

Paskelbta
Ką tik, arciu555 pranešimas:

Antras yra silpnas 90 AG, nebent darzininkui,o antras pagal modeli yra brangokas. Uz nepilnus 17 tukst,jau New Hollland ar Classas iseina daug geresniu metu, tuo paciu,grazesnis,patogesnis,dizainas neatsibodes,nei John Deeras. Zodziu ko kam reikia.

Pirmas yra brangokas,susimaisiau,rasliavoj.

Paskelbta
On 2018-08-25 at 09:13, arciu555 pranešimas:

Pirmas yra brangokas,susimaisiau,rasliavoj.

normali ta kaina. traktorius kam reik darbinio arklio o ne papuosalo. neaisku kas is jo like po min 10000mth. vaziuot, kratyt, matuot slegius.

Paskelbta
Prieš 22 valandų, Uk. Jomantas pranešimas:

Jonis 7810 grįžo iš darbų ir bandant uzvesti veikia variklis  tik kol raktelis start, atleidus -gesta. Kas gali buti, ar gali būt shutoff vožtuvas ar THERMISTOR ?

tai pabandyk laida pajungt tiesiai i voztuva nuo akumuliatoriaus ir zinosi o gal ir spynele sugedus bus

• po 2 savaičių...
Paskelbta
prieš 47 minutes , wildfire pranešimas:

6330 neissijungia priekinis tiltas. Taip pat neveikia blokatorius. Saugiklis geras. Solenoidas?

pabandyk sukeisti su darbinio ir zinosi ar ne magnetukas + paziziurek ikises atsuktuva, ar pritraukia kai isjungi tilta. bet kad senasis pritraukia tai dar nereiskia, kad jis geras, todel geriausia apkeisti.

Paskelbta
Prieš 8 valandų, manttys pranešimas:

pabandyk sukeisti su darbinio ir zinosi ar ne magnetukas + paziziurek ikises atsuktuva, ar pritraukia kai isjungi tilta. bet kad senasis pritraukia tai dar nereiskia, kad jis geras, todel geriausia apkeisti.

Fyske buvau atjunges, tai mirgsi priekinio tilto lempute, bet neissijungia. Rytoj bandysiu sukeist kaip sakei. Tai tas solenoidas tilto ir blokatoriaus tas pats, nes blokatorius neisijungia?

Paskelbta
prieš 58 minutes , wildfire pranešimas:

Fyske buvau atjunges, tai mirgsi priekinio tilto lempute, bet neissijungia. Rytoj bandysiu sukeist kaip sakei. Tai tas solenoidas tilto ir blokatoriaus tas pats, nes blokatorius neisijungia?

ne tas pats. tiesiog man irgi buvo beda su tilto isjungimu ir reikejo naujo magneto.pakeist truksi 3 min ir matysi ar yra progreso :)

Paskelbta
prieš 2 minutes , manttys pranešimas:

ne tas pats. tiesiog man irgi buvo beda su tilto isjungimu ir reikejo naujo magneto.pakeist truksi 3 min ir matysi ar yra progreso :)

Kiek naujas kainavo?

Paskelbta
prieš 46 minutes , wildfire pranešimas:

Kiek naujas kainavo?

nepasaysiu, nes ne as pirkau, bet jeigu susirasi koda ir imesi i google, greenfarmparts ar pan kaina doleriais bus labai panasi i dojaus eurais

Paskelbta
Prieš 2 valandų, Mantas2342 pranešimas:

Sveiki, ką manot apie jd 6800 6900 modelius? Gal kas turit ir galit apžvelgt šiek tiek?

nera čia ką ir manyt. turejau 6600, dirbau su 6900. paprasti geri traktoriai. Gal turesiu pardavimui 6800 uz kokio menesio.

Paskelbta
Prieš 17 valandų, Mantas2342 pranešimas:

Sveiki, ką manot apie jd 6800 6900 modelius? Gal kas turit ir galit apžvelgt šiek tiek?

kiek pasiruošęs investuot,gal pasiūlyčiau savo 6930

Paskelbta
prieš 11 minutes , Mantas2342 pranešimas:

Apie 20 + - manau už tiek neparduosi ir šiaip man bus per galingas.

iš didesnio neiskrisi. 6930 už 6900 nemanau kad bus pastebimai stipresnis.

na bent jau 6600 tai tikrai prilygsta 6620 ar 6630 (savo kailiu patirta).

senesni arkliai drutesni buvo.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...