Jump to content

perkins variklis

Recommended Posts

Paskelbta

Kas gali buti varykliuj mazom apsukom dirba varyklis eina melynas dumas okai duodi gazo tai eina juodi dumai ,oro filtras svarus,kas gali buti nejaugi surblis eina y pabaiga

Paskelbta

kad mėlynas dumas ant mazu tai bus purkstukai kalti, o kad ant dideliu dumija tai gal siurblys, bet neaišku aš irgi sprendziu tokia problema, bet pas mane ant mazu tvarkoj o ant dideliu dumija ir tyraukimo truksta

Paskelbta

siaip ne karve kainuoja normalus forsunkiu patikrinimas,

beto kad ir uzsikirtes ar nedirbantis purkstukas bus vistiek jis juodo dumo jau niekada nemes, mano galva degima reiketu paankstinti, jaunyn neiname nei vienas, variklis neisimtis.

Paskelbta

O kas žinot kur gerai Kurio siurblius perkinsam remontuoja, nas vienoj firmoj kai nuveziau ir sureguliavo tai visai maniškis traukt nustojo nors dumija ir maziau bet dumija o traukoss visai nėra tuščias i kalna didesni stoja ir ant mazu gesta

Paskelbta
panevezy liudiniai

Pataisysiu-Panevėžio rajone Liūdynėje,AB "Liūdynė" :D Dar ,kiek žinau,ir kiti forumiečiai apie tą firmą buvo užsiminę-"Dyzelita" ar "Dyzeliu servisas"...gerai nebeatsimenu :D žodžiu Panevėžyje,Kerbedžio gatvėje,netoli buvusio mėsos kombinato.

Paskelbta

Na su tokia beda nesu susidures, bet siurblius remontuoja jonavoje, prie grudu elevatoriaus, ant kelio yra nuoruda, paciam tem kreiptis neteko bet nuomones apie juos geros.

MAn buvo kad virto juodais dumais bet tuo paciu krido variklio galia ir trauka, tai gedimas ne tas, patarti negaliu.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...