Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Sveiki, Mtz892 staiga pradejo pūsti per matuokle tepala, pasiziuriu  kad ten nebe tepalas o salerka isleidau pakeiciau 2valandos ir vel tas pats. variklis dirba gražiai gal kas susidures su tokia beda. Ačiu

Paskelbta

Sveiki, Mtz892 staiga pradejo pūsti per matuokle tepala, pasiziuriu  kad ten nebe tepalas o salerka isleidau pakeiciau 2valandos ir vel tas pats. variklis dirba gražiai gal kas susidures su tokia beda. Ačiu

Pirmiausia patikrink forsunkes

Paskelbta

Furai yra buve,kai dyzelio vare normaliai i karteri tai trukes kazkas prie voztuvu,nors jei variklis dirba graziai?,zodziu konkreciai sunku tiksliai nustatyti,juk technikoje yra visokiu netiketumu.

Paskelbta

Žemo slėgio kuro pompa leidžia per riebokšlį, kur nuo siurblio velenėlio toks štokiukas maigo plunžeriuką.

Paskelbta

Aš taip pat galvoju kad pro niekur kitur nepatenka

kuro aparatura vezk visa, ta prasme su forsunkem, tuo paciu tvarkymu viska susitvarkysi, o del kuro tai leidzia per salnika, kuro siurblio, ir viska paduoda i karteri

Paskelbta

salnikas siurblio, ir ne jokia pompa ar dar kas

Nebūtinai. Man leido pro žemo slėgio pompelę. Irgi daugėjo tepalo ir gana sparčiai.

Paskelbta

salnikas siurblio, ir ne jokia pompa ar dar kas

o del purkstuku ne neuzvestum jei ten kuras begtu kaip krano

kuro aparatura vezk visa, ta prasme su forsunkem, tuo paciu tvarkymu viska susitvarkysi, o del kuro tai leidzia per salnika, kuro siurblio, ir viska paduoda i karteri

Spalvotų knygučių daugiau pasiskaitom, pas meistrus nueinam, jai nežinom tai paklausiam pas protingesny, bet nesamonių nerašom viso puslapio gerai. O jei prieky to salniko iš vis ner kaip tadu gudruti

Paskelbta

.... tai , kad 'riebiukšlio' nei ant mano traktorio siurblio , nei ant Tavojo paišinio nėr bn.gif. Matyt , jo ir netrukst  išvis , to riebokšlio  :eusa-think:

o detalių saraše irgi nėra.............. tada pro žemo spaudimo pompelę  bėga.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...