Jump to content

j.j

Nariai
  • Pranešimai

    47
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Radvilškio

j.j pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

2

Reputacija

  1. Kartais chemija sureaguoja ir susidaro nuosėdos kurios užkiša filtrą esantį bako viršuje. Kada nori išimti filtrą , visos nuosėdos nubėga atgal į baką ir atrodo ,kad filtras švarus.
  2. Pabandyk atjungus kuro vamzdelį prieš filtrą prapusti atgal į baką,jei pagerės vadinasi kišasi sietelis prieš siurbliuką bake.
  3. Matai penkis žalius reguliatorius. Pradėk purkšti ir nustatyk pvz 2 atm. Po to atjunk pirmą sekciją. Su žaliu reguliatorium sureguliuok, kad slėgis vėl būtų 2 atm. Po to antrą sekciją ir taip visas iš eilės. Gero purškimo.
  4. Pirmiausia patikrink forsunkes
  5. tai gali būti dėl netikslaus kuro pasirodymo momento nustatymo. Tadėl turėtų būti naudojamas momentoskopas t.y. plonas vamzdelis užsuktas ant kuro siurblio. Tas darbas atliekamas sukant labai lėtai. Kiek laipsnių yra degimo ankstinimo kampas galima nustatyti dar ir tokiu budu: pasirodžius kurui siurblyje, pasižymime brukšnelį ant ventiliatoriaus dirželio. po to vėl sukame kol stumoklis pasieks VMT.Tada vėl pasižymime. Atstumas padalintas iš 1,6 bus laipsniai . T.y apie 27 laipsniai turi būti apie 43 mm .Pagal tai galima spręsti ar reikia ankstinti ar vėlinti.
  6. Vieta varžtui ne VMT ,o ipurškimo pradžia t.y. 27 laipsniai iki vmt. Ko gero visi čia tik rašo , bet skaityti tingi, kas jau buvo parašyta.
  7. Vieta varžtui ne VMT ,o ipurškimo pradžia t.y. 27 laipsniai iki vmt.
  8. [/qu Na jei moki rasti kada stumoklis VMT( viršutinis mirties taškas) ,tai jau pusė darbo. Toliau susirask varžtą kuris įsuktas į smagračio gaubtą ir jį išsuk lauk. Po to variklį suk prieš laikrodžio rodiklę, o tą varžtą bandyk kišti kitu galu į tą pačią skylę iš kurios išsukai. Kai varžtas pilnai ikris, tai ir bus ta padėtis prie kurios turi būtį paduodamas kuras. Dabar atsuk du varžtus su kuriais nustatomas fiksuojamas degimas. Raktu suk siurblį kol pasirodys kuras . Kada pasirodys kuras ,susuk varžtus atgal. Darbas padarytas. jei gerai prisimenu kuras turi pasirodyti 27 laipsniai iki VMT.
  9. j.j

    PLŪGAI

    koks skirtumas ar skiriasi verstuviu arimas , svarbiausia ar gali uždėti vienos kartos verstuvės ant kitos kartos korpusų.
  10. j.j

    PLŪGAI

    tai nori pasakyt kad slaunys turi buti klyrum kliarum? Labai teisingai. Bet jos tik nuo centro turi daryti klyrum kliarum vienodai važiuojant į vieną pusę tiek į kitą. Ariama žemė spaudžia verstuvę į vieną pusę, o lauko lenta tą jėgą atsveria, todėl nebus tavo kliarum klyrum, o tik saugos plūgą nuo netikėtų smūgių. O gal tu ir kultivuojant kietai trukes laikai? y arima as vaziuoju su skutiku ir uztenka vieno karto,bet tada kitas klausimas kiek palikt slaunim laisvumo?seip judejimas is salaunu gaunasi max kokie 3cm,tai cia daug ar mazai? Jei kalbi apie pakabinamą skutiką, tai laisvumas turi būti kiek galima didesnis. Tik reikia žiūrėti kad kur nors nekliutų keliant ar staigiau pasisukus. Nes jei mažas laisvumas tai kiekvienas vairo pasukimas šoninė apkrova darbinėms dalims. Visi rimti skutikai yra prikabinami arba judantis skersinis, o palaidos traukės tik dalinis sprendimas
  11. j.j

    PLŪGAI

    mačiau Dotnuvos projektų tinklalapyje yra vartomų plūgų reguliavimo instrukcija su paveikslėliais. Perskaitysi ir bus viskas aišku.
  12. j.j

    PLŪGAI

    tai nori pasakyt kad slaunys turi buti klyrum kliarum? Slaunis turi buti biski laisvos bet neitemptos pvz pas case magnuma negalima traukiu sureguliuoti jos kiek nori ir ikuria nori pusi gali slinkti, bet cia i pliusa visada vaga bus tiesi pas magnumą buna tokia problema, kad neužtenka plūgo reguliavimo, kad pastumti plūgą į artą lauko pusę, bet tada naudojamos kaladėlės kurios riboja traukių eigą.
  13. j.j

    PLŪGAI

    Pirmo korpuso užgriebio plotis reguliuojamas kad būtų vienodas kaip ir kitų. Bet jeigu lieka numintas vagos kraštas tai plūgas stumiamas į artos žemės pusę. Taisyklė tokia , jei važiavimų sanduroje darosi kalnas, tai plūgas atitraukiamas, jei lieka įduba plūgas stumiamas į artą pusę. Reikia žiūrėti ne kiek korpusas gauna žemės , bet kur ta žemė nunešama. O tai ne paprasciau su metru pamatuoti pirmo korpuso atriektos riekes ploti? Jei tu nenumintum krašto tai gal ir būtų gerai, bet kadangi numini tai tą vietą reikia užpilti žeme. Na žinok man jau pačiam aišku pasidarė, o gal tu tingi perskaityti kas parašyta?
  14. j.j

    PLŪGAI

    Traktoriaus traukės negalima laikyti kietai ariant. tai nori pasakyt kad slaunys turi buti klyrum kliarum? Labai teisingai. Bet jos tik nuo centro turi daryti klyrum kliarum vienodai važiuojant į vieną pusę tiek į kitą. Ariama žemė spaudžia verstuvę į vieną pusę, o lauko lenta tą jėgą atsveria, todėl nebus tavo kliarum klyrum, o tik saugos plūgą nuo netikėtų smūgių. O gal tu ir kultivuojant kietai trukes laikai?
×
×
  • Create New...