Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

pas mane Sugana jau apie 5 cm daigus turi ,pas polka apie 3 cm ,Polanos nezinau nes isnaikinau ,Si pavasari dar pasodinau dvi naujas rusiskas veisles ,viena is ju turetu buti perspektyvi ,stebesim ,lyginsim veisliu potenciala ,rudeniop gal turesiu daugiau ka parasyt

• po 4 mėnesių...
  • po 3 savaičių...
Paskelbta

Sveiki, noreciau paprasyti patarimo kokia kryptimi geriausia orientuoti gervuogiu eiles (manau tas pats kas ir avietems). Laukas - kokia 2% siaures vakaru krypties nuokalne. Niekaip nenusprendziam ar pagal kompaso kryptis orientuoti eiles, ar pagal nuokalne ir kaip...

• po 2 mėnesių...
Paskelbta

Realizacija gali būti problematiška kartais. Surinkus vakare reikia turėti kur laikyti. Arba rinkti nuo 4 ryto. :) Aš tai realizuoju turguje, jei lieka - į supirktuvę. Kiti nežinau kaip daro. Tačiau jau pradedu galvoti apie perdirbimą.

Paskelbta

Sveiki, galvoju pradeti auginti avietes ketinu sodinti kokia 20 - 30 arų kad mažiau reikėtų turgui stovėti ir parduot supirkėjams viską. Jei supirkėjams noriu viską parduot tai man jau reikia registruot aviečių auginima ar galima ir taip parduot?

Paskelbta
Realizacija gali būti problematiška kartais. Surinkus vakare reikia turėti kur laikyti. Arba rinkti nuo 4 ryto. :) Aš tai realizuoju turguje, jei lieka - į supirktuvę. Kiti nežinau kaip daro. Tačiau jau pradedu galvoti apie perdirbimą.

o kur aplink panevėžį superka?
Paskelbta

Apie Panevėžį nežinau. :) Ūkis Birštono rajone, tai turgūs, kuriuose parduodu - Alytus, Prienai, Kaunas. Superka Vėtrija Alytuje. Atsiskaitymas be problemų. Grynais sunkiai, bet per banką tai 2 dienos max. Šiais metais planuoju pardavinėti Vilniuje - kitas požiūris, be to turiu jau nemažai ką parduoti ir be uogų.

Paskelbta

Sveiki,

Gal kas auginate PATIKIMĄ VASARINIŲ aviečių veislę kuri būtų atspari ligom auginama be purškimų nuo kenkėjų ir kasmet duotų neblogą derlių?

Ar tokios VASARINIŲ aviečių veislės dar nėra išvesta?

Ar VASARINIŲ aviečių gero derliaus be purškimų neišauginsi?

Auginu iš senesnių veislių PATRICIJA tai nealabai patentinkas skonis geras bet daug uogu sukirmija (niekuo nepurškiu)

Paskelbta

Sveiki,noriu paklausti kokio aukščio paliekate stiebus rudenį.Kai pirkau iš augintojo,buvo palikta maždaug 30 cm.bet man liepė rudenį pjauti paliekant apie 5 cm.,kad visas atžalas pavasarį leistų iš šaknų.Veislė Polka.Teko važinėjant matyti,kad nupjauta žiemai gana aukštai.Kaip Jūs pjaunate?

Paskelbta

Vasariniu avieciu veisle tai Glen ample , Pries 3 metus makejau po 10 Lt uz stiebeli , dar kol kas nepasiekiau nurodomo derlingumo bet dera gerai , jai Polka ar Poliana 7 tonos is ha , o laistomos vos ne dvigubai daugiau duoda , tai Glen ample 20 tonu , o laistomos 25 , bet purkst reikia jai nenoresi derliumi dalintis su kirminukais

Paskelbta
Apie Panevėžį nežinau. :) Ūkis Birštono rajone, tai turgūs, kuriuose parduodu - Alytus, Prienai, Kaunas. Superka Vėtrija Alytuje. Atsiskaitymas be problemų. Grynais sunkiai, bet per banką tai 2 dienos max. Šiais metais planuoju pardavinėti Vilniuje - kitas požiūris, be to turiu jau nemažai ką parduoti ir be uogų.

Kiek vėtrija moka? jei ne paslaptis?

• po 2 savaičių...
Paskelbta

Pas mane remontantines pagrinde , rudeni tresiu pelenais i 1 kvm 100 gr , o pavasari amonio saliietra 20 gr, i 1 kvm , sociai lieju . 2012 buvo rekordas 12 t is 1 ha. tik as auginu ju 5 arus , bendrai tiek kiet turiu stabilia realizacija .

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...