Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Šiemet pasėtą pievą kai sudygs visos žolės geriausiai ir pigiausiai nupjauti, jei dominuoja kietis tai jis lengvai panaikinamas intensyviai pjaunant. Šienauk du kartus per metus ar tankiau ir po metų pigžolių nebus.

• po 3 metų...
Paskelbta

jo buvom kazkada uzsitreze dar derlingi metai buvo is 5h 96 rulonus paemem :o kur kiekvienais metais apie 40 surenkam is to lauko trasa kainavo 40000tukstanciu bet pasaro pasirosem ant puantu metu apie1800 rulonu susienavom per dvi svaites :lol::eusa-dance: o laikai buvo pries krize :eusa-clap:

Paskelbta
mes is 3,5ha dar nei karto pjauto ysilio prisukom 85zalios mases rulios ir be jokiu tresimu :)

Man iš įsėlio irgi panašiai gavosi.Beje, kuo blogas kietis karvėms?Tu,Ričardai, pastebėk,kad galvijai juos vienus iš pirmųjų nukanda.

• po 6 mėnesių...
  • po 3 savaičių...
Paskelbta
Ar patręšus javų laukus mėšlu rudenį tręšiate papildomai pavasarį?

pavasari viska kasu purskiu,javus,pievas,

geriausia trasa,bent man asmeniskai

Ir tuos laukus kurie gavo mėšlo?

taip.tik mazesne norma

• po 2 metų...
Paskelbta
kur pernai iseta tai grazi ir tanki zole o kur neyseta senos pievos tai graudu ziuret
siemet teks pirkt nes ganau ten kur visada ruosdavau ziemai..nebent po lietaus bus silta ir dregna .. :eusa-pray:
Paskelbta

Tik įdomu kas turės parduot. Iš visų Lietuvos kampų girdžiu dejavimus, kad neauga žolė... Pas mane irgi, kiek nusigano, tiek stovi plika, neatželia. O ir trąšų gerai užberta buvo.

Paskelbta

Kur sėta prieš metus du tai žolės gausiai,prieš ketverius vaizdas liūdnas dar šernai gerai praėjo.Sėsiu po šių liūčių mišinį avižų-vikių ir žolių mišinį.

• po 1 metų...
  • po 2 savaičių...
Paskelbta (redaguotas)

Laba diena, duokite patarimų: kaip iš pievos išnaiknti samanas, nes labai daug prisidaugino. Kokiomis trąšomis ir kada tręšti pievas?

Dėkui už atsakymus.  

Redaguota ricardaas
NEJAU SUNKU PASIŽIŪRĖTI,KAD ŠALIA,TAME PAČIAME SKYRELYJE JAU SUKURTA TOKIA TEMA ?

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...