Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Keista, kad taip greit pas tave sunoko, gal veislė ankstyva ir anksti sėjai?

visby. nuo ligu negaves nieko... :icon-rolleyes:  bobutes aplink biciu laiko tai eidavo ir eidavo aimanuodamos, tai pagailejau ju, beto zeme nemelioruota, sunku ivaziuot ir purkst kai reikia. seip po 2 byres, iskaitant ir ismirkusias vietas. kitur geriau viskas. pvz siai minutei KOLUMBAS 13.9% ta visby dar tik varysiu matuot. (katik nupirkau matuokli)

Paskelbta

visby. nuo ligu negaves nieko... :icon-rolleyes: bobutes aplink biciu laiko tai eidavo ir eidavo aimanuodamos, tai pagailejau ju, beto zeme nemelioruota, sunku ivaziuot ir purkst kai reikia. seip po 2 byres, iskaitant ir ismirkusias vietas. kitur geriau viskas. pvz siai minutei KOLUMBAS 13.9% ta visby dar tik varysiu matuot. (katik nupirkau matuokli)

O kolumbas ir nuo ligu nepurkstas?

Nes pas mane dar daug zalio, bet jau runda. Nuo ligu purksta maniskis

Paskelbta

visby. nuo ligu negaves nieko... :icon-rolleyes:  bobutes aplink biciu laiko tai eidavo ir eidavo aimanuodamos, tai pagailejau ju, beto zeme nemelioruota, sunku ivaziuot ir purkst kai reikia. seip po 2 byres, iskaitant ir ismirkusias vietas. kitur geriau viskas. pvz siai minutei KOLUMBAS 13.9% ta visby dar tik varysiu matuot. (katik nupirkau matuokli)

kokios firmos matuokli nupirkai,nes as ir ieskau ir kur pirkai.
Paskelbta

O kolumbas ir nuo ligu nepurkstas?

Nes pas mane dar daug zalio, bet jau runda. Nuo ligu purksta maniskis

purkstas. viena kita yra zalesne... blin, kur kult zadejau, 12.3.... gal atidedu iki rytojaus, nors taip rankos dreba sezona atidaryt.. :icon-rolleyes:

Paskelbta

purkstas. viena kita yra zalesne... blin, kur kult zadejau, 12.3.... gal atidedu iki rytojaus, nors taip rankos dreba sezona atidaryt.. :icon-rolleyes:

Dar damesk poro procentu, nes kai pereina per kombaina daugiau rodo :)
Paskelbta

Ž. miežiai jau kaip ir kuliami  būtų,drėgmė iš sausiausių varpų apie 14,bet technologinės dar žalokos ir  siaip žalesniu plėmų dar yra,tai bunkerį bus apie 16-17 drėgmė .Orai ne kažką tai ir lūkuriuojam.nors labai knieti naują kombainą išbandyt.

Paskelbta

Ž. miežiai jau kaip ir kuliami  būtų,drėgmė iš sausiausių varpų apie 14,bet technologinės dar žalokos ir  siaip žalesniu plėmų dar yra,tai bunkerį bus apie 16-17 drėgmė .Orai ne kažką tai ir lūkuriuojam.nors labai knieti naują kombainą išbandyt.

Pas manes jau pora lauku ž.kvieciu jau grudai gan kietoki  :icon-mrgreen:  ,o kas per kombainas jei nepaslaptis? 

Paskelbta

Tai jau tikrai .aš pavadinciau mėšlu zzoom,bent pas mane ,gal tokie metai ar kas.B uvo gavę visko,net perdaug

o kas jiems yra?  smulkūs ar dar kas?

Paskelbta

su zoom mieziais ir mes turejom problemu lb smukus grudai net apie 40 50 proc, smulkiu , ir derliu manau tik apie 6,5 t bus o kur buvo palu ir pasaku kad 9 10t . taip kad nuvyle zoom , gal sausra gal kad isgulo .

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...