sigas Paskelbta Gruodžio 22, 2015 Pranešti Paskelbta Gruodžio 22, 2015 sveiki nerandu temos apie fordus senukus reiktu info apie juos noriu pirkti tik nezinau kas ten per traktoriai. gal kas turit ar turejot .pasidalinkit patirtim .dekui
Tomasx Paskelbta Gruodžio 22, 2015 Pranešti Paskelbta Gruodžio 22, 2015 sveiki nerandu temos apie fordus senukus reiktu info apie juos noriu pirkti tik nezinau kas ten per traktoriai. gal kas turit ar turejot .pasidalinkit patirtim .deO O kodėl būtent apie tokį senuką galvoji, kiek tekę girdėti neblogi tie senukai..
sigas Paskelbta Gruodžio 23, 2015 Temos autorius Pranešti Paskelbta Gruodžio 23, 2015 Kad nelabai yra is ko rinktis jai ziurint iki 8e. Jond deere nesinori del hidraulikos bedu.man teko dirpti su fordu danijo tai pasiliko geri atsiliepai
Svečias Paskelbta Gruodžio 23, 2015 Pranešti Paskelbta Gruodžio 23, 2015 Kaip su variklio bloko korozija ? Ar čia tik 7000-iesiems būdinga ?
M.B. Paskelbta Vasario 9, 2016 Pranešti Paskelbta Vasario 9, 2016 Gal kas iš forumiečių ūkyje naudoja Ford-Newholland traktorius? kokie atsiliepimai apie šiuos traktorius? Mane domintu 7840 arba 8240.
anistoun Paskelbta Vasario 17, 2016 Pranešti Paskelbta Vasario 17, 2016 Gal kas iš forumiečių ūkyje naudoja Ford-Newholland traktorius? kokie atsiliepimai apie šiuos traktorius? Mane domintu 7840 arba 8240. Sveikas. Turiu 8340 smagus traktorius. turiu, tik du metai, tai gedimu nera daug kolkas.
darius5 Paskelbta Vasario 17, 2016 Pranešti Paskelbta Vasario 17, 2016 svarbu, kad nebūtų powerschiftas, o mechaninė greičių dėžė, nes senukų pravodkė būna jau suvargusi, tai gali kilt problemų su kompu
M.B. Paskelbta Vasario 19, 2016 Pranešti Paskelbta Vasario 19, 2016 Sveikas. Turiu 8340 smagus traktorius. turiu, tik du metai, tai gedimu nera daug kolkas. Kelintu metu pas tave?
Džordžas Paskelbta Vasario 20, 2016 Pranešti Paskelbta Vasario 20, 2016 Sveiki, Turiu FORD 8240 1993m., pirkau pries metus laiko, ateinanciu laiku reiks keisti hidraulio manzetas nebeislaiko ilgai pakabinto padargo, bet visus reikiamus darbus nudirbu, dideliu problemu kolkas tai nesukelia , kiek tai kainuos dar nesidomejau. O visa kita tvarkoi, geras traktorius malonu ir patogu dirbti, Mano nuomone tai geras pasirinkimas is tokiu metu laidos traktoriu.
anistoun Paskelbta Vasario 22, 2016 Pranešti Paskelbta Vasario 22, 2016 Kelintu metu pas tave? 1993m gamintas, Pas mane greiciu dėze dar senesne. Nuo 93 rugsejo pradejo eiti su valdymo voztuvais ne viduje dezes, o isoreje, taippat ant reverso riciagos atsirado mygtukas, kuri naudojant nereikia sankabos isminti reversuojant. Ir anglu forumuose kalba, kad naujesnes - patikimesnes (greiciu dezes).
Džordžas Paskelbta Vasario 22, 2016 Pranešti Paskelbta Vasario 22, 2016 1993m gamintas, Pas mane greiciu dėze dar senesne. Nuo 93 rugsejo pradejo eiti su valdymo voztuvais ne viduje dezes, o isoreje, taippat ant reverso riciagos atsirado mygtukas, kuri naudojant nereikia sankabos isminti reversuojant. Ir anglu forumuose kalba, kad naujesnes - patikimesnes (greiciu dezes). Gal anistoun susidures su hidraulio cilindro ardymu?
anistoun Paskelbta Vasario 23, 2016 Pranešti Paskelbta Vasario 23, 2016 Gal anistoun susidures su hidraulio cilindro ardymu? Ardyt neteko, bet kai ieskojau pirkti maciau isardytu Instrukcijoj paziurejau - neradau cilindru ardymo brezinio. Manau turi atsisukti virsus ir pasileisti viskas. Gali paduoti ardyti specam, hansa flex, hidraulines sistemos ir kt.
M.B. Paskelbta Vasario 23, 2016 Pranešti Paskelbta Vasario 23, 2016 Ar netrūksta dalių šiem traktoriukam,kaip kainos?
anistoun Paskelbta Vasario 23, 2016 Pranešti Paskelbta Vasario 23, 2016 Ar netrūksta dalių šiem traktoriukam,kaip kainos? Daliu, kaip ir viskam siais laikais - pilna. Oficialus tiekejas Lytagra, po to visi kas siuncia is uzsienio ir zinoma internetas. Kiek man ko reikejo, ar del idomumo klausiau, tai visko yra. Kainos, kaip ir visu pensininku, bet ikandamos
Džordžas Paskelbta Vasario 23, 2016 Pranešti Paskelbta Vasario 23, 2016 Ardyt neteko, bet kai ieskojau pirkti maciau isardytu Instrukcijoj paziurejau - neradau cilindru ardymo brezinio. Manau turi atsisukti virsus ir pasileisti viskas. Gali paduoti ardyti specam, hansa flex, hidraulines sistemos ir kt. Kaip taviskiam fordui, daznai tenka kalibruoti sankaba?
anistoun Paskelbta Vasario 24, 2016 Pranešti Paskelbta Vasario 24, 2016 Kaip taviskiam fordui, daznai tenka kalibruoti sankaba? Net nezinau kas yra daznai. Susikalibruoju pries sunkesnius darbus, arba atsimines, kad senokai kalibravu. Seip buna, kad is niekur nieko pradeda powershiftas ne taip sklandziai veikti, kaip iki tol, sukalibruoju ir ok. Kokios to priezastys - nezinau, gal jau sankabeles padile...
Džordžas Paskelbta Vasario 24, 2016 Pranešti Paskelbta Vasario 24, 2016 Net nezinau kas yra daznai. Susikalibruoju pries sunkesnius darbus, arba atsimines, kad senokai kalibravu. Seip buna, kad is niekur nieko pradeda powershiftas ne taip sklandziai veikti, kaip iki tol, sukalibruoju ir ok. Kokios to priezastys - nezinau, gal jau sankabeles padile... Pas mane tas pats nei is sio nei is to issikalibruoja, taciau sukalibravus viskas tvarkoi
anistoun Paskelbta Vasario 24, 2016 Pranešti Paskelbta Vasario 24, 2016 Pas mane tas pats nei is sio nei is to issikalibruoja, taciau sukalibravus viskas tvarkoi Esu anglu forumuos skaites, kad sita serija turi kazkoki sutrikima, kai mikro kompiuteris pameta atminti ir taip pabega kalibracija.
Džordžas Paskelbta Kovo 4, 2017 Pranešti Paskelbta Kovo 4, 2017 Sveiki, Gal būt žinote kiek freono pildosi i Ford 8240?
gediminaske Paskelbta Kovo 5, 2017 Pranešti Paskelbta Kovo 5, 2017 On 2016-02-09 at 13:29, M.B. said: Gal kas iš forumiečių ūkyje naudoja Ford-Newholland traktorius? kokie atsiliepimai apie šiuos traktorius? Mane domintu 7840 arba 8240. musu kraste pardavineja forda-newholanda 240ag. dar raudonas o ne melynas.seniau norejo 13 bet gal ir pigiau nuleistu, nes nebereikalingas jam
M.B. Paskelbta Kovo 6, 2017 Pranešti Paskelbta Kovo 6, 2017 13 valandas ago , gediminaske said: musu kraste pardavineja forda-newholanda 240ag. dar raudonas o ne melynas.seniau norejo 13 bet gal ir pigiau nuleistu, nes nebereikalingas jam Ačiū už rūpestingumą,bet tokio galingo man tikrai nereikia... Max. 100ag.
Uk_Mindaugas Paskelbta Vasario 7, 2018 Pranešti Paskelbta Vasario 7, 2018 Sveiki, Ford 9700 pastoviai dirba darbinis velenas, nereaguoja išjungimui. gal kam yra buvę, tw5 tw10 tw15.... ir kitiems modeliams iki 90metų.
zapaske Paskelbta Balandžio 14, 2018 Pranešti Paskelbta Balandžio 14, 2018 Sveiki , gal kas žinote kaip perjungti darbinio apsukas ant ford 6600?
arciu555 Paskelbta Balandžio 15, 2018 Pranešti Paskelbta Balandžio 15, 2018 Prieš 11 valandų, zapaske pranešimas: Sveiki , gal kas žinote kaip perjungti darbinio apsukas ant ford 6600? O gal greiciu nera? Juk senesniuose budavo 2 isejimai (darbiniai veleneliai).
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti