Augunstas Paskelbta Lapkričio 28, 2015 Pranešti Paskelbta Lapkričio 28, 2015 Kokia gersne ant t-40 ar gal kas kokia savdarbe pasidare .... www.youtube.com/watch?v=qoccbQkyFo4
Išradėjas Paskelbta Lapkričio 28, 2015 Pranešti Paskelbta Lapkričio 28, 2015 Kazkur metosi gaz -66,sukama kardanu.Brolis prie T 25 buvo pritaikes,miske labai gerai.
nierkac Paskelbta Lapkričio 29, 2015 Pranešti Paskelbta Lapkričio 29, 2015 Kazkur metosi gaz -66,sukama kardanu.Brolis prie T 25 buvo pritaikes,miske labai gerai. gal parduodi?
EKOLO Paskelbta Lapkričio 29, 2015 Pranešti Paskelbta Lapkričio 29, 2015 Domintų ir mane, bet kainą geriau pats pasakytum
mode26 Paskelbta Lapkričio 30, 2015 Pranešti Paskelbta Lapkričio 30, 2015 Man atrodo skelbii. Lt mačiau su buldozerių.
Augunstas Paskelbta Lapkričio 30, 2015 Temos autorius Pranešti Paskelbta Lapkričio 30, 2015 Aukcionas beveik gavosi as darysiuos nes reduktoriu turiu beliks kelis guolius nusipirkt gal koki gelzgali ir trosa
wydas63 Paskelbta Lapkričio 30, 2015 Pranešti Paskelbta Lapkričio 30, 2015 .............. as darysiuos nes reduktoriu turiu beliks kelis guolius nusipirkt gal koki gelzgali ir trosa A kuom suksi , tą reduktorių ? aš tokį kaip antram video turiu reduktoriuka , irgi gal reiktų pagalvot su hidrovarikliu tai išvis niam-niam daikčiuks būtų
Augunstas Paskelbta Lapkričio 30, 2015 Temos autorius Pranešti Paskelbta Lapkričio 30, 2015 A kuom suksi , tą reduktorių ? aš tokį kaip pirmam video turiu reduktoriuka , irgi gal reiktų pagalvot su hidrovarikliu tai išvis niam-niam daikčiuks būtų Desiu ant slaunu is galo -jungsiu i darbini velena -reduktorius toks kratytuvo atejimas per prieki ir su keliais isejimais i sona ...
wydas63 Paskelbta Lapkričio 30, 2015 Pranešti Paskelbta Lapkričio 30, 2015 Man rodos , kad sliekinis reduktorius tokiem dalykam geriau , kai ant lebiodkes išjungtos baslį vilksi , a nevyniosis atgal ??
Augunstas Paskelbta Lapkričio 30, 2015 Temos autorius Pranešti Paskelbta Lapkričio 30, 2015 Man rodos , kad sliekinis reduktorius tokiem dalykam geriau , kai ant lebiodkes išjungtos baslį vilksi , a nevyniosis atgal ?? toki ir turiu bet jis nerimtas -- stabdziuka reikes kazkoki ant barabano uzdeti ar salia kad nesisuktu
Išradėjas Paskelbta Lapkričio 30, 2015 Pranešti Paskelbta Lapkričio 30, 2015 Aukcionas beveik gavosi as darysiuos nes reduktoriu turiu beliks kelis guolius nusipirkt gal koki gelzgali ir trosa Aukcijono neskelbiu nes gausiu velniu ,jei kam tikrai reikia galima rasyti i privatu,daiktas veikiantis.
920.4 Paskelbta Rugsėjo 10, 2017 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 10, 2017 Sveiki, kazi lebiotkes gamybai tiktu panaudot sesetonio kratytuvo reduktoriu
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti