Jump to content

Mėsinės ožkos


RYTASAS

Recommended Posts

  • po 2 savaičių...

Turiu viena ožkaitę nubuko ir zanenes mišrūnę, laikau ožkas rąstiniame, bet nešildomama tvarke, tai žiemą megztuko prisireikė ir vandenį šiltą panešiot...ir t.t., kai tuo tarpu mano  visai "dvarniaškos" ožkos kuo puikiausiai atlaikė ir ta kur su labai ilgom kudlom, ir ta, kur trumpo plauko

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

o kaip jos pakelia salti? Ar imanoma jas laikyti nesildytame tvarte?

Man kažkaip atrodo, kad jeigu yra šalčiau, tai jos ir kailį turėtų tankesnį užsiauginti. Pažiūrėk į šunį, koks kailis prieš žiemą ir po žiemos. Gi šunų kailis neilgas, bet jie jį susitankina.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Žinau kad vienas vet daktaras laikė laukė trumpakaili tai išgyveno keturis metus aš laikiau dobermana namuose tai išgyveno dešimt metų. Dėl letinio plaučių uždegimo negalėjo nuvesti jis tą šunį prižiūrėjo ir apie vaistus išmano ir antibiotikų turėjo nu nežinau tiksliai bet jis sakė kad laukė tai jie netinkami auginti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 5 mėnesių...

:) na ir gincas, buvo apie ozkas o priejot prie sunu :) Del sunu, gyvena pas mane voljiere (viljieras prie sienos buda padaryta kluone ispjauta skyle sienoi) Bavaru pedsekys jau kaip 6 metai ir kuo puikiausiai laikosi o matematika paprasta ziema duodu rimto edalo 25-28% baltymu kad edale butu, edalas sausas... Vasara liesesnio duodu vat ir viskas. Tas pats ir su ozkom ir visais kitais "vasariniai" gyvunais, reikia duoti rimtesni raciona nes organizmas sueikvoja energija susisildymui del to reikia kakybisko pasaro ir visokiu mineraliniu papildu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...