PingOx Paskelbta Liepos 31, 2024 Pranešti Paskelbta Liepos 31, 2024 Prieš 12 valandų, heva pranešimas: Ką tik daviau pvz, antras pvz dabar įvykę įvykiai ir kaskart naujos rizikos, ar gavai nors kart normalią draudimo išmoką? Taip, gavau. Ir ne kartą
Vilius Paskelbta Rugpjūčio 1, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 1, 2024 On 2024-07-31 at 07:48, heva pranešimas: Draudimas tai tik iliuzija, niekada nesikartoja tas pats ir jie randa kaip išsisukti, buvo draustas laukas, kaimynas netyčia uždegė savo lauką nuo kombaino, ko pasekoje sudegė mano, draudimas vietoj to, kad man mokėtų, atlėkė pas kaimyną ir siūlė apsidrausti civilinę atsakomybę, o man pareiškė, nebuvo tokios sąlygos gaisras įtraukta, čia buvo prieš keletą metų, taip mes galim įtraukti visas rizikas, bet kaskart nutikus nelaimei atsiranda naujos aplinkybės. Kliedi biškiuka. VH draudimas tikrai geras yra ne sykį padėjęs kompensuot žalą su rapsais ir kviečiais kai isitrauki visas rizikas. Gunia, AGROMAN and paulius radvila 3
Alvydas 1 Paskelbta Rugpjūčio 1, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 1, 2024 Draudimas geras būna kai draudėjas geras , jei ne tai ras visokių priežasčių nemokėti ar per teismą teks įrodinėti savo teisybę, kas žinant draudėjų teisininkų gudrybes neatrodo perspektyvu .
heva Paskelbta Rugpjūčio 1, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 1, 2024 Prieš 13 valandų, Vilius pranešimas: Kliedi biškiuka. VH draudimas tikrai geras yra ne sykį padėjęs kompensuot žalą su rapsais ir kviečiais kai isitrauki visas rizikas. Mokėk tu po 20 st kasmet, aš geriau juos sau pasiliksiu, nes pabandžiau, laukas sudegė iš draudimo gavau špygą, o jei tau sekasi gaut viskas ok.
manttys Paskelbta Rugpjūčio 1, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 1, 2024 prieš 2 minutes , heva pranešimas: Mokėk tu po 20 st kasmet, aš geriau juos sau pasiliksiu, nes pabandžiau, laukas sudegė iš draudimo gavau špygą, o jei tau sekasi gaut viskas ok. 20 st tai cia 600 ha? jei bent 10 proc neteksi, 20 stk tau neatrodys labai daug
heva Paskelbta Rugpjūčio 1, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 1, 2024 prieš 5 minutes , manttys pranešimas: 20 st tai cia 600 ha? jei bent 10 proc neteksi, 20 stk tau neatrodys labai daug Netekau 20 ha ir iš draudimo gavau špygą aš niekam nesiūlau nesidraust, bet Lietuvos draudikai, dar sukčių kontora, kuri visada bando išsisukti, gal kažkada daaugsime iki Europos draudimų, kur sumoka kiek kitaip tada ir aš apsidrausiu
manttys Paskelbta Rugpjūčio 1, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 1, 2024 prieš 3 minutes , heva pranešimas: Netekau 20 ha ir iš draudimo gavau špygą aš niekam nesiūlau nesidraust, bet Lietuvos draudikai, dar sukčių kontora, kuri visada bando išsisukti, gal kažkada daaugsime iki Europos draudimų, kur sumoka kiek kitaip tada ir aš apsidrausiu BET AR TIKRAI NUO UGNIES DRAUDEIS? Man atskirai pasake, kad tik 1 euras tas draudimas papildomai. tai pasiemiau, net saskaita atskira atejo. kitas klausimas yra kas yra rimtesni draudikai: vh ar bta. bta atmestinai ziuri i laukus (net neziuejo maniskiu). vh rudeni visus apvaziavo. zalas turejau dvi nedideles, esu patenkintas. kolega irgi skeptikas buvo, bet apsidraude. db iskule jam rapso biski ir gaus 50 proc, kas tikrai neblogai.
heva Paskelbta Rugpjūčio 1, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 1, 2024 Ką tik, manttys pranešimas: BET AR TIKRAI NUO UGNIES DRAUDEIS? Man atskirai pasake, kad tik 1 euras tas draudimas papildomai. tai pasiemiau, net saskaita atskira atejo. kitas klausimas yra kas yra rimtesni draudikai: vh ar bta. bta atmestinai ziuri i laukus (net neziuejo maniskiu). vh rudeni visus apvaziavo. zalas turejau dvi nedideles, esu patenkintas. kolega irgi skeptikas buvo, bet apsidraude. db iskule jam rapso biski ir gaus 50 proc, kas tikrai neblogai. VH nebandžiau, ten buvo eurorisk, kai draudiesi itrauki viską atrodo, bet bamt kaip dabar, pasirodo jau kviečiai pribrendo ir išmokos negausite, tas pats buvo ir man, gaisras nebuvo įtrauktas, nes niekas nesiūlė ir čia buvo dar anksčiau, žinoma, kaskart viskas keičiasi ir draudimai gerėja.
manttys Paskelbta Rugpjūčio 1, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 1, 2024 prieš 2 minutes , heva pranešimas: VH nebandžiau, ten buvo eurorisk, kai draudiesi itrauki viską atrodo, bet bamt kaip dabar, pasirodo jau kviečiai pribrendo ir išmokos negausite, tas pats buvo ir man, gaisras nebuvo įtrauktas, nes niekas nesiūlė ir čia buvo dar anksčiau, žinoma, kaskart viskas keičiasi ir draudimai gerėja. net atkasiau email reziumuočiau, kad reikia turėti patikima brokeri, kuris dirba nuo dušios
heva Paskelbta Rugpjūčio 1, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 1, 2024 prieš 25 minutes , manttys pranešimas: net atkasiau email reziumuočiau, kad reikia turėti patikima brokeri, kuris dirba nuo dušios Faktas, kad reikia gero brokerio, bet esmė kad kaskart išlenda naujų aplinkybių ir įvykis tampa nedraudiminis, žinoma per laiką tos rizikos įsitrauks į draudimus, garantija kitais metais siūlys draustis ir pribrendusiu javų rizikas
ceck Paskelbta Rugpjūčio 3, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 3, 2024 On 2024-08-01 at 21:53, manttys pranešimas: net atkasiau email reziumuočiau, kad reikia turėti patikima brokeri, kuris dirba nuo dušios Čia ne kiek brokerį, bet turi žinot kada draudimas veikia, kada ne, o pasirodo kad yra taip, kur matyta kad liepos mėn. negaliotų javų išgulimas, nu man tai naujiena, bet taip jau yra, aišku aš asmeniškai su tuo nesusidūriau, bet jei dar rugpjūčiui dar neprasidėjus trimituoja kad jau senai turėjai nusipjaut, tai spjūvis mums visiems draudėjams į veidą, sutik visgi vėlu būtu nenusikult rugsėjo 1d bet ne liepos 31 bLiudas and rapsai20 2
ceck Paskelbta Rugpjūčio 3, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 3, 2024 On 2024-08-01 at 21:53, manttys pranešimas: Dar toks pastebėjimas iš nesamonių muziejaus su kuo susidūriau, tai šalnų draudimas kur matyta kad pvz balandžio 10d apsidraudžiu ir rizika yra nuo šalnos, bet VH sako ne ne, šalna įsigalioja tik nuo gegužės 1d. Tai kaip išeina turi polisą draudimo su aiškiom rizikom, bet tavo pasirinkta rizika įsigalioja ne nuo 04-10d bet nuo 05-01d cyrkas ne kitaip
justis Paskelbta Rugpjūčio 3, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 3, 2024 Vakar apvaziavom visas avizas, su WH draudimu, nuluze / isgule, zada 15proc vertes moketi, tai jei taip ir bus , busim patenkinti
manttys Paskelbta Rugpjūčio 3, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 3, 2024 Prieš 3 valandas, ceck pranešimas: Čia ne kiek brokerį, bet turi žinot kada draudimas veikia, kada ne, o pasirodo kad yra taip, kur matyta kad liepos mėn. negaliotų javų išgulimas, nu man tai naujiena, bet taip jau yra, aišku aš asmeniškai su tuo nesusidūriau, bet jei dar rugpjūčiui dar neprasidėjus trimituoja kad jau senai turėjai nusipjaut, tai spjūvis mums visiems draudėjams į veidą, sutik visgi vėlu būtu nenusikult rugsėjo 1d bet ne liepos 31 aš manau, kad konkrečiai išgulimui čia tik tas klausimas. jeigu vaskinej tau nukapos krusa - gausi
Dainius48 Paskelbta Balandžio 19, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 19, 2025 Kritulių į valias gavot kai kurie?
AGROMAN Paskelbta Balandžio 19, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 19, 2025 prieš 1 minutę , Dainius48 pranešimas: Kritulių į valias gavot kai kurie? Sausa...
L&M Paskelbta Balandžio 19, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 19, 2025 Joniškio rajonas. Pirma dozė 30 mm, antra 28 mm. Viso 58 mm. Plaukiam.
Vilius Paskelbta Balandžio 19, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 19, 2025 prieš 23 minutes , L&M pranešimas: Joniškio rajonas. Pirma dozė 30 mm, antra 28 mm. Viso 58 mm. Plaukiam. Joniškio raj pakraštys 13mm
nike Paskelbta Balandžio 20, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 20, 2025 1mm Suvalkija prie driskių sienos. Heartbreak-kid 1
dzipas Paskelbta Balandžio 20, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 20, 2025 prieš 8 minutes , Mantas2342 pranešimas: Prienų r 3mm Prienu Kauno r. kampas - vienas kaimas - sniojo kaip reikiant. Kitas kaimas uz 7 km tik trinkeles sudrekino.
Remse Paskelbta Balandžio 20, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 20, 2025 Radviliskio r. 2mm Matazzz 1
Witalikas Paskelbta Balandžio 20, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 20, 2025 prieš 54 minutes , dzipas pranešimas: Prienu Kauno r. kampas - vienas kaimas - sniojo kaip reikiant. Kitas kaimas uz 7 km tik trinkeles sudrekino. Gaila papuoliau i ta kaima kur tik trynkos sudreko.
niino Paskelbta Balandžio 20, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 20, 2025 Netoli Telsiu, jau si menesi apie 6 mm lietaus ... ugerlose44 1
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti