Jump to content

kombaino registravimas


dariius 30

Recommended Posts

domejausi del nivos registravimo, tai reikia saskaitos fakturos kad pirktas toks kombainas ir gamyklinis numeris turi but irasytas. As netgi turiu popieriu kad kombainas gautas is bendroves uz pajus, gavo mama, kuri dabar jau mirus, ir tai neregistruoja kadangi ne as gaves ta kombaina ir jis nebuvo yrasytas i paveldejimo dokumentus. O i paveldima turta notaras neytrauke todel kad jis nebuvo registruotas :) .

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

o kodel jus taip susirupine del registravimo ?

 

Yra numatyta tvarka ir jeigu atsitiktų kelyje koks įvykis, pvz. atsitrenktų kas nors į tave, gali tekti pačiam už viską atsakyti. O kai visi popieriai tvarkoje, galvą mažiau skauda.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Kad jau prakalbom apie registracijas ir draudimus. Pasidariau mažą puspriekabėlę akmenims rinkti. Žinoma nei stabdžių, nei šviesų, nei minties registruot ar varyt TA.

 

Ar kelyje važiuojant į lauką sustabdžius eitų išsivartyti, kad ten ne priekaba (neskirta vežti kroviniams), o prikabinamas padargas skirtas dirbti laukuose (rinkti akmenis ir vežti iki lauko galo)?

 

Aišku išvaizda tai priekabos, bet iš esmės jei ją registruot ir varyt TA, tai tada gal ir germinatorius registruot pradedam? :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Yra daug variantų , kad registruot reikia , bet nebūtina . Kai klausiau , tas pats liečia ir vandens cisterną iki 3 kubų . Ko gero padėtis kelyje tokiu atveju priklausys nuo pareigūno nuotaikos . Su savo NIVA irgi turiu problemėlę - vienas pirko iš to , kitas parsivarė iš ano , rezultate jokių popierų . Jeigu kokiam pareigūnui ar pasieniečiui nebus grasu kabarotis į kabiną , galiu turėt bėdų . Dar neklausiau savivaldybėje ką daryt . Gvildenu mintį susirast popierius kokios į metalą priduotos .

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

nes jei neklystu nuo 2012 privaloma registracija. ydomu kas butu jei sustabdytu zmogelis zaliai apsirenges, kuriam ta diena ipatingai nera nuotaikos, o pas kombainiora jokiu popieriu?  :icon-rolleyes:

is kur istraukei tokias nesamones? registruoti galima, bet neprivaloma. turiu du kombainus ir nematau jokio reikalo registruoti. javapjutes metu kasdiena per miesta vazineju ir niekam nieks nekliuna. bent jau mano rajone tai labai mazai kombainu su numeriais vazineja. turbut tik tie kur per paramas ar lizingu pirkti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Na apdraust tai tikrai apdraudė, tik kaip jau čia kažkas minėjo, kažin ką susistabdęs pasakytų prastos nuotaikos pareigūnas :D

sveiki, as savo NH kombaina irgi tik apdraudes vazinieju,kelis kartus buvo sustabde tie vadinamieji zmogeliukai,parodziau draudima ir teises ir uzteko,draudime irasyta tik kombaino marke ir mano vardas ir pavarde.Arba man labai pasisieke arba policmenai geri musu kraste

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...