Jump to content

Tenka rinktis


Guest laurynaszem

Recommended Posts

Vėl tenka rinktis traktorių, renkamės tarp dviejų markių Case ir MF, jei tiksliau Case Puma 130 CVX ir MF 7615, komplektacijos tokios pat, kainos skiriasi ne per daug. Pagrindiniai darbai prie šienavimo(šienapjovės, rulių sukimas). Taigi būtų malonu išgirsti, kas tokiems darbam labiau, kuris ekonimiškesnis? Komfortiškesnis? Kurio dizainas labiau rėžiantis akį?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

New holland ir valtra turim, na traktoriai geri, bet vis dar ieškom kažko kito, deutz vadybininkai su komerciniais pavėlavo, neina susitarti su jais, ir negali pasiūlyt mūsų norimos kompektacijos, class traktorius negyvas smalkių pagražinimo sistema be karbamido. Valtra pas mus tokia stovi, tai džiaugsmo iš variklio 0, ir baisiniai kiekiai degalų.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

į panašią kainą ir Fendt 313 įsipaišytų, gal ir didesnis.

pirmiausia paziurek kiek sveria 313 ir kiek puma nors arkliai tie patys bet prie sunkesniu darbu fendas sokines ant vietos ir tiek.Kaimynas turi 415 ,tai sako sveikatos lyg ir uztenka o padargo nepatempia nes per lengvas

Mes dabar renkamės būtent tarp šių variantų. Abu po keliatą dienų bandėme. Gyvulininkystės ūkyje Fendt pranašesnis. Svoris čia labiau trūkumas. Pumos mortizacija lb bloga (neįmanoma dirbti dideliais greičiais), kalnuose nestabili (aukštai svorio centras), lb aukštai kabina (įlipimas nepatogus). Jei kalbėti apie augalininkystės ūkį, tai kitaip reiktų vertinti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 4 savaičių...
  • po 2 savaičių...

Prie to pačio, kokios nuomonės apie new holland T6.140 ar T6,120? kaip galinės pakabos keliamoji galia? kaip varikliukas? kokia greičių dėžę siūlytumėte ? ar įmanoma susikomplektuot su kabinos ir priekinio tilto amortizacija? ir ar maždaug išeitu įsigyti tokį traktorių iki 200 tūkst. Lt gal pasiūlysit ką nors kita už tokia kaina? Ačiu už atsakymus :) beje traktorius būtu ant 100 ha ploto skiriamas, bei galvojama kabinti koki kombinuota sėjos agregatą

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...