Jump to content

Weidemann

Nariai
  • Pranešimai

    77
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    1

Visas nario Weidemann paskelbtas turinys

  1. Mums viena iš problemų ir buvo renkantis new holland, tas vairo gaudymas. Nesigilinau kodėl taip, bet manau pigesnė sistema. Su fendt tai galima vairą išvis paleisti, išlaiko pastoviai važiavimo tiesumą. Čia važiuojant greitai keliu
  2. Tai tokie pat kaip naujiems dabar eina. Jie veikia kaip kompiuterio klaviatūra. Gedimų tokių nebuvo, bet reikėjo uždėti žibintus kurių ant naujo traktoriaus nebuvo. Tai mygtukus galima aktyvuoti tik kompą prisijungus (servisas atliko). Pats ten nieko nepadarai.
  3. Kokie tie mygtukai, ar kaip S4?
  4. Kai kurios smulkmenos daro gyvenimą spalvotą ir gražų, tad kodėl reikia gyventi pilkai. Sėkmės
  5. Galiu pasakyti iš patirties, o ne iš fantazijų apie 516. Variklio ir transmisijos darbą reguliuoja kompas, ne operatorius. Taigi, jei bus per sunku kris darbo greitis. Variklio perkrova galima tik su darbiniu, bet niekas nekabina 160 ag traktoriui - 200 ag padargo. Apskritai tai pakankamai didelis ir stiprus traktorius gyvulininkystės ūkyje. Jei su frontalu kilnoti tik rulonus, tai net per didelis.
  6. Šiaip klausymas buvo apie žibintus . 312 trūko šviesos. 516 kietai padarytas, bent lemputė būtų perdegusi
  7. Gal kam teko S4 kabinai dėti žibintus kurių nebuvo. Kaip įjungimo mygtukai aktyvuojasi ?
  8. Weidemann

    Plūgai OVERUM

    Ar naudojate vagos praplatintoją? Vaga apie 45 cm, ratai 65. Tai be praplatintojų mina vagą, bet dirbant su juo pievoje velėnos krenta atgal. Dar blogiau
  9. Jei važiuojant į kalną dusina variklį, tai viskas ok. Jei variklio nedusina, o tik lėtina greitį - blogai.
  10. Taip, žemės struktūra (kieta, šlapia....) turi šiek tiek įtakos ir tai ne kultivatorius. Bet išleidus nagus peša gerai, net varputį kai sausa ištraukia. Bet čia kalba apie Hatzenbichler akėčias, tai kas išbandyta praktikoje.
  11. Jei ražiena pirmą kartą skusta skutiku, toliau galima naudoti šias akėčias. Pakankamai neblogas rezultatas ir mažos sąnaudos. Tik turi būti sausoka žemė.
  12. Jei taip sako, gal ir taip. Kai nereikalinga GTV, aš perjungdavau GTV nulinį režimą (čia kur parenkami GTV greičiai). Tai ar GTV rankena link lango ar ne, jokio skirtumo.
  13. Taip, yra 3 pavaros (L, M, S) ir naudojama taip pat kaip ir kitos. GTV nedirbant rankena turi būti išjungta.
  14. L yra lėčiausia, jungiasi žemyn. M vidutinė, jungiasi į viršų. Iš bet kurios jungi per vidurį (laisva), nuspaudi raudoną mygtuką(neatleisti) ir jungi žemyn. Dabar įsijungs greičiausia
  15. Gamyklinis kompact. Atsvėrimas nepriklauso nuo frontalo svorio, priklauso kiek į priekį išsikišęs. Šiuo atveju idealus.
  16. Dabar jau su frontalu. Parašyta - Tauragė. Frontalas nustebino - iškėlė iš fūros 5 korpusų vartomą plūgą.
  17. Trumpai - stiprus traktoriukas. Sisu variklio skirtumas prieš deutz: pliusas - ir prie nedidelių sūkių turi daug jėgos, minusas - didesnis triukšmas. Adblue neturi įtakos galingumui.
  18. Jau turim, tik nedaug dar pradirbo. Puikus pasirinkimas.
  19. JD geras , bet paprastai taip sako tie kas net nėra pavažiavę su Fendt. Bet jei jis išbandytas ir netiko, tai kiekvienam pagal poreikius.
  20. Čia Deutz Fahr 5120 TTV , tik aprengtas kita suknele. Vadinasi Hurlimann
×
×
  • Create New...