Jump to content

Pliurpalas


Augunstas

Recommended Posts

Jos ir taip visos isvien,kad liaudi pabaigtu galabyti,tik skirtingai pazadus dalina.

Tai kad tie pažadai visų vienodi ir tie patys jau daugelį metų . Čia kaip TV programos kas met prieš naujus metus - " Vienas namuose " , " 101 dalmantinas " , " Po pirties " Naujametinis prezidentės sveikinimas ........

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Na partijos rupinasi,kad zmones turetu pasirinkima. Daug partiju yra is ko rinktis :icon-wink: . Jei butu viena partija vel blogai :icon-cry: ,nera is ko rinktis.Lietuvoje kaip visada konkurencija visur astreja.O jei rimtai tai issakysiu savo nuomone,pirmiausia is kur partijos rinkimams gauna pinigu? visi zinome,kad rinkimai kainuoja skaudziai,ne 100000 eur ir ne du,o milijonas. is kur? is remeju.Kodel jas remia? todel,kad apsimoka,nes laimes bus konkursai,bus laimetojai. taigi iskart tas partijas kurios daug reklamuojasi,galima nurasyti ir sviesiai tiesiai pasakyti,kad yra aferistai. tik skirtumas,kad aferistai yra mazesni yra didesni.Toliau kodel daugeja biurokratu? komisiju? ministeriju prie ministeriju pareigybiu savivaldybese? todel,kad jei Tave prieme prie tos valdzios i silta vietele,tai Tu ir balsuosi uz ta partija,kuri prieme noredamas issaugoti silta vietele ir taip uz musu moketoju pinigus yra islaikomi biurokratai,t,y lojalus partiju remejai,balsuotojai,agituotojai. :icon-neutral: .Tolesne sistema su prekybos tinklais:.maxximos visokios mokedavo minimuma,minimumas mazas,zmogus neisgyvena remia savivaldybe pasalpom zmogu.kas gaunasi?? gaunasi,kad dirbancius maxximose islaiko valstybes pinigais. neblogai ar ne? ir sakysite mazai minimuma pakele,bet paskaiciuokite kiek dirba prekybos tinkluose zmoniu? apie 50000 .skaiciuokit,kad ir po 10 eur.kas gaunasi? nebuvo sakysit pasipriesinimo is tinklu puses? galima sakyti,kad Kuolys blogas,Maldeikiene ir t,t. skirtumas koks.Jei ateis senos,,isbandytos,,, partijos aisku,kad vogs.jei isrinks zmones nauju veidu issilavinusiu,inteligentu bus klausimas? ar vogs ar nevogs? kad ir vogs galbut maziau vogs. O apie Kubiliu as tik tiek pasakysiu.Vadinamas ,,Kriziu premjeru,,.todel,kad jis pats ir sukele krize,juoksites ir sakysit nesamone? todel,kad per telika zmonems pradejo saukti krize ateina,bus krize.Zmones,verslas pradejo taupyti,sustojo vartojimas,atleido zmones is darbu.prekiavau tuo metu naudotomis padangomis,ivairiu imoniu vadovai susikimsdavo kieme,nes zmones gasdino tie zodziai,vien zodziai.Ir jei sakysim,kad visur buvo krize,tai yar nesamone,nes lenkai su Tusko vyriausybe isejo is krizes su pliusu.daug pazystu verslininku kurie per krize pasidvigubino pelnus ir apyvartas. ir aiskiai galiu pasakyti,kad Kubilius tikrai nera perskaites ne vienos ekonomines knygos.O jei rimtai tai Lietuva yra turtinga,daug yra surenkamu pinigu,bet valdzios apetitas dideja....neproporcingai pajamoms.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Arciu555-saunu, kad turi nuomone ir ja isreiski :)

Na per Andriaus valdomos vyriausybes laikus ,turejau keist darba (veikla), is vienos puses- ji keikiu is kitos- ne .

Krize -atejo is amerikosu  ,kaip mada .nekilnojamo turto burbulas kuri sukele bankai dalindami i desine ir kaire ,ispustos statybu kainos :) daba daug sedi atidavinedami paskolas uz kelis arus zemes ir spokinycia.bet kaip sako -durna musa ir baznycioj .

Va kas patinka tai lenkai  nei aniem reik auro nei ka ,turi savo pozicija visais klausimais .

Apie balsavima ,kuo toliau tuo labiau nusisneka jie -ir jei keli lyderiai velka savo partija tai ar verta uz ja balsuot  ...  galetu koks univeras ekonomikos is blinstrubiskiu savo destytojus iskelt -i as uz juos balsuociau , nes jie vargo mate zmones ir gal tokiu ,,schemu,, nemokes regzti  

Kaip Ger.Aurelija  sake; kad ten issisaknyje ,,otkaty-dochaty,, ir ten viskas normalu ,padirbai 5metus ir keisk darboviete, nes ten esi neperspektyvus 

"Keisti darbą ar funkcijas jame yra naudinga kas 3-5 metus. Tai susiję su savirealizacijos tenkinimo poreikiu. Įtakos taip pat turi asmens branda, asmeninio potencialo ugdymas, siekiai ir ambicijos. Taip pat svarbu, kiek asmuo ir darbdavys tarpusavyje yra patenkinti pasiektais rezultatais.

------------------------------------------------------------

o jie ten per amziu amzius nori buti  -tai ar galimas progresas?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Ir daznai zmones suserga pries rinkimus amnezija,nieko neatsimena. kokia valdzia supirkinejo elektros energija is saules bateriju po 1,5 lito? Juk pramonininku konfederacijos prezidentas sake,kad per viesuosius pirkimus isplaunama per metus milijardas eur.O kai reikia pensijas pakelti,reikia 10 milijonu,drebina,verkia,kad nera pinigu. Ir visi jie yra ant tiek supuve zmones viduje,kad pridirbe,praskoline Lietuva,sukure ivairias schemas,klykia,kad turi plana ir t,t.. koks degradas turi buti? o akademinio issilavinimo,inteligentai nemanau,kad gali buti tokie cinikai. Ir kiek perkratai atminti tai normalesni zmones-ministrai buvo ne is dideliu partiju.pvz Vilkaitis kuri atvede Valinskas,norejo kazkokia afera susukti,o Vilaitis nepasiraso ir viskas,suvargo,kol ismete ji is ministru. toliau didziosiospartijos meta pinigus i ziniasklaida,kad ju nekviestu i abejotinas laidas,kur( sulauks kritikos),kuria ivairias laidas konkurentams,zodziu... uzsitikrina stoga ivairiu rakursu,klausimas is kur pinigai?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Tu irgi galėjai parduoti elektra po 1,5 Lt, kas trukde?

As nekaltinu zmoniu kurie pardavinejo,as kaltinu kurie istatyma prieme.Ir jei Jums atrodo,kad ta istatyma prieme,del mazu verslininku,tai as taip nesakyciau.Nes kas leidziama jiems tas neleidziama paprastiems,pvz Buvo prieme motinystes dideles ismokas priklausiancias nuo atlyginimo,kas gavosi? paprastas motinas  gavusias didelius atlyginimus po teismus uztampe.(Tipo dirbtinai pasididino ir t,t) bet aisku,ismokejo toms be klausimu kurios turejo atitinkamas pavardes.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Įstatymas buvo lygus visiems, problema tik ta kad nevisi vienodai pinigų turėjo, ir reikėtų išsiaiškinti dėl kokios priežasties tas įstatymas buvo išleistas, prieš teigiant ir kiek likusioje ES už žaliąją energetika mokama?

Mano nuomone blogiau buvo tai, jog išleidę pamatė kad reikia keisti ir pakeitė, nors didelis skaičius žmonių jau buvo išsiėmė leidimus, ir taip jiems nuplaukė ta investicija.

Dar labai įdomu kad nuo to laiko, tokios elektrinės įsirengimo kaštai krito daugiau negu 2 kartus.

P.s po karbauskio atėjimo, žalioji energetika turėtų vėl pradėti klestėti puikiai galima nuspėti kam tai bus naudinga.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Man ir tas vaikinas būtų dar dar, jei į klausimą kokios pažiūros jūsų būtų atsakęs, kad mes pirmiausia nevogsim, o čia gėjai, pabėgėliai, negrai, nu ką žinau, o juk pats Anglijoj dirbo pamainos viršininku, po to kai buvo paprastų darbuotojų. :icon-biggrin:

o jus pats uz ka balsuosit ar isvis neisit ?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...