EPoX Paskelbta Balandžio 29, 2007 Pranešti Paskelbta Balandžio 29, 2007 Turiu JUMZa dar nuo kolukio laiku, ir dar turiu dideli klausima Ar galima i JUMZ isidet starteri? Ar juos tik su puskacium gamina...?? Dekui
arimas Paskelbta Balandžio 30, 2007 Pranešti Paskelbta Balandžio 30, 2007 eksportui jumz ejo tik su starteriu ir vairas danfosas. Tai manau perdaryt dideliu problemu neturetu kilt.
EPoX Paskelbta Balandžio 30, 2007 Temos autorius Pranešti Paskelbta Balandžio 30, 2007 eksportui jumz ejo tik su starteriu ir vairas danfosas. Tai manau perdaryt dideliu problemu neturetu kilt. BLin kad zinociau ko tikrai reikia, tai butu labai gerai... Gal kas is jusu zinot?
Ramunas Paskelbta Balandžio 30, 2007 Pranešti Paskelbta Balandžio 30, 2007 Galvojau ir as keisti taigi reikia keisti kozucha ir viskas jis kainuoja kazkur 400-500 lituku ir darbas na dar aisku reikia starterio
EPoX Paskelbta Gegužės 1, 2007 Temos autorius Pranešti Paskelbta Gegužės 1, 2007 Galvojau ir as keisti taigi reikia keisti kozucha ir viskas jis kainuoja kazkur 400-500 lituku ir darbas na dar aisku reikia starterio Aina sikt jai kozucha reik keist tada bl daug darbo Nors man ir taip reiks ardyt nes 4 begis kala... O kur tu kozuchu buna pirkt? nzn?
EPoX Paskelbta Gegužės 2, 2007 Temos autorius Pranešti Paskelbta Gegužės 2, 2007 Ai siaip tai geriau su puskacium... Starteris akumas lycnos bedos tik sudaro..
Gunia Paskelbta Gegužės 2, 2007 Pranešti Paskelbta Gegužės 2, 2007 Ai siaip tai geriau su puskacium... Starteris akumas lycnos bedos tik sudaro..Panorėsi ir praeis
EPoX Paskelbta Gegužės 6, 2007 Temos autorius Pranešti Paskelbta Gegužės 6, 2007 tai pas mane puskacius ir yra...
voras Paskelbta Gegužės 6, 2007 Pranešti Paskelbta Gegužės 6, 2007 ka as zinau, turejau sena mtz, tai pasidariau, kad puskacius kurtusi ant starteriuko, idedi akuma, sutvarkai karbiuratoriu ir viskas jokiu tan nepatogumu, ziema isviso zjb, na as siaip nemanau kad blogai tas puskacius, kad dar tas traktorius butu koks ipatingas tai gal ir apsimoketu viska keisti, o jei dabar tik sekmadieni i baznycia tevaziuoji tai gali ir su puskacium uzsikurti:)
kazkass Paskelbta Gegužės 6, 2007 Pranešti Paskelbta Gegužės 6, 2007 ka as zinau, turejau sena mtz, tai pasidariau, kad puskacius kurtusi ant starteriuko, idedi akuma, sutvarkai karbiuratoriu ir viskas jokiu tan nepatogumu, ziema isviso zjb, na as siaip nemanau kad blogai tas puskacius, kad dar tas traktorius butu koks ipatingas tai gal ir apsimoketu viska keisti, o jei dabar tik sekmadieni i baznycia tevaziuoji tai gali ir su puskacium uzsikurti:) Siap puskacius su starteriuku irgi nera blogai, jeigu puskacius gerai kurias tada galima ir su tokiu ypac, kai situos traktorius nera pakaitinimo zvakiu, tai salta ryta sunkiai uzkursi.
voras Paskelbta Gegužės 6, 2007 Pranešti Paskelbta Gegužės 6, 2007 yra toks dalykas kur eterius vadinasi , kadangi pas mane antifryzas beleriui tai ryta ipurskiu jei salcio nakti buvo, manau kad geriau nusipirkti eterio syki per metus nei kankinti starteri ir akumus, na bet cia tik mano nuomone kai saka, su ja galima visai nesutikti
lenis123 Paskelbta Vasario 21, 2010 Pranešti Paskelbta Vasario 21, 2010 kas gali but jumz hidraulas atrodo apkrautas. verti priekaba gazuok kiek nori greiciau nevercia, tik siurblys garsiau rekia, o kelia letai...pvz mtz 82,1 kai verti priekaba kuo daugiau kelsi apsukas tuo greiciau kils priekaba...ka galit apie tai patart siurblys naujas, paskirstymo dezute nauja uzdejes, tepalas skaidrus...filtro tuos sietukus ir isploviau ir isvis buvau nieko neidejas nieks nepasikeite. sistema visa isploves buvau kaip keiciau siurbli su dezute.
arimas Paskelbta Vasario 21, 2010 Pranešti Paskelbta Vasario 21, 2010 paziurek kokia idejai paskirstymo dezute, sone kai kuriom turi but nupilymas ant 8mm atrodo slangute, jei ten pastatei zagluske,tai del to ir nedirba
lenis123 Paskelbta Vasario 21, 2010 Pranešti Paskelbta Vasario 21, 2010 gal biski smulkiau galima nelabai supranto. o dezute tokia pacia ir mtz dejau ir jumz. mtz viskas ok o jumz tokios bedos...
beleris Paskelbta Vasario 21, 2010 Pranešti Paskelbta Vasario 21, 2010 Šone dezutes yra varsciukas,14mm raktu atrodo atsisuka.Tai va mtz82 ten jungesi vamzdukas,o jumze,t40 sukasi zagluške.Ta zagluske jumze atsukes turi paziureti kiek yra skyluciu,jei viena tada ta dezute tau netinka ,ji skirta mtz82.Jei yra dvi skylutes,viena centre,o kita nugrezta sone vadinasi dezute tvarkoj tinkanti ir turi kitur ieskoti bedos.Jeigu butu taip,kad ten mtz82-ju dezute ideta su viena skyle centre yra toks variantas,nuvesti is ten vamzduka i hidraulo bakeli,tada viskas veiks. Jeigu buna dezute be tos skylutes nugreztos i sona hidraulas veikia gerai kol dar saltas,kuo tepalas pasyla daugiau tuo prasciau veikia sistema.Ilgai dirbant ikaista tiek,kad neina rankos prikisti prie hidraulo bakelio,tada isvis nebekele. Kokie pas tave pozymiai,panasus i mano nupasakotus?
pradedantisis Paskelbta Vasario 21, 2010 Pranešti Paskelbta Vasario 21, 2010 ka as zinau, turejau sena mtz, tai pasidariau, kad puskacius kurtusi ant starteriuko, idedi akuma, sutvarkai karbiuratoriu ir viskas jokiu tan nepatogumu, ziema isviso zjb, na as siaip nemanau kad blogai tas puskacius, kad dar tas traktorius butu koks ipatingas tai gal ir apsimoketu viska keisti, o jei dabar tik sekmadieni i baznycia tevaziuoji tai gali ir su puskacium uzsikurti:) pas mane ant puskaciaus irgi stovi starteriukas, tai nera problemu uzvest nei ziema nei vasara, vedasi kuo puikiausiai. ir kai salciai nereikia jokiu eteriu, biski pasuki ilgiau kad isiltu cilindrai ir isjudint tepala, isjungi dekompresoriu, ir puikiausiai uzsikuria
lexion 600 Paskelbta Vasario 22, 2010 Pranešti Paskelbta Vasario 22, 2010 ka as zinau, turejau sena mtz, tai pasidariau, kad puskacius kurtusi ant starteriuko, idedi akuma, sutvarkai karbiuratoriu ir viskas jokiu tan nepatogumu, ziema isviso zjb, na as siaip nemanau kad blogai tas puskacius, kad dar tas traktorius butu koks ipatingas tai gal ir apsimoketu viska keisti, o jei dabar tik sekmadieni i baznycia tevaziuoji tai gali ir su puskacium uzsikurti:) pas mane ant puskaciaus irgi stovi starteriukas, tai nera problemu uzvest nei ziema nei vasara, vedasi kuo puikiausiai. ir kai salciai nereikia jokiu eteriu, biski pasuki ilgiau kad isiltu cilindrai ir isjudint tepala, isjungi dekompresoriu, ir puikiausiai uzsikuria tas eteris perdaug ir nesveika kitu traktoriu gamintojai draudzia naudot
lenis123 Paskelbta Vasario 22, 2010 Pranešti Paskelbta Vasario 22, 2010 Šone dezutes yra varsciukas,14mm raktu atrodo atsisuka.Tai va mtz82 ten jungesi vamzdukas,o jumze,t40 sukasi zagluške.Ta zagluske jumze atsukes turi paziureti kiek yra skyluciu,jei viena tada ta dezute tau netinka ,ji skirta mtz82.Jei yra dvi skylutes,viena centre,o kita nugrezta sone vadinasi dezute tvarkoj tinkanti ir turi kitur ieskoti bedos.Jeigu butu taip,kad ten mtz82-ju dezute ideta su viena skyle centre yra toks variantas,nuvesti is ten vamzduka i hidraulo bakeli,tada viskas veiks.Jeigu buna dezute be tos skylutes nugreztos i sona hidraulas veikia gerai kol dar saltas,kuo tepalas pasyla daugiau tuo prasciau veikia sistema.Ilgai dirbant ikaista tiek,kad neina rankos prikisti prie hidraulo bakelio,tada isvis nebekele. Kokie pas tave pozymiai,panasus i mano nupasakotus? zinok kad pas mane tai kaip tik kaip buna saltas tepalas tai viska letai daro o biski pasyla ir smarkiau veikia pvz kelia skersini.manau gal ir galetu but jusu variantas, tik kur is tos zagluskes i ta bakeli nuvest....?jei nepasiteisytu toks variantas tai gal gali but del to kad 50 hidro siurbli dejas? jo nasumas tai visai kitas.orginalas buvo 32 jei neklystu.
marazas Paskelbta Vasario 22, 2010 Pranešti Paskelbta Vasario 22, 2010 50 siurbli be reikalo dejai. TIk kuro sanaudos padides, o naudos kaip ir jokios... Greiciausiai pas tave su paskirstytoju beda. Jei nauja pirkai tai greiciausiai mtz skirtas ir be tos skylutes. Siap man atrodo galima ta skylute ir paciam pragrezt, tik reikia senajame nuziuret kaip ten eiti turi.
eee Paskelbta Vasario 23, 2010 Pranešti Paskelbta Vasario 23, 2010 Kiek pamenu,tai JUMZo hidro siurblio yra kita sukimo kryptis nei MTZ.
lenis123 Paskelbta Vasario 23, 2010 Pranešti Paskelbta Vasario 23, 2010 Kiek pamenu,tai JUMZo hidro siurblio yra kita sukimo kryptis nei MTZ. jumzo hidro desinys o vairo kairys jei neklystu nepamenu.
Tawas Paskelbta Vasario 24, 2010 Pranešti Paskelbta Vasario 24, 2010 ka as zinau, turejau sena mtz, tai pasidariau, kad puskacius kurtusi ant starteriuko, idedi akuma, sutvarkai karbiuratoriu ir viskas jokiu tan nepatogumu, ziema isviso zjb, na as siaip nemanau kad blogai tas puskacius, kad dar tas traktorius butu koks ipatingas tai gal ir apsimoketu viska keisti, o jei dabar tik sekmadieni i baznycia tevaziuoji tai gali ir su puskacium uzsikurti:) pas mane ant puskaciaus irgi stovi starteriukas, tai nera problemu uzvest nei ziema nei vasara, vedasi kuo puikiausiai. ir kai salciai nereikia jokiu eteriu, biski pasuki ilgiau kad isiltu cilindrai ir isjudint tepala, isjungi dekompresoriu, ir puikiausiai uzsikuria tas eteris perdaug ir nesveika kitu traktoriu gamintojai draudzia naudot tai jus to eterio jai pripurskiat kaip raso ant pakuotes 10s palaikyti tai reik manyt, kad nesveika o jai ten truputi ipurski, kad palengvintu uzsiliepsnojima tai jau manau geriau nei zulinti starteri ilgai
beleris Paskelbta Vasario 24, 2010 Pranešti Paskelbta Vasario 24, 2010 as t42 kurdamas pustelnu 1/10-aja sekundes dali prie filtro virsaus eterio,kai sala 10 ir daugiau laipsniu daug lengviau padega,o jei puti ilgiau,kad ir 1-2 sekundes,jau pries uzsivedant girdisi trenksmas variklyj,kas yra ypac nesveka ir pavojinga motorui
pradedantisis Paskelbta Vasario 24, 2010 Pranešti Paskelbta Vasario 24, 2010 Kiek pamenu,tai JUMZo hidro siurblio yra kita sukimo kryptis nei MTZ. jumzo hidro desinys o vairo kairys jei neklystu nepamenu. JUMZ ir hidraulikos ir vairo siurbliai yra kaires puses, o MTZ desines
lenis123 Paskelbta Vasario 26, 2010 Pranešti Paskelbta Vasario 26, 2010 Šone dezutes yra varsciukas,14mm raktu atrodo atsisuka.Tai va mtz82 ten jungesi vamzdukas,o jumze,t40 sukasi zagluške.Ta zagluske jumze atsukes turi paziureti kiek yra skyluciu,jei viena tada ta dezute tau netinka ,ji skirta mtz82.Jei yra dvi skylutes,viena centre,o kita nugrezta sone vadinasi dezute tvarkoj tinkanti ir turi kitur ieskoti bedos.Jeigu butu taip,kad ten mtz82-ju dezute ideta su viena skyle centre yra toks variantas,nuvesti is ten vamzduka i hidraulo bakeli,tada viskas veiks.Jeigu buna dezute be tos skylutes nugreztos i sona hidraulas veikia gerai kol dar saltas,kuo tepalas pasyla daugiau tuo prasciau veikia sistema.Ilgai dirbant ikaista tiek,kad neina rankos prikisti prie hidraulo bakelio,tada isvis nebekele. Kokie pas tave pozymiai,panasus i mano nupasakotus? zinok kad pas mane tai kaip tik kaip buna saltas tepalas tai viska letai daro o biski pasyla ir smarkiau veikia pvz kelia skersini.manau gal ir galetu but jusu variantas, tik kur is tos zagluskes i ta bakeli nuvest....?jei nepasiteisytu toks variantas tai gal gali but del to kad 50 hidro siurbli dejas? jo nasumas tai visai kitas.orginalas buvo 32 jei neklystu.
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti