Jump to content

eee

Nariai
  • Pranešimai

    57
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario eee paskelbtas turinys

  1. Jei paskirstymo velenėlis 50, tai ir būna daugiau dūmų.
  2. eee

    oro kompresorius

    Čia stumoklinis kompresorius.
  3. eee

    oro kompresorius

    Šitam kompresoriui yra tepalo siurblys. Bet kaip oro kompresoriaus, jo resursas bus trumpas.
  4. eee

    niva bedos

    Priekį varžtų nėra. Dažniausiai sunku išimti dėl rūdžių.
  5. eee

    Pliurpalas

    http://www.manoukis.lt/naujienos/archyvas/23457-nauja-dziovykla-suomijos-ukyje-testinumo-garantas
  6. eee

    Dubliai

    Man parvežė iš Lenkijos. Kainavo kažkur apie 180 lit. tiksliai nepamenu.
  7. Aš paskutinį pirkimą atlikau 2016 m. Pagal planą turėjau pabaigti projektą 2015 m. Teikdamas mokėjimo prašymą parašiau paaiškinimą ir viskas buvo gerai.
  8. Esu išklijavęs dugną iš išorės 10 mm. su folija. Iš vidaus klijavau antivibracinę, ant jos kiliminė danga ir guminis kilimėlis.Tarpe tarp hidro bako ir panelės dėjau poroloną.Skydelio šonai : antivibracinė ir garso 10 mm.Triukšmas sumažėjo gan žymiai.
  9. eee

    kombainu kratomosios lentos

    http://www.zemesukis.com/kombainai/kombainu-kratomosios-lentos-ju-skardos-ir-bedos-t14852.html Šioj temoj yra tel. nr.
  10. Gal galima būtų sužinoti, kur Alytuje pirkote dangtį?
  11. Jumzų yra ir su SMD varikliais.
  12. eee

    niva bedos

    Jei užsikimšęs filtras, tai tepalas prateka pro filtro vožtuvą.Kai hidro sistemoje primaišyta visokio teplo, tai ir putoja.
  13. Aš kai rašiau projektą ir norėjau rekonstruoti sandėlį,buvau įtraukęs skardos sienoms pirkimą.Bet NMA sis mano projektas nelabai patiko. Nes rekonstruojant gamybinį pastatą turi padidėti,jo gamybinis našumas- mano atveju turėjo padidėti sandėlio plotas.Dabar jau nepamenu kiek procentų.Rašant projektą turi turėti pažymą iš nekiln. turto registro, kurioje matyti koks dabar yra pastato plotas.Ir tada labai nesunku patikrinti kiek jis padidėjo po rekonstrukcijos.Aš pastato dydžio keisti nenorėjau, tai teko atsisakyti šios projekto dalies.
  14. eee

    Skiltis chemijai

    Kur pirkot, jai ne paslaptis?
  15. Pirkau ir aš tokį tepaluotu kaminu, ardžiau variklį nes pramušė tarpinę.Gilzėse kanto nebuvo, žiedai ir geri.Atremontavo galvą:naujos kreipiančios, nauji vožtuvai ir pakeičiau žiedus.Po remonto vistiek varė tepalą per išmetimą, galvojau prisidirbs, bet kuo toliau tuo labiau.Variklis gerai vedasi,per alsuoklį nepučia,bet tuoj reiks valytuvus jungti, kad nuvalytų tepalą nuo stiklo.
  16. Aš paraiška pridaviau prieš porą savaičių, o šiandien jau ir pirmas patikrinimas. o tai ka tikrino?gyvulius?gal ne taip supratau man tai is mokesciu skambinau kelis litus skolingas buvau tai liepe pervest nes nepraleis Šeip tai nustebino toks greitas tikrinimas, nes paraiška dar nepatvirtinta.Tai pasižiūrėjo kaip vedama buhalterinė apskaita ir viskas.Ir standartiškai ,kad įsigijami daiktai turėtų sertifikatus, apmokejimas tik pavedimu.
  17. Aš paraiška pridaviau prieš porą savaičių, o šiandien jau ir pirmas patikrinimas.
  18. Ir man komercinius grąžino, sakė kad dabar jų nereikia.
  19. http://acat.autodealer.ru/index.php?model=443#44182
  20. eee

    traktoriaus pirkimas is lenkijos

    Aga, tik va tas traktoras is vokietijos, tai tipo reikia dar dokumentu (pirkimo sutarties) tarp lenko ir vokiecio. Tai reikia 3 popierius parsivezti. Sutarti susiradau internete, issiversiu kur ka irasineti ir turetu buti viskas okei Tai jai jis lenkijoje neregistruotas,bus vokiški dokumentai ir viskas.Registruosi kaip parvežtą iš vokietijos.
  21. eee

    traktoriaus pirkimas is lenkijos

    Aš mtz iš Lenkijos parvežtą pirkau. Tai buvo pirkimo- pardavimo sutartis,panaši kaip ir pas mus.Tech.pasas nukirptu kampu ir viskas.Pasidarai dokumentų vertimą iš lenkų kalbos ir prisiregistruoji.
  22. JUMZo 1750aps.,tai kaip ir dugne gazas.
  23. eee

    PUSKACIUS

    Pas mane buvo tokia pati problema, tai užteko tik pakeisti žvakę į naują.
×
×
  • Create New...