Jump to content

Nusivylę ožkos lt forumiečiai


Taurutis

Recommended Posts

Aš irgi apie tą patį!!!Jausmelis toks,tarsi teko išsikraustyti gyventi iš Lietuvos į Škotiją.Nieko nepažystu,niekas neateis į pagalbą,nes nežinau kaip tos pagalbos prisišaukti,neturiu su kuo pasidžiaugti,nes niekam mano džiaugsmai nerūpi,o tiems,kam rūpi nežino kaip su manim susisiekti(nepalikau jokių nuorodų)Jau nekalbu apie tą didžiulį įdirbį,kuris buvo tiesiog išmestas į archyvą,ištrintas,ar šiaip užblokuotas.Ir kuo gi tos vargšės ožkos taip nusidėjo,kad net su jomis šitaip???Daugeliui pradedančių ožkininkų,o ne tik ir....visai nebepradedančių Ožkos lt.buvo gelbėjimo ratas,pasibendravimo vieta,pasiskaitinėjimo ir tiesiog laiko praleidimas.Gaila,labai gaila,bet gal dar neviskas prarasta,gal dar galima ką nors pakeisti.Buvo žadėta,deja...jau daugiau kaip "artimiausiu metu" laiko praėjo.Pažadai,pažadai,pažadai,kaip tai populiaru .Bet,viltis miršta paskutinė,todėl vylkimės!

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Labai gaila, kad tiek daug naudingos ir susistemintos informacijos ėmė ir prapuolė.....smagu būdavo grožėtis dailiai nuaugusiomis ir prižiūrėtomis ožkomis, jų palikuonimis...vilkimės, kad čia taip pat susikaups vertingos informacijos,gražių nuotraukų ir tiesiog bus gera kartu džiaugtis ar liūdėti....

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Galima ir čia pasilikti . Tik ČIA malsimės tarpusavyje ir niekas svetimas nei akies krašteliu į mus nepažvelgs , nes be čia esančio nario patarimo jokia (prieštvaninio mastymo anot Jono ožkinio ) bobulka mūsų neras. Ir jokia prieštvaninio mastymo bobulka 'angelskai' neišmoks ar ČIA ar TEN.

Sinuxe , kviečiate grįžti į TEN , o "durys tai užrakintos" :icon-eek:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Na nežinau, man pavyko prisijungti bet tik per facebook'ą :icon-confused: Negi kitų būdų nėra :eusa-doh: Forumas tai ne mano sukurtas.... aš tiesiog irgi mieliau bendraučiau specializuotame puslapyje, bet, o tačiau, jei norinčių nebus, tai žinoma, jis neatgims :( O dėl info išsaugojimo, tai jau čia techniniai niuansai, mano puslapiui užlūžus, deja, viskas išnyko... tačiau kaip buvo su ožkos.lt puslapiu, deja, pasakyti negaliu, nes visiškai neaišku, kokia buvo sistema.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

Sveiki mielieji :)

ožkos.lt forumas buvo uždarytas mano iniciatyva ( aš nebuvau jo savininkė,tik 6metus jį tvarkiau ir prižiūrėjau,nes niekas daugiau nesiteikė tuom užsiimti). Priežastys- nesveikai didžiulis srautas 'arabiškų' narių (kaip Regina buvo kažkur paminėjusi) ir mano apverktinai didžiulis laiko trūkumas. Kurį laiką dėl to- nebegalėjo forumas priimti naujų narių,informacijos susisteminimas tapo sudėtingu. taip pat gavau daug laiškų per paskutinį laikotarpį apie forumo netvarkingumą,informacijos išsidėstymą ir pan...

Dauguma naudingos informacijos pas mane yra išsaugota ir pavasarį planuoju savom lėšom atidaryti naują pusapį kuris butu puiki informatyvi svetainė pradedantiesiems,su sukelta informacija,straipsniais ir t.t. Kam tikrai aktualu informacija- pakentėkite,viskas savu laiku.

Šiuo metu jau gerus keturis mėnesius esu 'išėjus' iš ožkininkų tarpo dėl asmeninių gyvenimo pasikeitumų (jau net pamiršau kaip mano ožkų snukiai beatrodo) ,pavasarį žadu sugrįžti į savas vėžias,taigi- viskas bus:) Nepanikuokit,neburbuliuokit.

Tiems,kas man vis karts nuo karto paskambina,pabendrauja- dėkoju už supratingumą.Linkėjimai ir tiems,su kuo seniai besusisiekiau!! Tikiuosi pas jumis viskas gerai ;)

Kas skundžiasi gyvenimu- tam niekuom negaliu padėti. Pas mane gyvenimas nesusiveda ties ožkos uodegos galiuku. O cirkininkai kurie ant kiekvieno kampo atkunta tik tada kai reikia kažkuom pasiskust ar būt nepatenkintiems- tai kelia šypsenas. jau ir Reginos vardu pradėjo nesamones rašyt. apgailėtina.

Jei kam ko reikia,visad galit susisiekti su manim el.paštu arba telefonu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Kai kuriuose forumuose, jo islaikymui renkamas metinis mokestis,daugumai 5-10 Lt nera dideli pinigai ,o suma susidaro. Neturetu but forumo islaikymas adminisratoriaus reikalas,jau tik uz jo prieziura -didelis aciu ./atsiprasau uz klaidas,nemoku persijungt kalbos :)

Dekui ,Satyre,lauksim senu vartu atkelimo :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Bandysiu kažką rimtesnio kurt,informatyvesnio ir su daugiau tvarkos.Bandau apsitarti su žmonėm iš užsienio,kurie turi daugiau patirties tame,taigi sukilo visai įdomių idėjų. Tikiuosi nepakiš man kojos darbas ir turėsiu laiko tam įgyvendinti.

Būtinai informuosiu senus narius kai tik kažkas gims. O kolkas- gerų visiems apsivaikavimų žieminių/pavasarinių ;)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Manau, kad šis puslapis diskusijoms yra tikrai geras ir patogus. Ir tikiu, kad ilgai kaupta informacija neprapuls, jei laikysimės diskusijų taisyklių. Geras dar ir todėl, kad nėra priklausomas nuo kelių nuomonių. Nėra suinteresuotų pusių ir visi turi vienodas teises. Drįstu sakyti turėdamas patirtį iš ožkos.lt.

Taigi siūlyčiau ožkininkams vienytis, kaupti bei dalintis ir toliau informacija.

Dėkoju už supratingumą. Sėkmės.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...