Jump to content

bioukininkas

Nariai
  • Pranešimai

    125
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    1

bioukininkas paskutinį kartą gavo apdovanojimą Sausio 19 2015

bioukininkas paskelbtas turinys buvo labiausiai mėgstamas

Vartotojo informacija

  • Lytis
    Not Telling

Miestas

  • Miestas
    Elektrėnai

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

bioukininkas pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

10

Reputacija

  1. bioukininkas

    Perku-parduodu- keičiu

    parduodami ožiukai, 860279098 http://www.skelbiu.lt/skelbimai/parduodam-ozelius-21942719.html#&gid=1&pid=1
  2. skaitantiems rusiškai šiek tiek info. forumas apie ožkas... gal atrasite sau ką naudingo.. http://www.fermer.by/forum/46-kozovodstvo/
  3. bioukininkas

    Ozku negalavimai

    o jūsų ožkaičių erkės neužpuolę?
  4. šiek tiek video - priežiūra https://www.youtube.com/watch?v=Ya17IujktZM
  5. kaip ožkaitės panaudojamos ... https://www.youtube.com/watch?v=GzlZWavbzsc
  6. Manau, kad mokslininkams yra daugiau, ką veikti, nei gaminti juos ožkoms, kurių tiek Lietuvoje, tiek pasaulyje nėra daug.
  7. bioukininkas

    ozku nestumas

    jei tai kartojasi tai neverta ir auginti. o jei dar teigiate, kad kraujomaiša. gyvulys kankinasi. 2 savaitės daugokai, jei tiksliai sužiūrėjote kergimą. ir nebuvo kergta pakartotinai. Pas man kaip taisyklė tą dieną ir kartais biski anksčiau. šiaip reiktų pasitarti su veterinaru - neaišku kiek patirties turite ir bandyti leisti oxitocina, kuris susitiprina sarėmius.... ir melstis, kad išgimdytu, kad ir negyvus. nes ale po atvedimo užsidaro kaklelis. tada bėda biski, jei vaikai viduje. galima bandyti fonendoskopą naudoti...ir klausytė daugiau plakančių širdelių.... na bet jei jau kartojasi tokia bjauri situacija ...tai gelbėti bandyti ožką ir daugiau nekergti. na negi negaila jums jos????
  8. kai buvau paskutinį kartą vet tarnyboje ir atnešiau registruoti pusmetines jaunikles - apšaukė, kad pasikeitė įstatymai ir dabar reikia per 7 dienas registruoti nuo įvykio. niekur nerandu pataisymo aprašyto. gal kas žinot?
  9. kas per babajus? kas gali čia versti? ar galbūt kokias išmokas gaunat?
  10. kaip suprantu patys neregistruojate, tad kreipkitės į vietinį veterinarą.
  11. na tokių nelabai turime. pas mus kalnuota vietovė. Ta drėgmė po žiemos nelabai ką ir duoda, o nagos po tvartinio laikotarpio kaip reikalas paauga. bent 2 kart per metus tvarkau nagas, tai niekad nebūna užleista ir ožkaitės pripratę - jokio diskomforto. Vienas nepatogumas pačiam, nes kažkaip neatrandu geresnių žirklių. Tik smagu į ožkas žiūrėt. po nagų tvarkymo kaip naujai gimę. juda kitaip, stovi kitaip, daugiau bėgioja, nes atsistato natūralus kojos pastatymas.Į tai žiūrint atsiperka visi vargai, o nagos kietos geriau nei per minkštos.
  12. Fuiiiji vakar apturėjau darbo - nagas ožkoms tvarkiau. Galvoju reiktų įsigyti geresnes žirkles ar reples. Bet nagų kietumas. tai net pavydėtinas. Ar kam pasitaikė, kad ožkaičių nagos suminkštėja ar puvinys puola. Mat kažkaip pas avis aptikau, kai draugui padėjau tvarkyti jų nagas. P.S. paveiksle naga karvės, bet... http://zemesukis.com/topic/6159-prie%C5%BEi%C5%ABra-kanopos/
  13. bioukininkas

    ozku nestumas

    Jei pirmas vedimas,tai neblogiau nei kad antras, nes tuomet reiktų žinoti, kada užtūkinti, jei norite tūrėti krekenų jaunikliams.Kai pirmą kartą vedą tai nesvarbu. Laukit. kartais tešmens nebūna iki pat atsivedimo. kad didėja pilvukas tai šaunu - vadinasi bus jaunikliai. duokit ramybę ožkaitei. žinoma stebėkite, kad esant reikalui suteiktumėte pagalba. Šiaip, kaip taisyklė, ožkaitės veda lengvai, ir dažniausia pačios susitvarko, net jei vedą pirmą kartą. Taigi, sėkmės.
  14. Satyrai, jei jau apie draskymąsi, tai perskaitykite savo žinutę ir pamėginkite sau atsakyti į tą klausimą. Atrodo, kad ožkos metai tikrai ne vieną paveikė. išmokit priimti kritiką ir nesistenkite suvolioti į miltus kitų, jei jų kitokia nuomonė. To ir palinkėsiu oźkos metais
×
×
  • Create New...