marius119 Paskelbta Lapkričio 6, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 6, 2013 sveiki, pas mane yra toks prietaisu skydelis ir visai dabar nerodo ausinimo skyscio temperaturos, rodykle visiskai nukritus, imanoma kad gali but nudveses daviklis galvuteje? ar cia jau skydeliui chana ? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Povilas Paskelbta Lapkričio 6, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 6, 2013 sveiki, pas mane yra toks prietaisu skydelis ir visai dabar nerodo ausinimo skyscio temperaturos, rodykle visiskai nukritus, imanoma kad gali but nudveses daviklis galvuteje? ar cia jau skydeliui chana ? O gal saugiklis pradžiai? Po to grandinės tikrinimas? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
marazas Paskelbta Lapkričio 6, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 6, 2013 daviklis paankamai patvarus. greiciausiai beda elektros grandineje bus. Paziurek dar tokia jungti kur i prietaisu skydeli jungiasi. Man buvo joje laidas nuluzes. Butent temperaturos daviklio. Gali but ir skydelio beda. Girdejau jog jie ne itin patvarus. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Bulvinykas Paskelbta Lapkričio 6, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 6, 2013 Mūsų rodo nuo 40, tai dirbant 120. Kai žinai, tai nieko. Reiks bandyt įdėt šalią senalaidį rodmenį. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
darius5 Paskelbta Lapkričio 6, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 6, 2013 bus nudvėses daviklis prietaisų skydelyje, tik skydelio kaina tai nemenka, apie 250 lt Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
belaruskis Paskelbta Lapkričio 6, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 6, 2013 http://www.agrosela.lt/lt/kita/2863-purvasargis.html kaina 350lt Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vyttas Paskelbta Lapkričio 6, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 6, 2013 sveiki, pas mane yra toks prietaisu skydelis ir visai dabar nerodo ausinimo skyscio temperaturos, rodykle visiskai nukritus, imanoma kad gali but nudveses daviklis galvuteje? ar cia jau skydeliui chana ? tai kad ir volmetras nesamones turėtų rodyt Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
darius5 Paskelbta Lapkričio 6, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 6, 2013 buvo man taip nutikę, tik su variklio spaudimu, pakeičiau skydelį ir viskas ok, tik jau dabar kuro rodyklė nukrito Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
marius119 Paskelbta Lapkričio 6, 2013 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 6, 2013 pas mane tik temperaturos nerodo, bet kartais ir kuro rodykle padurniuoja su krovimo rodykle, sakot skydelis bus? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
darius5 Paskelbta Lapkričio 6, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 6, 2013 taip, viduje atsikrato, niekas jų netvarko, turi pirkt visą skydelį. įsidėk atskirą daviklį, bus pigiau, nes neaišku, kiek naujas skydelis laikys Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
mtzzz Paskelbta Lapkričio 7, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 7, 2013 pas mane tik temperaturos nerodo, bet kartais ir kuro rodykle padurniuoja su krovimo rodykle, sakot skydelis bus? pradžiai siūlau pasikeisti davikli variklio galvutėje , p.s man tas but buvo tik pas man nerode nei spaudimo nei temperaturos tai viska perdariau kaip senesniuose mtz Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
audrius207 Paskelbta Gruodžio 20, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 20, 2013 man irgi buvo problemu su siuo reikalu, tik temperatura krisdavo po biski, pakeiciau termostata nauju, tas pats... pakeiciau davikli galvutej, iskart viskas ok, tik toks pastebejimas isliko, kad tie davikliai man pradedavo uzlinkt kai plaudavau karsta varikli ir kliudavo salto vandens ant daviklio. jau trecia uzdejau, kol kas rodo gerai Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Amazone Paskelbta Sausio 30, 2014 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 30, 2014 Pas mus su temperatura irgi buvo kad nesamones rodo, issiardem skydeli ir pasirodo, kad ant daviklio buvo pakilus rodykle nuo aseles ir tiesiog kai temperatura kildavo asele prabuksuodavo per rodykles istatyma. rodykle pastacius i tinkama vieta ir ispaudus tfu tfu tfu po siai dienai gerai eina atrodo Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti