Jump to content

Aronijų auginimas


Mano ukis

Recommended Posts

  • po 2 metų...
  • po 1 mėnesio...
  • po 5 savaičių...

Visus, kam trūksta informacijos, kaip sukurti sėkmingą ir pelningą svajonių ūkį, kviečiame į susitikimus su laidos "Svajonių ūkis" konsultantais dr. Algirdu Amšiejum ir Gediminu Cijūnaičiu šį šeštadienį, rugpjūčio 13 d. Susitikimų programa:
10.00 renkamės Kėdainių r. Surviliškyje prie vienintelės kaimo parduotuvės. Važiuosime pas Sandrą Biečienę, kuri augina vasarines ir remontantines avietes. Doc. A.Amšiejus patars, kaip sukurti sėkmingą verslą auginant avietes. O įmonės "Ferox Baltic" direktorius Aistis Ramanauskas patars, kaip ukininkaujantiems gauti europinę paramą bei kaip kooperuotis uogų ir vaisių augintojams bei kaip jie gali pasinaudoti ES parama.
Tą pačią dieną 15 val. susitikinkame Molėtų r. Dubingiuose prie parduotuvės ( vėlliau pridėsime planą , kaip nuvykti pas ūkininką Gediminą Cijūnaitį ). Čia pristatysime naujausias aronijų veisles, galėsite pasitarti dėl gervuogių, goji ir kitų uogų bei obuolių, slyvų ir kriaušių auginimo. auginimo.
Lauksime visų, kurie nori žinoti daugiau. Lauksime ir kaimo bendruomenių, kurios ketina kartu kurti uogų ar vaisių auginimo verslus.
Susitikimai nemokami.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 metų...

Iš aronijų pliusas, kad jų sultys labai dažo, tai mano mama jas panaudoja vyną darydama. O šiaip šviežios valgyti man jos per rūgščios, po šalnų gal kiek valgomesnės, bet vistiek nelabai valgomos, o jų uogienės nesu valgęs. Manyčiau, kad vietoj jų geriau auginti medlievas - jos šviežios skanios ir sveikos.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Pas mane auga Viking ir Nero abi neblogos, sodintos prieš porą metų, uogos abiejų neblogos tokios tikrai sultingesnės ir didesnės nei tų senųjų veislių. Kuri geresnė dabar sunku pasakyti, nebepamenu nes pernai dar tik po keletą kekių buvo. Viena buvo saldesnė ir sultingesnė veislė, bet bijau sumeluoti kuri :) . Sodink keletą veislių :)

Bet kuriuo atveju mano turimos šios dvi N kartu geresnės nei tai ką pamenu kur turėjom prieš 20-30 metų kolektyviniame sode :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...