zombis Paskelbta Spalio 13, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 13, 2013 Pamaniau, kad būtų įdomu pasižiūrėti mūsų auginamų gyvulių nuotraukas. Pradedu nuo savęs... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
tomukas1996 Paskelbta Spalio 13, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 13, 2013 nuostabūs Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
renatele Paskelbta Spalio 18, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 18, 2013 Ir aš savo keletą įkeliu. magnums, renatele and brukne 3 Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
nierkac Paskelbta Spalio 19, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 19, 2013 Ir aš savo keletą įkeliu. va cia tai grazu smagu matyt kad kur paziuri aplink pievos,ir gyvuliu galima daug islaikyt,pas mus tai tik arais gali skaiciuot pievas Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
renatele Paskelbta Spalio 19, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 19, 2013 Dėkoju. Teliukų tėvas yra 3kartos mišrūnas(tėvas Angusas, motina 2kartos Šarole), o jauno buliaus(18 mėn. nuotraukoje) tėvas yra kitas 3kartos mišrūnas( tėvas Angusas, motina 2kartos Limuzinė, jos nuotrauka 3). Parašau, nes teko skaityti žmonių komentarų, kad naudojant mišrūną mišrūnėm gero efekto nebus- teliukai bus kaip pieniniai. Beje buliuko skerdenos išeiga 63proc. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
zombis Paskelbta Spalio 20, 2013 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 20, 2013 Tik man keistoka, kad tevas Angusas, o sunus su ragais. Kap cia yra? Tai supratau, kad naudojant buliu misruna misrunems karvems yra gerai. Ar neteisingai supratau? Dar matau, kad nemazai pieniniu karviu yra, tai ar nebuvo problemu su pieno pertekliumi? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
renatele Paskelbta Spalio 20, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 20, 2013 Tik man keistoka, kad tevas Angusas, o sunus su ragais. Kap cia yra? Tai supratau, kad naudojant buliu misruna misrunems karvems yra gerai. Ar neteisingai supratau? Dar matau, kad nemazai pieniniu karviu yra, tai ar nebuvo problemu su pieno pertekliumi? Tėvas angusas bet jis irgi mišrūnas. Jo linija eina taip- limuzinas-limuzinas- angusas. Tai ragus matyt paveldėjo iš seneliu,nes ir jo mama beragė. Kas dėl naudojimo kergimui buliaus mišrūną tai tikrai galima gaut labai geru rezultatų.Tai gi pasisakau tikrai už. Tuo labiau kad bendraujam su užsienio ūkininkais kurie irgi naudoja tokį mišrinimo būdą.Ir rezultatai tikrai gaunasi geri Šiaip čia bandoj nėra ne vienos pienines karves.Visos min. 1 kartos mišrūnės. Bet yra kurios irgi labai pieningos Ankščiau tokias melždavom bet dabar nebe, nes atsiranda padėjėjų nemažai jos vaikui tai ir problemų nebekyla Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Aiko Paskelbta Spalio 20, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 20, 2013 Va keleta mano gyvuliukų Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Golodge Paskelbta Spalio 23, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 23, 2013 Va keleta mano gyvuliukų Gražus bulius. Kiek jam amžiaus? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Aiko Paskelbta Spalio 23, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 23, 2013 Jau septyneri,bet darbą dirba gerai Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
virgis807 Paskelbta Spalio 24, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 24, 2013 keletas foto is mano megejiskos veiklos Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
zombis Paskelbta Spalio 24, 2013 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 24, 2013 Šarolė mišrūnai? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
virgis807 Paskelbta Spalio 25, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 25, 2013 taip antos trecios ir ketvirtos kartos siemt pora seklinau i angusa matysiu kas gausis Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
zombis Paskelbta Spalio 26, 2013 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 26, 2013 Pas mane taip pat kergėsi šarolė mišrūnės su angusu. Manau, kad palikuonys gerai turėtų augti. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
tomukas1996 Paskelbta Spalio 28, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 28, 2013 nieko nenusimanau apie palaidas gyvulių bandas todėl klausiu , ar bulius nepuola kaip ateinat apžiūrėt bandos ?leidžia apžiūrėt karves ? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
renatele Paskelbta Spalio 28, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 28, 2013 nieko nenusimanau apie palaidas gyvulių bandas todėl klausiu , ar bulius nepuola kaip ateinat apžiūrėt bandos ?leidžia apžiūrėt karves ? Mes dvejus metus naudojom jaunus buliukus, iki 2 metų, šiemet nusipirkom Limuziną, dabar jam 21mėn., bet nei vienas bulius niekada nieko nedarė. Vaikštai aplink, karves, teliukus glostai, bet bulius nekreipia jokio dėmesio. Ir jį patį taip pat paglostai, kokio nors skanėsto paduodi. Kiekvieną dieną savininkus mato, bendrauja, todėl ir ramūs yra. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
zombis Paskelbta Sausio 24, 2014 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 24, 2014 Nuotraukos iš žiemos gyvenimo... brukne 1 Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Aiko Paskelbta Sausio 24, 2014 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 24, 2014 Norėčiau paklaust Zombio kodėl pasirinkai hailendų bulių? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
zombis Paskelbta Sausio 24, 2014 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 24, 2014 Nesirinkau Hailendo. Mano visos kergtos su Angusu. Tiesiog, jei liko kokia nesukergta, kad sukergtu. Be to, jis ne mano, kolegai nebereikalingas, trukdo, del kraujomaisos. Jei kas nors nori isigyti si Hailanda, pamastykit. Tikrai geras buliukas, gero charakterio. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vairuotojas Paskelbta Sausio 27, 2014 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 27, 2014 Nu tikrai grazus Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
zombis Paskelbta Vasario 17, 2014 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 17, 2014 Šis bulius parduodamas. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Ieva.L. Paskelbta Kovo 21, 2014 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 21, 2014 Ir mūsų ūkelio keletas nuotraukų: Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Ieva.L. Paskelbta Kovo 21, 2014 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 21, 2014 Dar keletas: Augunstas 1 Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
zombis Paskelbta Kovo 21, 2014 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 21, 2014 Grazus gyvuliai. Ar aubrakai pasiteisino? Gal galetumet pavardinti blogas ir geras ju savybes... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ricardaas Paskelbta Kovo 21, 2014 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 21, 2014 čia šortbrakai Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti