Jump to content

problemos su zetor frontera 125,gal galit padet ?


nierkas

Recommended Posts

sveiki.turiu problema ir nezinau kas darosi su zetor frontera 125,ant jiegos kaip atleidi sankaba girdis trumpas garsas,lyg kazkas praboksuotu,gal kam tai buve toks atvejis?taip pat kuro dacikas nesamones rodo,prisipilu pilna baka kuro ir rodo,maziau negu puse,gal kas zinot kur problema.aciu uz pagalba

Dėl sakabos tai nežinau, o kuro dačikas tai ir man buvo kažkas panašaus, reikia imti iš bako plude ir ten rasi problema.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Su sankaba mum taip buvo. Pakeitė diską jau po garantijos. Nors senas lyg ir normalus buvo, bet tipo kažkoks diskų gamyklinis brokas. Ten problema, kad dilimo produktam nėra kaip pasišalint.Tavo atveju gali padėt paprasčiausias dulkių išpūtimas. Menka problema - tam reikia traktorių perskirt. :)

Visiškai pilno bako ir pas mus nerodo, bet svarbu kad užsidega lemputė, kai tuščias būna. Šitoj vietoj netoli nuo Mtz pabėgęs Zetorius. Visas privalumas tame, kad pakankamai pigiai ir lengvai remontuojamas ir tepalais nesivarvaliuoja iš kiekvieno kampo.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Garsas sankaboje tik dabar atsirado? Pas mane nuo pradžių toks buvo. Tai gydė - neva keramikinis diskas, taip turi būti. Jei iš vietos reikia pajudėti su nuleistu padargu - reikia daugiau apsukų užmetus pajudėti - tuomet tyliai.

Kalbant apie pašalinius triukšmus.. Dirbant nėra tokio cirpimo (panašiai kaip žiogo, nepastovaus) sklindančio lyg nuo pavarų perjungimo rankenos? Ką tai gali reikšti? Kitomis pavaromis, transporte - nėra.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...