Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
Pas mane kazkokia nesamone gavos, taip gerai atrode didzioji dalis zieminiu, o dabar visai prastai, na lietus aisku siek tiek pagyvino laukus, matyt iskilojimai nudraske saknis :eusa-think:

na bent jau pas mane tame lauke kur lenda kvieciai i zeme tai sutrukinejusi dirva ir saknys nutraukiotos, o sutrukinejusi zeme manau del tok kad tas laukas megsta uzmirkti karts nuo karto taip kad i ta lauka reiks bandyt seti tik vasarines kulturas

Paskelbta
gal kokie dantyti volai ar akejimas su kokiom ekologinem akeciom butu pataises reikala, ileides oro saknim ir neleides trukinet zemei?

Nu tai kad ir tai ten 120 augalu kvadrate rasti buvo galima tik tai praakejus tai vaizdelis isvis butu sublogejas na privolavimas gal butu ir protingiau

Paskelbta

Teko akėti lauką bet ne su ekologiškomis o su paprastomis mažosiomis akečiomis rezultatas buvo super... šiemet dėl laiko trūkumo nebenuakėjau o taip reikėjo visgi žemė prieš lietus buvo suaižėjusi siaubingai....

Paskelbta
Pas mane kazkokia nesamone gavos, taip gerai atrode didzioji dalis zieminiu, o dabar visai prastai, na lietus aisku siek tiek pagyvino laukus, matyt iskilojimai nudraske saknis :eusa-think:

na bent jau pas mane tame lauke kur lenda kvieciai i zeme tai sutrukinejusi dirva ir saknys nutraukiotos, o sutrukinejusi zeme manau del tok kad tas laukas megsta uzmirkti karts nuo karto taip kad i ta lauka reiks bandyt seti tik vasarines kulturas

vyrai neturit pagrindinio padargo Eco akeciu :icon-wink:

• po 2 mėnesių...
  • po 8 mėnesių...
Paskelbta

Oho kiek komentaru kitose temose per pusdieni priraset.

Ko sedit prie kompu, greitai visi i laukus maunat, nes jau dulka.

Sendien po pietu pabandziau pakultivuot apie 15 ha tai gerai kad tris kartus po 4 min nulijo, o tai dulkejimas jau geras. Kur kieciau tai du kartus su germinatorium jau neina isdirbt tvarkingai. O kur molio kalniukai tai ir Horso FX ko gero reiks ikist.

Paskelbta
Oho kiek komentaru kitose temose per pusdieni priraset.

Ko sedit prie kompu, greitai visi i laukus maunat, nes jau dulka.

Sendien po pietu pabandziau pakultivuot apie 15 ha tai gerai kad tris kartus po 4 min nulijo, o tai dulkejimas jau geras. Kur kieciau tai du kartus su germinatorium jau neina isdirbt tvarkingai. O kur molio kalniukai tai ir Horso FX ko gero reiks ikist.

Nemanau kad verta cia skubet, mano kraste irgi panasiu veikeju siandien buvo, kas trasas barsto, kas vagas lygina... :)

Paskelbta

kazin koki efekta duos tas sniegas, ir dar rodo kad apsukes rata ciklonas per latvija atgal grys i mazeikiu puse su dar daugiau sniego, ot turesim vandens ir dar -10 rodo, tai šaknis gerai turėtu nutraukinėti augalams

Paskelbta
Na as irgi issigandau tu prognoziu, o visa diena saule sviete, galejau gera gabala iskultivuot.

nieko pakauk pirmadienio ryto :lol: paziuresim ar bereiks kultivuoti :lol:

tai dar nevelu gali rytoj per verbas kultivuot, jai gamta pokštauja nereiškia kad ir mes ūkininkai turim kvailioti neivertinia padėties atlikdami vienokius ar kitokius bandymus

Paskelbta

as siandien jau lindau i dirvas .variau perskusti raziena kuria buvau skutes rudeni. tai slapia nebera , aisku kur pelkes ten pastoviai slapia, bet ten nelindau ir rezultatu likau patenkintas :)

Paskelbta
as siandien jau lindau i dirvas .variau perskusti raziena kuria buvau skutes rudeni. tai slapia nebera , aisku kur pelkes ten pastoviai slapia, bet ten nelindau ir rezultatu likau patenkintas :)

nu matai kaip :eusa-think: ...pas mus sniego buvo iš ryto :lol:

Paskelbta

Pas manes dabar sninga :D Pūga tiesiog . Rytoi pradzius biski, ir ant vakaro varysim pas druaga padirbet, tai reikes varyt kultivuoti , akmenis rinkti . nes pranesa visa savaite gražu ora, neber ko laukt :)

Paskelbta
Pas manes dabar sninga :D Pūga tiesiog . Rytoi pradzius biski, ir ant vakaro varysim pas druaga padirbet, tai reikes varyt kultivuoti , akmenis rinkti . nes pranesa visa savaite gražu ora, neber ko laukt :)

Is kur tokios prognezes kad geras oras bus? :o

Paskelbta

idomiai cia tu...pūga sakai ..paskui pradzius.. :lol: jei taip snigs tai pas mus kokia savaite garantuotai slapia bus ir net laabai...jau dabar kokie 6cm sniego.. :eusa-think::o ...laukiam ne Šv Velykų o Kalėdų.. :D

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...