Jump to content

Recommended Posts

• Atsakymai 203
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbta
Mielai sudalyvausiu :eusa-clap:

Dima privalai dalivaut, nepalik mane likimo valiai, kazkodel jauciuos klaikiai kad daugiau nieks foto nededa tik as viens is pacanu :D:D:D

YRA juk ideta dar viena foto, bernelio;)

Paskelbta
Mielai sudalyvausiu :eusa-clap:

Dima privalai dalivaut, nepalik mane likimo valiai, kazkodel jauciuos klaikiai kad daugiau nieks foto nededa tik as viens is pacanu :D:D:D

YRA juk ideta dar viena foto, bernelio;)

Sory nepastebejau. senatve man jau

Paskelbta
registruojantis gal rasykime kiek triusiu turim ir kiek laiko auginam-idomu kieno patirtis didziausia,ar kai kur buvo rasyta,gal as praziopsojau?

susitike galesim pasigirt kas kiek ir ko turi :)

Paskelbta

Pasiūlymas. Manau, info, kur, kada ir kaip vyks susitikimas, reikėtų siųsti kiekvienam užsiregistravusiam asmeniškai. Čia tam, kad nebūtų nepageidaujamų asabų, kurios savo uodegas kelia

Paskelbta
Pasiūlymas. Manau, info, kur, kada ir kaip vyks susitikimas, reikėtų siųsti kiekvienam užsiregistravusiam asmeniškai. Čia tam, kad nebūtų nepageidaujamų asabų, kurios savo uodegas kelia

pasiulymas idomus, bet nelabai supratau apie kokias asobas cia snekama? siaip pasalinius, ar kaikuriuos forumo narius?

Paskelbta

pasiulymas idomus, bet nelabai supratau apie kokias asobas cia snekama? siaip pasalinius, ar kaikuriuos forumo narius?

apie tą, kuris protingiausias ir vienintelis moka triušius nesusargdinti

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...