Jump to content

pukyte

Nariai
  • Pranešimai

    77
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario pukyte paskelbtas turinys

  1. kai pirkau vakcina veterinaras sake,kad ir pas mus Kupiskyje jau serga miskomatoze
  2. man irgi vel parase,,sw turit Patina triuši 7men?'' manau ,kad cia specialiai erzina rašinedamas.
  3. pukyte

    Triušių auginimas

    siandien toks smagus dalykas atsitiko valiau triusiu narvus,iskeliau mazylius,jiems 14d bus menuo,dedu ir skaiciuoju,net du kartus skaiciavau,anksciau maniau,kad ju 10,o pasirodo 13vnt,rekordas pas mane pirma tokia didele vada kalifornu.
  4. pukyte

    TRIUŠIŲ NARVAI

    na taip ne-karves ir nebega ten upes,ir manes neaplaiste bet siokie tokie nubegimai matosi,bet as nesiskundziu svarbu triusiai telpa
  5. pukyte

    TRIUŠIŲ NARVAI

    slapimas del nuolydzio bega i dureliu puse,todel jau matosi nesvarumai priekyje,mano meistrai nusprende,kad nuolydis butu i prieki,nors zinau,kad triusiai daro viska prie sienos,tai maniskiams teko prisitaikyt daro sone arba prieky,pripilu pjuvenu ir skiedru.
  6. ka tik nusipirkau bioveta-cekija gamintojas 15,50lt
  7. pukyte

    TRIUŠIŲ NARVAI

    cia maniskiai ant osb plokstes su nuolydziu,jei butu tinklas su stalciais po juo,tai tik 3 aukstai butu iseje.
  8. pukyte

    TRIUŠIŲ NARVAI

    pasirodysiu savo narvus,na ne pats geriausias variantas,bet sutelpa nemazai kiskiu ir kainavo apie 200lt. keturi aukstai po 3 narvus o jei reikia dar per puse dalinu gaunasi 6narvai
  9. kupiskyje 20 doziu 27lt dvivalente,o vienvalente-15lt.ar jau visi susiskiepyjot triusius,as dar tik ruosiuosi...
  10. pukyte

    Triušių ligos

    as ir galvoju kaip atrodo kai dantys neteisingai auga ,va pamaciau ,aciu uz nuotrauka,reiks pertikrint saviskiu kapliukus,o kiek jusiskiui amziaus?
  11. pukyte

    Triušių auginimas

    kas? kur? kada? paroda RIGOJE balandzio4-7d bent jau seniau daug veisliniu geru triusiu budavo, nieks nevaziuosit galimetu susikoperuoti kartu vaziuoti gal zinote kokios kainos triusiu buna?
  12. pukyte

    Aš ir mano triušiai

    oi kaip cia sunkiai man pavyko ikelt nuotrauka,reikia dar pasitobulint ta paint programa
  13. pukyte

    Aš ir mano triušiai

    sveiki,ryzausi prisistatyti,mano vardas Jurga,triusius auginu neseniai ,tik metai bus birzeli,pradejau nuo vienos melynuju,jie man graziausi ir kalifornu siuo metu is viso turiu 42vnt. skaiciuojant su mazyliais.aciu visiems uz patarimus ,mokausi is jusu. as cia toj salelej dairiausi triusiu,sake,kad jie cia ,laisvai laksto,bet deja napamaciau.
  14. pukyte

    Putpeles

    putpeliu augintojai kazkur dinge,vis perziuriu sia tema ir nieko nauja,o gal jie uzsieme perinimu siuo metu gal kartais yra augintoju aplink Kupiski?
  15. pukyte

    TRIUŠIŲ NARVAI

    as tokias pirkau Panevezyje litagroj kaina 7lt
  16. +37062258941 cia tai pokstas ,ir man rasineja zinutes,ir visalaik AR DAR TURIT TRIUSIU,tai gerai,kad nesivarginau atrasyt,kam tikrai reikia skambina,o ne sms raso.
  17. pukyte

    Kergimas

    as irgi imeciau kaliforne pas patina,maciau rujoja ,tai pamaniau paliksiu ilgiau pasibuti,ateinu po 2 val.-matau puku is narvo prikrite ir galvoju kuris kuri pribaige?bet viskas laimingai abu gyvi ir nepliki .daugiau nepaliksiu vienu.o jaunikles trys tai ismete vaikus- neaugino.gal cia koks netinkamas metas.
  18. pukyte

    Triušių auginimas

    Agne,pažadek raiteliui,kad susitiksit,o tai kiek gi žmogus kankinsis
  19. Nejau pavydus tas tavo vyras? juk pasibut su bendraminciais vaziuosi o ne kur pas bernus. kartais buna gaila,kad jis visai nepavydi tik labai sunkiai ji prikalbinau auginti triusius,iki siol pabamba,tai del to ir abejoju ar isleis.apsispresiu kai zinosim data-kada.
  20. pukyte

    Sveikinu...

    damu vardu-aciu uz sveikinimus
  21. oi,kluikas,manau mane isbrauk,vyras neisleis ,nors butu idomu...
  22. na as tai pazadu nesikabinet
  23. Ačiu,Agne,ir aš sveikinu visas su kovo 8.
  24. quote="raitelis"] nemaciau Taves, matyt prasilenkem turim forume donžuana dažniau mergičkas pakalbina,nei apie triusius kalba,bent jau paskutiniu metu.
×
×
  • Create New...