Jump to content

idomi situacija net vet.gydytojai negali atsakyti


mamukas

Recommended Posts

Aš, kaip tarybinis vetrinaras, norėčiau Tamstai pasiūlyti pačiam nemastyti tarybiškai. Tokios telyčiukės gydymas bus labai nepigus dėl tam reikalingų nemažų dozių ir nepigiausių antibiotikų, daug laiko sanaudų, transporto išlaidų nebent tikitės, kad viskas bus daroma iš klokozo nup... resursais ir už puslitrą.

Dėl tokio ligoniuko prėognozės. Ligos periode suliesės, pradėjus gydyti nepasiskersit ir neparduosit skerdimui dėl išlaukos vaistams. Jeigu galvojat auginti ir sėklinti galutiniam rezultate garantuota stafilokokinė dvipapė. Pagalvokit kur dabar pasideda užkratas iš esančio pūlinio, kuris jeigu dar neprakiuro tai prakiurs, o musytės ir kiti kraujasiurbiai tik to ir telaukia.

Nelaikykit įsikibę stafilokokais užkrėstų gyvulių. Neduok Dieve, kad sekantys Jūsų klausimai neišmanėliams veterinarams būtų:kodėl pas mane daug tripapių, dvipapių karvių, kodėl karvės dažnai serga tešmens, gimdos uždegimais, kodėl viduriuoja veršeliai, kodėl piene daug somatinių lastelių, kodėl piene rado inhibitorių, kodėl iš pieno nėra pelno.

Galvočiau, kad Jūsų daktaras žino daug ką Ponui patarti, tik nesipūskit, o drasiai mandagiai klauskit. Netikiu, kad nepadės. Sėkmės.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Kolegos, prie ko čia tarybiniai ar smetoniniai?? Ar lansberginiai?? Yra specialistai, tokie, kaip a.a. E. Valionis..., arba forumietis Gekonas.... o yra šiaip.... diplomus gavę kažkokiu būdu... Ir tada asilų buvo, ir dabar yra.... Nežinau, tik kažkodėl man rodosi, kad tarp dabartinių jų daugiau... Na, gal aš klystu..

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 5 mėnesių...

SVEIKI NEŽINAU KĄ DARYTI KARVUTE SĖKLINOM 2012-04-02 IR DAR NĖRA VERŠIUKO MATOSI KAD KAD VERŠIUOSIS

BUVO VETERINARAS APSĖKLINTI KITOS KARVUTĖS TAI SAKO LAUK IR SULAUKSI

TAIP ŽVALI VISKAS GERAI BET KAD TAIP ILGAI UŽSITĘSTU MAN TAIP NĖRA BUVĘ PER MŪSŲ 16 METU ŪKININKAVIMO

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...