Jump to content

mamukas

Nariai
  • Pranešimai

    9
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Traku rajonas

mamukas pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Jei mokeciau tik tas nuovalas pasalinti tai isvengciau daug nuostuoliu, nes kai atvaziuoja vet. gydytojas girtas ir sudrasko gimda karvei salindamas nuovalas tai yra baisu ar ne?
  2. Tai, kad pas mus dirba senais metodais kaip jus sakote,na nesitobulina veterinarai jei pasakai apie naujoves pyksta as pati zinau kad salina nuovalas vaistais gal ir pati padaryciau si darba jei zinociau visa eiga nes daug ka atliekame patys na visokie vitaminu leidimai ir panasiai.
  3. Sveiki,gal kas gali man paaiskinti sia situacija.Apsiversiavo karvute viskas gerai versiavosi irgi lengvai po 12val paskambinau veterinarui pasakiau kad uzsilaike nuovalos,pasake kad nuvalys kita ryta po tai yra po 24 valandu.Ryte isvydau baisu vaizda gulejo dar gyva karve su iskritusia gimda ir prilipusiom nuovalom aisku, gimda isbrinkus karvutei amzinaatilsi .O jei butu isvakaro pasalintos nuovalos ar galma buvo nuostuolio isvengti. nes man vet. gydytojas sake kad butu vistiek iskritusi gimda.Ir dar tvirtina kad negalma valyti karves kol nepraeina 24valandos po apsiversiavimo ar tai tiesa?
  4. mamukas

    karvute pagedo

    tai kai puliuoja tai reikia gal i gimda antibiotika leist, mano karve taip buvo pasveiko ir po trecios rujos apsiseklino k
  5. tai kad ispuliavo ir gija aciu uz patarimus visiems
  6. dabar visai nezinau ar galiu laikyti iki rudens kol siek tiek paaugs ar negresia pavojus mano kitiems galvijams jau apie seklinima ir laikyma nera net minties.
  7. tai kad sovietiniai gydytojai problemas sprendzia sitaip "parduok" ir baigta kalba jiems ziniu truksta.
  8. na tai reiskia musu vet .gydytojai prasti jei nesuprato viena ka galejo pasakyt kad karves jau nebus,sita ir as zinau bet man svarbiausia kad nenugaistu kol parduosiu.
  9. sveiki,nezinau ka daryti 5menesiu telycaitei sutino du ketvirciai tesmens ir supuliavo ka daryti gal kas susidurete su tokia situacija.
×
×
  • Create New...