Jump to content

Padekit issirinkti koki nauja purkstuva pirkti.


Recommended Posts

Sveiki, noriu purkstuvo su ne mazesniu nei 4000l rezervuaru, 30m plocio purskimo sijomis ir navigacija, renkuosi is john deere, amazone ir lemken.Kas naudojat tokius purkstuvus ir koki atsiliepimai apie juos? :)

Kadangi dažnai skaitau forume, kad kas ką turi tas tą giria, tai pabandysiu sulaužyti šį mitą.

Apie JD 732 ir aplamai apie visus.

Paskutinių dienų purkštuvo gedimai elektronikoj parodė, kad jinai tikrai nepakankamai atspari aplinkos poveikiui. Net ir pakeitus brangią platą kažkas knisasi. Nėra gero posvyrio reguliavimo, ilgai gaudo purškimo normą, nustojo veikusi viena sekcija, gerai kad yra laisvų. Tad tikrai gerai būtų, kad elektroninė dalis bent jau žiemos sezonui lengvai nusiimtų. JD to padaryti beveik neįmanoma, nes reiktų išdraskyti keliasdešimt fiškučių beveik vienodų, su gal tik 3 spalvų laidais. Todėl rinkčiausi purkštuvą, kad išorinis kompas atsijungtų panašiai kaip Horsch sėjamosios, pora fyškių ir vsio, kompas ant pečiaus.

Sijų kopijavimo sistema gerai dirba esant dideliems nelygumams, bet esant nedideliems mėgsta lėtai įsisvyruoti ir sunkiai stabilizuojasi.

Vėžų sekimo sistema neblogai lygiose ir sausose dirvose, bet jei purkštuvas svyruoja, ar turi posvyrio į kurį nors šoną dėl nuokalnės, iš jos daugiau žalos nei naudos. Be to jinai dirba trūkčiojančiai.

Prie 30 m pločio manau būtinas automatinis posvyrio reguliavimas.

Jei jau su automatiniu sekcijų valdymu, tai reikia, kad tų sekcijų būtų kuo daugiau, taip būtų tiksliau, labiau atsipirktų sistema.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

aplenkei mane kolega, kaip tik norejau leeb siulyti, galiu pavardinti keleta privalumu jo lyginant su kitais, tai rezervuaras padarrytas taip kad svorio centras gaunasi salyginai zemai, sijos sukonstruotos taip kad tvirtinimas butu galimai arciau purkstuvo ratu vaziuokles, tai turi didziule itaka siju stabilumui, beto galima uzsakyti sistema galincia purksti 30 km/h, be abejones sekciju kontrole nuo gps, sulankstymo ir islankstymo mazgai tvirti ir rimti, kas siais laikais darosi labai retas atvejis, as jei siai dienai rinkciausi nauja tai butu leeb

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...