Donatas Paskelbta Kovo 4, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 4, 2007 Na tai kaip ar tenkina siemetiniai eurovizijos nugaletojai, idomu butu suzinot ka palaikete ir t.t. . As tai asmeniskai Sweetness Theory nes ju daina man visai patiko, bent jau priedainis kazkuo kabinantis. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Vitalijus Paskelbta Kovo 4, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 4, 2007 Laimėjo 4fun. As tai palaikiau Aiste. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
dumoju Paskelbta Kovo 4, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 4, 2007 ankstesnias metais gan idemiai sekdavau eurovizijos atranka,bet siais metais visikai nesekiau...ir net negaliu pasakyti,kas verciausias buvo,ka benusiustu,tegul pasirodo gerai Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Gunia Paskelbta Kovo 4, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 4, 2007 Šiek tiek gaila Rūtos ir vėl antra na ir pats finalas man atrodė kaip eilinė atranka, vat pernai kai vyko Siemens arenoi vaizdelis buvo zymiai geresnis, nusipigino šiemet Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Aurimas Paskelbta Kovo 4, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 4, 2007 Na ka galiu 4fun daina nejudanti, neuzdeganti......Na tikrai Aistes buvo zaisminges ir labiau uzdeganti.Na Rutos taip pat galejo laimeti...........Tikrai si atranka nelabai.....Bent jau man. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Ukius_bulvinskis Paskelbta Kovo 4, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 4, 2007 Man asmeniskai ir daina ir pasirodymas tai labiaus patiko Rutos, bet deja ir vel nepasiseke Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
petras Paskelbta Kovo 4, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 4, 2007 As uz Ruta ejau bet gaila laimejo 4fun Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Belarus1222 Paskelbta Kovo 4, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 4, 2007 bus ir Helsinkyje tik for fun Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Donatas Paskelbta Kovo 4, 2007 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 4, 2007 jo man irgi taip atrodo 4fun sudalyvausim garbingai ir vsio man jokio ispudzio nesudare si daina ir abejoju ar tas seseliu teatras labai sulos juk visdelto pirmoj vietoj lieka pati daina o antroj pats sou. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Belarus1222 Paskelbta Kovo 4, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 4, 2007 paskui muzikologai Lietuvos ir visi kiti kas netingi suks galvas - nu kaip cia yra kad mes niekaip negalime laimet Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Jonis Paskelbta Kovo 4, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 4, 2007 Ir kas is tos Rutos, kaip jus ja vadinate? Kad pasidarke kelios mergos ant scenos tai jau cia lygis? Kuria vieta jie uzeme kai vietoje merginu vyrai soko? Daina visiskai pusetina ir istirpstanti bendrame fone. Kas idomu is jusu ja atsimintu jei daininke nebutu zymi. jau daug geriau Pilvelyte, Ashtrey ar dar kokia kita. O 4fun ismanantiems zmonems paliko ispudi , prisiminkime is istorijos Olsen Brothers, ar kad ir tuos latvius kur su gestais rode daina - panasia i 4fun. O Ruta Ščiogolevaiti - 100% Laura ir loveriai. Tiek visi dziugavo, kad bus gerai - laimesime, o priesingai - paskutine vieta. Taigi daugiau sansu turi daina su ideja, o ne po scena besidarkanciu mergu burys... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Edvis Paskelbta Kovo 4, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 4, 2007 Ir kas is tos Rutos, kaip jus ja vadinate? Kad pasidarke kelios mergos ant scenos tai jau cia lygis? Kuria vieta jie uzeme kai vietoje merginu vyrai soko? Daina visiskai pusetina ir istirpstanti bendrame fone. Kas idomu is jusu ja atsimintu jei daininke nebutu zymi. jau daug geriau Pilvelyte, Ashtrey ar dar kokia kita. O 4fun ismanantiems zmonems paliko ispudi , prisiminkime is istorijos Olsen Brothers, ar kad ir tuos latvius kur su gestais rode daina - panasia i 4fun. O Ruta Ščiogolevaiti - 100% Laura ir loveriai. Tiek visi dziugavo, kad bus gerai - laimesime, o priesingai - paskutine vieta. Taigi daugiau sansu turi daina su ideja, o ne po scena besidarkanciu mergu burys... Matau Joniui nepatinka grazios panos besidarkancios .... Siaip man asmeniskai visai nieko ta 4Fun Laikysim spygas gal pasiseks mums kas ten zino Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Jonis Paskelbta Kovo 4, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 4, 2007 Ir kas is tos Rutos, kaip jus ja vadinate? Kad pasidarke kelios mergos ant scenos tai jau cia lygis? Kuria vieta jie uzeme kai vietoje merginu vyrai soko? Daina visiskai pusetina ir istirpstanti bendrame fone. Kas idomu is jusu ja atsimintu jei daininke nebutu zymi. jau daug geriau Pilvelyte, Ashtrey ar dar kokia kita. O 4fun ismanantiems zmonems paliko ispudi , prisiminkime is istorijos Olsen Brothers, ar kad ir tuos latvius kur su gestais rode daina - panasia i 4fun. O Ruta Ščiogolevaiti - 100% Laura ir loveriai. Tiek visi dziugavo, kad bus gerai - laimesime, o priesingai - paskutine vieta. Taigi daugiau sansu turi daina su ideja, o ne po scena besidarkanciu mergu burys... Matau Joniui nepatinka grazios panos besidarkancios .... Siaip man asmeniskai visai nieko ta 4Fun Laikysim spygas gal pasiseks mums kas ten zino Man tai patinka. Bet kai tikrai grazios šiaip as 1 vieta Barbe - Q buciau skyres... , bet deja jos nedatrauke iki finalo.. Bet kokiu atveju daina irgi grazi turi buti... O Sciogolevaites tai tokia labai jau siaip sau.. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Vilius Paskelbta Kovo 5, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 5, 2007 Man aiste pilvelyte patiko Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
swe Paskelbta Kovo 6, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 6, 2007 as pvz balvasau uz 4fun, ju pasirydymas kazkas naujo o ne eiline ruta kuri zinoma lietuvoje o uz LT sienu tisiog grazi moteris kuriu pilna visa eurovizija. daina aisku pusetina. pilvelyte vien tik apsipazorino kai antra karata dainuodama neistrauke paskutinio zodzio. ir daina man jos kazkoks bardakas buvo, priedainis vienoks daina kitokia.... as asmeniskai buciau skyrstes taip: 4fun ruta sciogolevaite auguste ...... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
dn Paskelbta Kovo 6, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 6, 2007 che che ruta su mergiotem uzskaitau, daina tai tokia puse bedos buvo, bet manau geriau negu 4fun. ta 4fun daina tai toks kazkoks nesusipratimas - jazzuojantis bluesinis popsiukas, sakyciau. kiti atrankos dalyviai mano kuklia nuomone buvo ganetinai apgailetini, o dar kiti net kraupiai apgailetini. saules kliosas is vis nusigrybavo - baisi r'n'b dainiukste kazkokia - susiktu nigeriu ismislas, o tikejaus kazko idomesnio, gal kokio lengvo pop-jazziuko.. nors is esmes ta eurovizija manes nekaso. kazkaip ne mano stiliaus muzika, tai ir nelabai idomu... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Haris_vairuoja_brun_deere Paskelbta Kovo 9, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 9, 2007 mano namuone tai eurovizija darosi nebedainu o sou konkursas.Pvz LORDI nebutu laimeje jeigu ne kostiumai ir pastovus slepimasis,nerodymas veidu.LT united isprovokavo visus ypac lengvu ir sarkastisku tekstu.Manau geriausiai per visa lt eurovizijos istorija pasirode SKAMP.na ziuresim ka ten 4fun parodys.Man asmeniskai atrodo kad reikejo auguste siust,su savo ta kraujuojancia suknele butu tikrai padariusi ispudi. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rimis Paskelbta Kovo 9, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 9, 2007 O man tai labai patiko MINEDAS. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Vitalijus Paskelbta Kovo 9, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 9, 2007 Baik keiktis... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rimis Paskelbta Kovo 11, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 11, 2007 Baik keiktis... Nu jo gal ir per riebiai. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Belarus1222 Paskelbta Vasario 2, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 2, 2008 Laikas sena tema atgaivint. Tai uz ka "statot"? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
dumoju Paskelbta Vasario 2, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 2, 2008 noreciau,kad kokia MiniMe laimetu,visai nieko gabaliukas,toks stilius man prie sirdies limpantis o siaip toliau graudziu nemazai Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Belarus1222 Paskelbta Vasario 2, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 2, 2008 Jei kas ziurit per LRT, tai vien del Smorigino komentaru verta ziuret - kerta i peties Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Gunia Paskelbta Vasario 2, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 2, 2008 Gaila Raimondos suvartė ja Smoriginas Aš uz Aiste Pilvelyte Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Belarus1222 Paskelbta Vasario 2, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 2, 2008 Gaila Raimondos suvartė ja Smoriginas Aš uz Aiste Pilvelyte Biski per ziauriai sikart Smoriginas. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti