Jump to content

forumieciu amzius

Recommended Posts

• Atsakymai 438
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbta

aš tai padėjau tėvui žeme atri, po to savo uki ikuriau dabar jau 8m, tai nebepasidalinom su tevu technikos invetoriumiu, tai teko atsiskirti, visiškai, dabar dirbam kiekvienas savo ir nepadedam vienas kitam

Paskelbta
aš tai padėjau tėvui žeme atri, po to savo uki ikuriau dabar jau 8m, tai nebepasidalinom su tevu technikos invetoriumiu, tai teko atsiskirti, visiškai, dabar dirbam kiekvienas savo ir nepadedam vienas kitam

Mmm, kaip lietuviška :icon-cool:

Paskelbta

Sveiki gyvi man 22 metai, ukininkaujam su tetuku ir broliu. Dirbam labiau is idejos nes pakolkas tai yra idomus laiko praleidimas ir galimybe siek tiek uzsidirbti... :) siemet meginsim pasiekti simtuli ha, o ateities su z.u. asmeniskai as niesieju siuo metu, bet vistiek tai idomu man :D

• po 1 mėnesio...
Paskelbta
:eusa-hand: sveiki. o as jau mociute.turiu 2 anukus,jau ir trecias beldziasi...ir meteliu man-51. va taip :eusa-dance: . ukis nedidelis virs 200 ivairiu pauksciu-veislines vistos+ju vyrai,kalakutai (is vengrijos parodos)+mesiniai kalakutai,antys,zasys..aisku,visa sezona-broileriai. sau ir kitiems uztenka... :eusa-hand::D
Paskelbta
Sveiki,as naujoke cia,ukio neturiu,bet sieloj prijauciu nuo mazumes.Tai ukininkavimu nepavadinsi,bet ateity svajoju kazka lipdyti su zirgais,arkliais.Beje man 34

as irgi planavau su elniais, bet kolkas ant beloruso nesukrapstau :)

• po 2 mėnesių...
Paskelbta

labas ir as prisistatysiu man 24 metai as pats neukininkas esu tik tevu zeme dirbu nedaug o taip ateiti noreciau savo turet kazkiek zemes ir dirbt o taip dirbu bendrovej dabar o pries tai dirbau pas ukininka 4metus

• po 5 savaičių...
Paskelbta

Tada tau reikia ne lietuvės... Lietuvės (baltos) ilgom kojom, ilgom knyslėm ir ne per didelėm ausim.... Ir dar... mėlynos akys.. Bet jau nebebūna... tiek sujorkšyrintos ir sulandrasintos, kad akys visų - tamsios..

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...